Predizborno prepadanje naroda (ovaca)!!!

Post Reply
Kaligrafija

#1 Predizborno prepadanje naroda (ovaca)!!!

Post by Kaligrafija »

Gledam i citam svakodnevno na tv i portalima, nabacivanje na volej Dodika-Covicu, Covica-Izetbegovicu, Izetbegovica-Dodiku, Dodika-Izetbegovicu, Covica-Dodiku, Izetbegovica-Covicu, i tako u krug, uz stranacke im poltrone, sudstvo, tuzilastvo, novinare i poneko dogovorene ulijetanje taldzija iz drugih stranaka...!
Moje pitanje, a i ono sto me zivo interesuje, da li neko misli, ili da li vi mislite, da su ova njihova svakodnevna prepucavanja stvarna, a ne dogovorena i namjestena, da li su u cilju interesa gore pomenutih i njihovih naroda i interesa naroda koje predvode ili je sve notorna laz, matrix, montaza, sve u cilju ostanka na vlasti i zarad licnih interesa...!?!!

Moje misljenje je da tri drugara, ustvari malo vise drugara, svi koji su vlast i svi koji se nesto pitaju, druguju veoma dobro i odlicno se razumiju i svakodnevno svom vjernom stadu, svaki coban putem medija, elektronskih i stampanih izdaju upute, kako i sta trebaju i kako da bolje mrze, da njihove familije i familije njihovih unuka, praunuka i ...ka, zive ko lordovi, smjenjuju se na vlasti, a vjerne ovce da zive u matriksu i da se svakodnevo filuju nacionalnim pitanjima, hoce li biti autoputa, kantona, povecanja penzija, uvezivanja staza, kite moje, tuzilastvo reklo ono, ovaj reko ovo, onom, mom, tvom...kome ba vise, jebo nam ja sve ludo!! Jesmo li tolika stoka...!?
putokaz1

#2 Re: Predizborno prepadanje naroda (ovaca)!!!

Post by putokaz1 »

Ima volej Bošnjačka opozicija Sebiji na volej
Ovce
Stvar bez koje se ne može
-1.og Maja
-Kurban Bajram
-Dan Izbora
kmirsad

#3 Re: Predizborno prepadanje naroda (ovaca)!!!

Post by kmirsad »

putokaz1 wrote:Ima volej Bošnjačka opozicija Sebiji na volej
Ovce
Stvar bez koje se ne može
-1.og Maja
-Kurban Bajram
-Dan Izbora
I rakijski kazani...
Zabrani roštilj/ ražanj za 1. Maj i rakijske kazane... imaš revoluciju i krv do koljena...
Post Reply