http://www.russianartgallery.org/famous/tarakanova.jpg
Ja se naježim kad vidim ovu sliku, svaki put mi moćnije izgleda....
slika se inače zove Princeza Tarakanova, priča je ljubavna...uglavnom, voda će joj potopiti ćeliju....
Elem, prelijepo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa ima kako nema,prica je ljubavna.....a slika vrijedi hiljadu rijecimicika wrote:I meshtre....kakve veze slika ima sa ljubavi i sexom![]()
![]()
![]()
Zaljubljen si ti...cini mi se![]()
hahahahah, pa napišeš prvo što ti padne na pamet...joj drvodječa bem li ti, šta uradi od onakve ženemicika wrote:Joj nemoj ziv bio da mi ona objasnjava![]()
![]()
tebe sam pitala
![]()
![]()
Ma dobro...ljubavna prica...ali ja sad neznam o cemu ovdje da pisem...o slici kako je lijepa ililjubavnoj prici.
![]()
![]()
![]()
Sve je do drvosjece![]()
ubio je romanticara u meni
![]()
sve mi se pricinjava da cujem motorke
![]()
![]()
micika taj hladni Zapad ubio romantiku u tebi.......ah,sta bi dala da si na mom mjestumicika wrote:Joj nemoj ziv bio da mi ona objasnjava![]()
![]()
tebe sam pitala
![]()
![]()
Ma dobro...ljubavna prica...ali ja sad neznam o cemu ovdje da pisem...o slici kako je lijepa ililjubavnoj prici.
![]()
![]()
![]()
Sve je do drvosjece![]()
![]()
![]()
![]()
Dala bih sve samo da nikad ne budemkriticarka_nikova wrote:micika taj hladni Zapad ubio romantiku u tebi.......ah,sta bi dala da si na mom mjestumicika wrote:Joj nemoj ziv bio da mi ona objasnjava![]()
![]()
tebe sam pitala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve je do drvosjece![]()
![]()
![]()
![]()
Odkud znas,ako se zarati u Finskoj,eto tebe u izbjeglice ovamomicika wrote:Dala bih sve samo da nikad ne budemkriticarka_nikova wrote:micika taj hladni Zapad ubio romantiku u tebi.......ah,sta bi dala da si na mom mjestumicika wrote:Joj nemoj ziv bio da mi ona objasnjava![]()
![]()
tebe sam pitala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve je do drvosjece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al' eto nikad se nezna
![]()
![]()
ne brinem se,samo kazemmicika wrote:Jesil' vidio moj meshtre![]()
![]()
briga tudjina.....
za romantiku
eh....
Opa!Meshtar wrote:Ma organizovaćemo nešto kad se vratišmicika wrote:Jesil' vidio moj meshtre![]()
![]()
briga tudjina.....
za romantiku
eh....