PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

TheGame

#1 PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

Post by TheGame »

Javlja mi kolega iz BG-a, da je grad pun stranih novinara, a kaže mi da je i CNN dovukao opremu za live prenos( radi na b92).

Čim su lešinari tamo, vjerovatno se nešto dogadja.
the_stick

Post by the_stick »

???
papak_eliminator

#3 Re: PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

Post by papak_eliminator »

TheGame wrote:Javlja mi kolega iz BG-a, da je grad pun stranih novinara, a kaže mi da je i CNN dovukao opremu za live prenos( radi na b92).

imas li slucajno link za b92?? dva koja nadjoh, ne rade, otvara mi neku holandsku stranicu , veze s mozgom nema....
avram

#4 Re: PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

Post by avram »

TheGame wrote:Javlja mi kolega iz BG-a, da je grad pun stranih novinara, a kaže mi da je i CNN dovukao opremu za live prenos( radi na b92).

U pravu si za to lešinari gde se god oni nadju tu je neka propast,Irak,Afganistan,Kosovo i dr.A da li je Ratko u pitanju vidjećemo!!!
POZDRAV I DOBRO DOŠAO NA
http://modran.forumer.com
forum sa sličnim temama :x
Drvosjeca iz Dejcica

#5 Re: PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

papak_eliminator wrote:

imas li slucajno link za b92?? dva koja nadjoh, ne rade, otvara mi neku holandsku stranicu , veze s mozgom nema....
http://www.b92.net/
papak_eliminator

#6 Re: PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

Drvosjeca iz Dejcica wrote:http://www.b92.net/
:( :( :(
ima protekciju na kompu, ne mogu download realplayer koji NEMAM instaliran :( i ne mogu slusati radio...
:(
moze li ko da prenosi (ako uopste ima ikakvih informacija) ....
the_stick

Post by the_stick »

fakat ljudi, sta se desava? nije valjda da nas neko (opet) lozi???
Prenj

Post by Prenj »

Nista dramaticno se trenutno ne desava.
Po svim znakovima, nesto se kuha, ali kakav ce biti krajnji ishod, jos nije jasno.
Ima jedna vijest i u Nezavisnim
http://www.nezavisne.com/dnevne/dogadja ... 005-02.php
papak_eliminator

the_stick wrote:fakat ljudi, sta se desava? nije valjda da nas neko (opet) lozi???
nije loziona, sinoc je na PTPC bila neka emisija, "Da li je Bosna spijunski raj", al veze s tim tema nije imala....izmedju ostalog, on kate kako su oni u Srbiji poslali neke ljude da istrazuju i nakon samo SEDAM dana dobili informacije o kretanju Ratka Mladica....
a za Radovana kaze da je taj u zemlju propao o da ga niko nije vidio 5 godina.....
dajte ljudi, ili mi nadjite normalan link , gdje mogu radio slusat na WMP ili prenosite.... :D
TheGame

#10 Re: PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

Post by TheGame »

papak_eliminator wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:http://www.b92.net/
:( :( :(
ima protekciju na kompu, ne mogu download realplayer koji NEMAM instaliran :( i ne mogu slusati radio...
:(
moze li ko da prenosi (ako uopste ima ikakvih informacija) ....
vijesti u toku...

Mladić pred potpisom za O.F.K. Scheveningen:

Očekuje se ugovor od 40 godina za rekordna 3 obroka dnevno, sobu sa tv prijemnikom i neograničenim pristupom zatvorskoj biblioteci!
Očekuje se da če general Mladić zaigrati na mjestu zadnjeg veznog, dok je iza njega već uigrani centarhalfski duo Krstić-Milošević..U O.F.K. Scheveningen se potajno nadaju da će uskoro ugovor potpisati i Radovan Karadžič koji bi trebao da zaigra na mjestu isturenog veznog.

:D
Saian

Post by Saian »

ma Karadzich je za DESNOG krila uvijek bio, rodjena sedmica :D
papak_eliminator

Dosta zahebavanja, prenosi! :x
:-D Hvala :D
TheGame

Post by TheGame »

Londonski Sandej tajms tvrdi da je snimak ubistva Bošnjaka iz Srebrenice u javnost pustila tajna služba u Beogradu, u očiglednom nastojanju da pripremi javno mnjenje na hapšenje Ratka Mladića. Novinar Tom Voker, pozivajući se na zapadne diplomatske izvore, primećuje da je reč o pokušaju da se ocrni nekadašnja slika o Mladiću kao heroju i da sve to najbolje govori o bliskoj saradnji operativaca CIA i BIA.

ma on je već uhvaćen...ako nije već u Hagu......

gdje se sprema za debi u prugastom dresu :D
RPM

Post by RPM »

nije ni Ratko levat, taman kad nastupaju "vrucine" on fino u hladovinu Haga, klima, laptop, satelitska, biblioteka, videoteka, teretana, mindzuhana, sauna, usluga na nivou, badza hrana, gardaroba, ovo ono ... :D ... lagano americhki ... :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

..ako ode u svedski zatvor bit ce kao da je otisao u laganu penziju a ne na tucanje kamencica :roll:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

RPM wrote:nije ni Ratko levat, taman kad nastupaju "vrucine" on fino u hladovinu Haga, klima, laptop, satelitska, biblioteka, videoteka, teretana, mindzuhana, sauna, usluga na nivou, badza hrana, gardaroba, ovo ono ... :D ... lagano americhki ... :D
prevedi pliz :D
chupo

Post by chupo »

jedini uslov za predaju je bio da ga ostave
na slobodi do koncerta Bijelog digmeta u Beogradu
RPM

Post by RPM »

mIRCerka wrote:
RPM wrote:nije ni Ratko levat, taman kad nastupaju "vrucine" on fino u hladovinu Haga, klima, laptop, satelitska, biblioteka, videoteka, teretana, mindzuhana, sauna, usluga na nivou, badza hrana, gardaroba, ovo ono ... :D ... lagano americhki ... :D
pizzerija ... :D ... yebo ga tea ... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

RPM wrote:
mIRCerka wrote:
pizzerija ... :D ... yebo ga tea ... :D
ma skontala sam ja da je to to, ali nisam htjela da reagujem jer bi mi rekli da sam bezobrazna :D
novalic

Post by novalic »

http://www.iskon.hr/vijesti/page/2005/0 ... 10006.html

jos jedna vijest vrijedna pomena...
RPM

Post by RPM »

mIRCerka wrote: ma skontala sam ja da je to to, ali nisam htjela da reagujem jer bi mi rekli da sam bezobrazna :D
nije to sala ... vidis sta o Bregi pricaju ... :D ... zli jezici ... ccc_c ... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

RPM wrote:
mIRCerka wrote: ma skontala sam ja da je to to, ali nisam htjela da reagujem jer bi mi rekli da sam bezobrazna :D
nije to sala ... vidis sta o Bregi pricaju ... :D ... zli jezici ... ccc_c ... :D
heheheh mahalashi...
a sto nova postira link, slusala sam jutros na radiju, fakat su ukebali lika, par dana ga pratili i BOOM uhapsise...
jedna po jedan...falim te Boze...samo jos da je malo sabura narodu i sve bi bilo ok....al ne ide...sve moralisti.... :roll:
RPM

Post by RPM »

zelim vjerovati da su oni privedeni na "propitivanje" kad je flim pusten u opticaj ... :? .. nekako se sve to fino i glatko desava (nravno unazad pola godina) a kazu u politici nista nije slucajno ... :?
tritacke

Post by tritacke »

Naravno da u politici nikada nista nije slucajno. Film iz TRnova je pusten da bi se javnost u SRbiji pripremila za izrucenje Mladica. Logicno zar ne?
Iz prve ruke... nema nikakve frke u Beogradu...
Ne razumem zasto je nekome, sem politicarima i Srebrenicanima toliko bitno da li se ovaj predao ili ne...
Frutek

Post by Frutek »

Pa dobro ljudi, šta se sad dešava? Jel hapse kurvinog sina?
Evo gledam na sajtu B92 i ne vidim ništa sličnog sadržaja, ali ako se i CNN nacrto u Beogradu, nešto se dešava aa?!
Post Reply