Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
-
Denys
#476 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Od sinocnog priloga se jos uvijek tresem i muka u stomaku ne prolazi, ne pretjerujem vjerujte, nisam mogla dugo zaspati iako sam popila tabletu za smirenje, a moram priznati da se osjecam trostruko ponizenom:
1) kao neko ko potice iz grada koji pripada istoj regiji iz koje potice ova zivotinjska vrsta,
2) kao pravnik jer pripadam po struci sistemu koji je nemocan pred ovim i njemu slicnim monstrumima i
3) kao zena, istovremeno ponizena kao potencijalna zrtva nasilnika, i ponosna sto postoje zene kakve su ove dvije zene koje su se tako hrabro drzale u okruzenju kriminalaca i kriminaliziranih i nemocnih policajaca.
Na kraju se samo pitam, u kakvom to okruzenju zivimo...pitam se , a znam da na ovo pitanje nema odgovora ili je odgovor u strahu i strepnji ...ko je sljedeca zrtva...
1) kao neko ko potice iz grada koji pripada istoj regiji iz koje potice ova zivotinjska vrsta,
2) kao pravnik jer pripadam po struci sistemu koji je nemocan pred ovim i njemu slicnim monstrumima i
3) kao zena, istovremeno ponizena kao potencijalna zrtva nasilnika, i ponosna sto postoje zene kakve su ove dvije zene koje su se tako hrabro drzale u okruzenju kriminalaca i kriminaliziranih i nemocnih policajaca.
Na kraju se samo pitam, u kakvom to okruzenju zivimo...pitam se , a znam da na ovo pitanje nema odgovora ili je odgovor u strahu i strepnji ...ko je sljedeca zrtva...
- uvjek dobar gost
#477 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
... Konstatovali smo sranje u kojem živimo, šta da radimo ?
Il da čekamo novi kabadahijski događaj sa još tragičnijim posljedicama ?
Imamo li snage konačno reći da nam je dosta ovakvog sistema koji oni stvaraju za sebe i po njima zaslužne građane...?
Ako ne učinimo ništa perspektiva nam je Putinova Rusija... u pravom smislu te riječi...
Šta da radimo, pustimo se konstatovanja.... šta ostavljamo djeci, možete li misliti recimo kako se ponaša Kučevićev mali....?
P.S
Mislite li da je Kučević sam.... kolilko mi Kučevića u stvari imamo.... ???
Imamo li snage konačno reći da nam je dosta ovakvog sistema koji oni stvaraju za sebe i po njima zaslužne građane...?
Ako ne učinimo ništa perspektiva nam je Putinova Rusija... u pravom smislu te riječi...
Šta da radimo, pustimo se konstatovanja.... šta ostavljamo djeci, možete li misliti recimo kako se ponaša Kučevićev mali....?
P.S
- primus-1
#478 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ma mi smo pali davno,rat je izgubljen,samo izgleda mi to jos ne znamo ili ne zelimo da znamo 
ide ona od bareta,HAJDE VRIJEME JE DA SE KRENE,...
ide ona od bareta,HAJDE VRIJEME JE DA SE KRENE,...
-
*mima*
#479 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
uvjek dobar gost wrote:... Konstatovali smo sranje u kojem živimo, šta da radimo ?
P.S
Ja se tebi divim. Kome ti ovdje pises?
- asafa_powell
#480 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Zbog ovakvih osoba kao sto je Tasim,ja mrzim sandzaklije.Ima sigurno i onih casnih i postenih ali i njih mrzim svejedno.JBga sta je mogu kad sam takav
- sarajvo
#481 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
TO JE NAMA NAŠA BORBA DALA .....! Nismo mi normalan narod kad dopuštamo ovako nešto, treba nas po kratkom postupku!
-
belissima
#482 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
E ovo je previse...sramota...jao frajera...a ovi nasi policajci...A.C.A.B.!!!!
- uvjek dobar gost
#483 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Misliš li da bi recimo Šaja ili Šajin Šaja reagovao drugačije..... ???asafa_powell wrote:Zbog ovakvih osoba kao sto je Tasim,ja mrzim sandzaklije.Ima sigurno i onih casnih i postenih ali i njih mrzim svejedno.JBga sta je mogu kad sam takav
Ovo gdje smo mi zove se glib, zavalili smo se u blato koje smo kreirali svojom šutnjom sami.... koliko Kučevića mi imamo ... zašto su oni "zaslužni" građani...
-
opet ja
#484 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ma on je budala..lud covjek...mene nije sokirao njegov postupak koliko su me sokirali ostali..oni drotovi sto su onako ukopano stajali i samo posmatrali razvoj situacije... 
- DobroJutroKolumbo
#485 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Sad sve svaliti na policiju , nije u redu... Sta je sa tuzilastvom??' Policija hapsi , ovi ih pustaju! Politicari su krivi i tuzioci , a policija je najmanje kriva... Ovo nevezano za ovu situaciju , nego generalno za situaciju u drzavi... Zakoni su sranje... Nema brate pravde ovde...
-
Fleet Strike
#486 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Što se vaših odgovora tiče, gotovo bez izuzetka ste rekli ono što je tačno i ono što je istina. Sada preostaje da reagujemo ili smo samo džaba pričali i "laprdali". Ja lično ću se odazvati na svaki poziv za javni protest, organizovanu blokadu ovog Suda do rješenja, fizičke "sankcije" ovom gmazu koji udara ženu a i njegovim "tjelohraniteljima".
Rijetko sam ovdje, ali se kratko želim zahvaliti autoru topica i predložiti da se ovdje, organizovano potpišemo na peticiju za provođenje krivične istrage protiv:
1. Šefa Sudske policije (zaduženog za rukovođenje osiguranjem "kruga" Suda BiH)
2. Policajaca koji su bili na smjeni tokom odigravanja ovog, neviđenog nasilja
3. Sudiji koji je/koja je pustila ovakvu stoku van pritvora umjesto da su ga zadržali neograničeno "zbog posebno drskog, bezobraznog i nasilnog ponašanja i moguće opasnosti po okolinu"
Predlažem da se svi sudski policajci koji nisu reagovali ODMAH bez odlaganja suspenduju, osude i OTPUSTE jer ima 100000 momaka koji su voljni i spremni braniti zakon a uz zakon - braniti i BiH. Normalan čovjek koji vidi nešto ovako, a ne reaguje NIJE pošten, NIJE čovjek i svakako NIJE muško! Sve koji su ovo bez riječi gledali ovim putem PO.EREM! Više hrabrosti je imala ova novinarka nego cijela smjena sudske policije, vela havle!
Naći ću taj blog gdje hvale ovog monstruma i potruditi se (s rajom koja se time bavi) da od njeg ništa ne ostane - samo jednaki monstrumi mogu braniti ovakvog monstruma.
Vrijeme je za revoluciju, vrijeme je za javna smaknuća, egzemplarne egzekucije i uvođenje teške robije sa djelimičnim sakaćenjem svakog ovakvog i sličnog gmaza. Za političare preporučujem lijepu, starinsku perzijsku metodu "augeres" a za šuftove koji se nazivaju policajcima a prolaze pored ovakvih i sličnih scena samo kratko - HARAM VAM BILO DRVETOM I KAMENOM!
Raji na forumu, svaka čast za reakcije i postupke - vi ste jedini razlog što još uvijek vrijedi (ponekad!) razmišljati o utopijskom snu zvanom pravna, građanska država.
Šta mi je ostalo od Bosne ... šta je ostalo od svega za što smo se borili .... kako sad da pogledam u mezare raje koja je poginula za Bosnu, kako da sam sebe gledam u ogledalo ...
Ovo mora prestati
Rijetko sam ovdje, ali se kratko želim zahvaliti autoru topica i predložiti da se ovdje, organizovano potpišemo na peticiju za provođenje krivične istrage protiv:
3. Sudiji koji je/koja je pustila ovakvu stoku van pritvora umjesto da su ga zadržali neograničeno "zbog posebno drskog, bezobraznog i nasilnog ponašanja i moguće opasnosti po okolinu"
Predlažem da se svi sudski policajci koji nisu reagovali ODMAH bez odlaganja suspenduju, osude i OTPUSTE jer ima 100000 momaka koji su voljni i spremni braniti zakon a uz zakon - braniti i BiH. Normalan čovjek koji vidi nešto ovako, a ne reaguje NIJE pošten, NIJE čovjek i svakako NIJE muško! Sve koji su ovo bez riječi gledali ovim putem PO.EREM! Više hrabrosti je imala ova novinarka nego cijela smjena sudske policije, vela havle!
Naći ću taj blog gdje hvale ovog monstruma i potruditi se (s rajom koja se time bavi) da od njeg ništa ne ostane - samo jednaki monstrumi mogu braniti ovakvog monstruma.
Vrijeme je za revoluciju, vrijeme je za javna smaknuća, egzemplarne egzekucije i uvođenje teške robije sa djelimičnim sakaćenjem svakog ovakvog i sličnog gmaza. Za političare preporučujem lijepu, starinsku perzijsku metodu "augeres" a za šuftove koji se nazivaju policajcima a prolaze pored ovakvih i sličnih scena samo kratko - HARAM VAM BILO DRVETOM I KAMENOM!
Raji na forumu, svaka čast za reakcije i postupke - vi ste jedini razlog što još uvijek vrijedi (ponekad!) razmišljati o utopijskom snu zvanom pravna, građanska država.
Šta mi je ostalo od Bosne ... šta je ostalo od svega za što smo se borili .... kako sad da pogledam u mezare raje koja je poginula za Bosnu, kako da sam sebe gledam u ogledalo ...
Ovo mora prestati
-
salter071
#487 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
SVI MI! Zar ne vidis? Svi smo postali zrtve institucionaliziranog terora pod kojim sada zivimo.Denys wrote:Od sinocnog priloga se jos uvijek tresem i muka u stomaku ne prolazi, ne pretjerujem vjerujte, nisam mogla dugo zaspati iako sam popila tabletu za smirenje, a moram priznati da se osjecam trostruko ponizenom:
-
bengin02
#488 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Pridruzujem se zeljama.slavkoimamodilera wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090422002shuriken wrote:imash mushtuluk!jazz001 wrote:IZGLEDA DA JE IPAK PRORADILO MALO LJUDSKOSTI U POJEDINICIMA, A POSEBNO SUDIJ G-DINU,BRANKU SLJIVARU PA SU DZUKELU JUTROS UHAPSILI
izvor?
Koliko god mi je drago da se ovo hapsenje desilo i dalje mi je muka jer se ovakva stvar morala desiti, pa da se pokrenu procedure koje bi svakako trebale biti provodjene![]()
Sto se doticnog tice, zelim mu da ga najveca kurcina u tom zatvoru kara pet puta dnevno i da brise WC skoljku njegovom ogavnom facom![]()
![]()
Gospodinu KU(R)ČEVIĆU od srca zelim da odmah po dolasku u prdekanu stekne titulu "prison bitch no.1".
- uvjek dobar gost
#489 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Fleet Strike wrote:Što se vaših odgovora tiče, gotovo bez izuzetka ste rekli ono što je tačno i ono što je istina. Sada preostaje da reagujemo ili smo samo džaba pričali i "laprdali". Ja lično ću se odazvati na svaki poziv za javni protest, organizovanu blokadu ovog Suda do rješenja, fizičke "sankcije" ovom gmazu koji udara ženu a i njegovim "tjelohraniteljima".
Ovo mora prestati
Uz ovo bih dodao samo još ovo...
.... Danas smo klapili ušima još jednom, došli smo na svoje poslove... pravimo se da sve je kao ok, pravimo se da radimo dok u nama kuklja.....
Koliko još nama treba šokova da bi reagovali kao ljudi... zašto nam ovoliko treba... šta je perspektiva ukoliko nastavimo poklapati se ušima.... Rusija... ili nešto nalik na Banana državu ....
Ovo je još jedan poraz normalnog života i svih nas koji ga priželjkujemo... znajte da se za pobjede moramo boriti sami !
Dont dream dreams !!! (davno nam je rekao jedan Lord, ali nama nikad ta rečenica nije stigla do mozga).....
Stid me je gdje živim !
- primus-1
#490 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ma nama fali,sto bi reko nikola nikic Strasni sud....
-
frla
#491 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Stvarno bi se svi trebali zapitati gdje sve ovo vodi i kakva na sudbina čeka u godinama koje dolaze?DobroJutroKolumbo wrote:Sad sve svaliti na policiju , nije u redu... Sta je sa tuzilastvom??' Policija hapsi , ovi ih pustaju! Politicari su krivi i tuzioci , a policija je najmanje kriva... Ovo nevezano za ovu situaciju , nego generalno za situaciju u drzavi... Zakoni su sranje... Nema brate pravde ovde...
Kao jedna od posljedica koje nas ovih dana pogađa je prodaja banaka strancima prije nekoliko godina, koja se je desila za vrijeme vladavine Alijanse za promjene a niko o tome ne govori a sve se dešava u sistemu spojenih posuda i ima veze sa ovim slučajem.
Shodno ovome je uslijedilo duboko siromaštvo koje je pokucalo na vrata mnogih u BiH koje je plodno tlo kriminalcima za izbjegavanje kazne i ovakvo ponašanje. Iz ovoga možemo izvuči pouku da u ovakvoj situaciji ako imaš novac imaš i vlast pa možeš raditi šta hočeš a kupiti koga želiš.
Zašto ne spominjemo one koji su napravli koletelarnu štetu običnom čovjeku ???
Last edited by frla on 22/04/2009 10:05, edited 1 time in total.
-
opet ja
#492 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
nama fali OZNA a i UDBA 
- primus-1
#493 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ma vrijeme je pokazalo da nisu bas bili efektni ...opet ja wrote:nama fali OZNA a i UDBA
nama fali FSB
- asafa_powell
#494 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
uvjek dobar gost wrote:Misliš li da bi recimo Šaja ili Šajin Šaja reagovao drugačije..... ???asafa_powell wrote:Zbog ovakvih osoba kao sto je Tasim,ja mrzim sandzaklije.Ima sigurno i onih casnih i postenih ali i njih mrzim svejedno.JBga sta je mogu kad sam takav
Ovo gdje smo mi zove se glib, zavalili smo se u blato koje smo kreirali svojom šutnjom sami.... koliko Kučevića mi imamo ... zašto su oni "zaslužni" građani...
sigurno je da bi i saja reagovao isto,,shvatam sta ti hoces da kazes....al ja drug iskreno ne volim sandzaklije upoznao sam ih milion i svi mi smetaju svojim seljackim ponasanjem...previse se kurce sobzirom da su oni ipak samo gosti u ovoj drzavi
-
ledeny
#495 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
zaista ne mogu pronaći riječi zgražavanja za sve ovo što nam se dešava... dijaspora je najpametnija...
- Chisum
#496 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ma sta god da napisem, obrisem.... Nema vise zaista dovoljno snaznu i gorku rijec da opisem sta osjecam.
Samo da mu pozelim, ako vec ode u muriju, da ga izjebu tako da mu utroba na usta izadje. Da krepava, k'o zivotinja, a ne da umire k'o covjek.
A onim drotovima, pogotovo ako imaju majku, cerku, suprugu - jebem familiju! Pa KAKO mozes stajati i gledati??? KAKO, jeb'o ga grob ga jeb'o??? Kako mozes gledati kako neko udara zenu, a majku rodjenu imas... i cerku?????!!!!!
Sta je s ovim narodom...
Samo gorak okus u ustima i ni jedna rijec koja moze ovo opisati.
Neko pita, odakle nam Tasim i Tasimi... 750 000 nepismenih i polupismenih... glasacko tijelo... cije li, Boze? Uzroci, posljedice, nepismeni, zatupljeni, Tasimi, Saje, Bakiri.... svi u istom kolu. Nema stajanja. Ko ne igra - dobije samar.
Samo da mu pozelim, ako vec ode u muriju, da ga izjebu tako da mu utroba na usta izadje. Da krepava, k'o zivotinja, a ne da umire k'o covjek.
A onim drotovima, pogotovo ako imaju majku, cerku, suprugu - jebem familiju! Pa KAKO mozes stajati i gledati??? KAKO, jeb'o ga grob ga jeb'o??? Kako mozes gledati kako neko udara zenu, a majku rodjenu imas... i cerku?????!!!!!
Sta je s ovim narodom...
Samo gorak okus u ustima i ni jedna rijec koja moze ovo opisati.
Neko pita, odakle nam Tasim i Tasimi... 750 000 nepismenih i polupismenih... glasacko tijelo... cije li, Boze? Uzroci, posljedice, nepismeni, zatupljeni, Tasimi, Saje, Bakiri.... svi u istom kolu. Nema stajanja. Ko ne igra - dobije samar.
- veljaca
#497 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
JADAN je muskarac koji udari zenu .... a jos JADNIJI muskarci koji to samo gledaju .....
- uvjek dobar gost
#498 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Najgore od svega je moj brko što smo mi stranci u vlastitoj zemlji .... a bahatluk u ponašanju je svojstvo svih onih koji su "zaslužni građani"...asafa_powell wrote:uvjek dobar gost wrote:Misliš li da bi recimo Šaja ili Šajin Šaja reagovao drugačije..... ???asafa_powell wrote:Zbog ovakvih osoba kao sto je Tasim,ja mrzim sandzaklije.Ima sigurno i onih casnih i postenih ali i njih mrzim svejedno.JBga sta je mogu kad sam takav
sigurno je da bi i saja reagovao isto,,shvatam sta ti hoces da kazes....al ja drug iskreno ne volim sandzaklije upoznao sam ih milion i svi mi smetaju svojim seljackim ponasanjem...previse se kurce sobzirom da su oni ipak samo gosti u ovoj drzavi
Shvatam tvoj bijes ali jednostavno .... ja mislim da smo mi krivci isključivi za stanje-sranje u kom danas živimo....
-
zlatanko
#499 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
evo i grupe na facebooku http://www.facebook.com/group.php?gid=7 ... 547&ref=nf
Mars u smrdiju, smrade tasime!
Mars u smrdiju, smrade tasime!
- Dozer
#500 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Davno sam ja rekao - nije metak skup pa da je 1000 ne KM, nego EUR...