1. Juan Sebastian Veron.
2. El Hadji Diouf (problem sa drogom ga je vjerovatno sjebao).
3. Eduardo da Silva (da nije bilo loma noge, vjerovatno bi sada bio rame uz rame Ibrahimoviću).
Sada ste vi na redu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Recoba je bio sjajan igrać, sa sjajnim pasovima, driblingom i kao što kažeš, bio je i ostao legenda Interaroki1990 wrote:Alvaro Rekoba-moj uzor iz djetinstva,svi su voljeli Ronalda,Zidana,Del Piera a ja sam obozavao Rekobu,steta sto su ga povrede sjebale a i nije bio taj tip igraca da vrijedno radi na svojoj karijeri vec je igrao samo kad mu se dalo,ljubimac vlasnika Intera Moratija koji ga je drzao 10 godina iako je po sezoni igrao 15-ak utakmica!
Kakve veze ima moj nick, sa ovom temom ?Arteta wrote:Bilo je x ovih tema.
I da, imas kvaran nick.
Da, da, PiksiAdmir_1984 wrote:A Piksi, nekako mislim da je on mogao puno veci trag ostaviti u evropskom fudbalu, a što nije pojma nemam
Gdje je sada Denilson ? Igra li više ?Layne wrote:Adriano, Riquelme, Joaquin, Reyes, Saviola, Denilson, Vicente, Quaresma, Redondo, Deisler, Ricken, Aquilani...........Škoro
SFRJ-Forever wrote:Da, da, PiksiAdmir_1984 wrote:A Piksi, nekako mislim da je on mogao puno veci trag ostaviti u evropskom fudbalu, a što nije pojma nemam
.
Ali meni je još više žao Pančeva.
Nakon odlaska iz Crvene Zvezde, nije skoro ništa napravio.
A šta mislite o Boliću ? Da li je mogao više napraviti ? Da li je mogao bolje u Realu Igrati ?.