prebacivanje
-
draya
#1 prebacivanje
ja sam prva godina sigurnosti i pomoci na rudarsko geoloskom gradjevinskom fakultetu u tuzli i zanima me sta mi je potrebno za prebacivanje na gradjevinski smjer,da li treba polagati neku razliku predmeta i da li se mogu prebaciti kad hocu ili moram cekati pocetak semestra?
- starii
#2 Re: prebacivanje
mislim da ti je potrebna lopata, mistrija, wasservaga, rukavice,šahtla, malo gipsa..bice dosta, prećeš al u ljetnom periodu , zimi građavina mirujedraya wrote:ja sam prva godina sigurnosti i pomoci na rudarsko geoloskom gradjevinskom fakultetu u tuzli i zanima me sta mi je potrebno za prebacivanje na gradjevinski smjer,da li treba polagati neku razliku predmeta i da li se mogu prebaciti kad hocu ili moram cekati pocetak semestra?
-
zito23
#3 Re: prebacivanje
draya wrote:ja sam prva godina sigurnosti i pomoci na rudarsko geoloskom gradjevinskom fakultetu u tuzli i zanima me sta mi je potrebno za prebacivanje na gradjevinski smjer,da li treba polagati neku razliku predmeta i da li se mogu prebaciti kad hocu ili moram cekati pocetak semestra?
Šta Ti je to sigurnost i pomoć,mislim na kome je fakultetu i koje je izlazno zvanje.
Naknadno sam pogledaoRGF i vidio tamo da je to neka spec.edukacija,ALI ZAR NISI MOGAO NA TEHNOLOŠKOM FAKULTETU UPISATI ZAŠTITA NA RADU I ČOVJEKOVA OKOLINA.
TO JE ZVANJE KOJE SVI PREPOZNAJU,nego što je stepenovano???
-
draya
#4 Re: prebacivanje
ma studij sigurnosti i pomoci je na gradjevinskom fakultetu...ja sam planirao u bec da idem na dalje studiranje ali se valjda moram prebaciti prvo na gradjevinu za to jer moj smjer tam ne postoji valjda...