Pozdrav,
student sam prve godine na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije, redovan, na budžetu. Zanima me, kada bih se htio prebaciti na ekonomiju, šta bi mi trebalo, kako to ide i šta se plaća ?
Hvala unaprijed
Prebacivanje
-
lokalni_razdjevicar
#2 Re: Prebacivanje
jarane, ti si davno prebačen samo što to još nisi shvatio.SilvioM wrote:Pozdrav,
student sam prve godine na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije, redovan, na budžetu. Zanima me, kada bih se htio prebaciti na ekonomiju, šta bi mi trebalo, kako to ide i šta se plaća ?
Hvala unaprijed
- vješalica
#3 Re: Prebacivanje
ja mislim da je to isto ko na svim faxovima
platiš ispisnicu (ako se još plaća) pokupiš papire i kad izađe konkurs za upis predaš ih
neka me neko ispravi ako sam pogriješila
pozzz
platiš ispisnicu (ako se još plaća) pokupiš papire i kad izađe konkurs za upis predaš ih
pozzz
-
relevantan
#4 Re: Prebacivanje
Jednostavno je. Ja kad sam završio saobraćajni, prebacio sam skelu na ekonomiju.
-
Inman
#5 Re: Prebacivanje
Ne možeš se prebaciti, možeš se ispisati sa fakulteta koji trenutno studiraš i kada bude izašao konkurs za upis na ekonomiju, tada predaš tamo papire, položiš prijemni...
- P308
#6 Re: Prebacivanje
Da, ispis se placa 50 KMvješalica wrote:ja mislim da je to isto ko na svim faxovima
pozzz