Prebacivanje sa Sveučilišta na Univerzitet?!
-
lionforce
#1 Prebacivanje sa Sveučilišta na Univerzitet?!
Pozdrav. Druga sam godina Fizičke kulture na Sveučilištu u Mostaru. Zbog raznih problema sam se odlučio prebaciti na Univerzitet Džemala Bijedića u Mostaru- odsjek Sport i Zdravlje. Imam dosta položenih ispita, ali mene sada zanima zna li tko od vas kako ide to s prebacivanjem, jeli velika komplikacija što se tiče priznavanja ispita (mislim na ove predmete koji nisu košarka,nogomet,rukomet jer je košarka svugdje ista pretpostavljam, mislim na ove više teorijske predmete). Uz to sam još čuo daje na Univerzitetu "dif" puno lakši nego na ovom gdje sam trenutno,niži kriteriji što se tiče ocjenjivanja,polaganja ispita itd. Također mi je i prednost jer je manja cijena školovanja.. Pa ako netko zna nešto o svemu tome dobro bi mi došlo. E i zanima me jeli taj faks priznat kao i ovaj na Sveučilištu jer čujem od mnogih-nemoj ne prizna se kao ovaj,bla,bla,bla, pa neki kažu da se može nostrificirati diploma, tako da sam izgubljen dosta u tome, a kako su na referadi hvala bogu ljubazni nisam saznao baš informacije koje me zanimaju,pa ako može mala pomoć,savjet od vas.