Prebacivanje na drugi UNSA faks
-
kulix
#1 Prebacivanje na drugi UNSA faks
Pozdrav, interesuje me da li neko ima iskustva sa prebacivanjem na drugi unsa faks nakon prvog semestra, da li se placa dodatno ili je samo potrebno predati molbu i prebaciti papire? Unaprijed hvala.
- cenecimoveocino
#2 Re: Prebacivanje na drugi UNSA faks
koji predmet nasekirao?Rim?Matematika?
-
rajvosa-mitre
#3 Re: Prebacivanje na drugi UNSA faks
Mene interesuje kako ide prebacivanje sa jednog fakulteta na drugi ako su srodni fakulteti,npr drustveni,ali ne na pocetku nego npr prebacivanje sa druge godine kriminalistike ili prava na FPN.Na koji nacin ide priznavanje predmeta,da li prema ostavrenim etsc bodovima ili se priznaju samo predmeti sa jednog faxa koji imaju i na drugom tj isti predmeti?
-
Chstal
#4 Re: Prebacivanje na drugi UNSA faks
Treba ti nastavni plan i program polozenih predmeta, i priznaju se samo isti predmeti tj ako imaju isti nastavni plan i program bez obzira kako se predmet zove na fakultetima.rajvosa-mitre wrote:Mene interesuje kako ide prebacivanje sa jednog fakulteta na drugi ako su srodni fakulteti,npr drustveni,ali ne na pocetku nego npr prebacivanje sa druge godine kriminalistike ili prava na FPN.Na koji nacin ide priznavanje predmeta,da li prema ostavrenim etsc bodovima ili se priznaju samo predmeti sa jednog faxa koji imaju i na drugom tj isti predmeti?