Praznici za DHL

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

pošto dolazim iz branše o kojoj se govori ostaću uzdržan, samo ću reći da korisnici nekad imaju nerealne zahtjeve a isto tako vrlo često ne obezbjede sve što je potrebno kako bi im pošiljka došla na destinaciju tačno onda kad to žele.
Dori

Post by Dori »

karanana wrote:
Dena wrote:Blago njima ne rade danas.....kamo srece da sam i ja danas imala slobodan dan :roll:
ko luzio? tleba li doci da ga tucemo?
:lol: :kiss:

Ma treba ih sve zik, zik Image
Lace

#28 Re: Praznici za DHL

Post by Lace »

eeeeeee wrote:
Lace wrote:
eeeeeee wrote: To niko ne spori, i to nije drzavni praznik ves vjerski praznik na koji mozes a i ne moras da radis, pogledaj malo bolje pa ces vidjeti sta stoji 1,2 januar OK 1,2 maj OK medjunarodno priznati praznici...
Sta onda 7 i 9 januar ako je tako gdje je onda 25 novembar, 1 mart :roll: :roll:
pa 7 im je bozic a 9 im je ko nama 1. mart...mislim da se u rs-u obiljezava i datum potpisivanja dejtonskog sporazuma...kao praznik i neradni dan
Halooo jel ovdje neko lud pa gdje pise taj 1 mart znam ja kad je kome praznik, zasto nije napisan onda i 1 mart i 25 novembar, boli me cosak za 9 januar

Ako je 7 bozic, gdje je onda 25 decembar katolicki, i bajram

Ali nije to to ovdje su stavljeni drzavni praznici BIH, ali nekako su uletili 7 i 9 januar dali slucajno ili namjerno vidjecemo...sad ispade da je i 7 i 9 januar praznik drzave BIH sto nikako ne stoji to je poenta cijelog problema

Jasnije???
zakon o praznicima na drzavnom nivou...ne postoji jos uvijek

svaki entitet obiljezava svoje praznike...u FBiH je 1. mart neradni a u RS je radni..isto je s 9. januarom koji je u RS neradni a u FBiH radni

jedini zajednicki praznici su nam nova godina i 1. maj

e sad vidi ovo...moja organizacija ne radi ni za jedan vjerski praznik...to je jednostavno politika firme...ako je DHL orjentisan vise ka RS-u ili im je sjediste/glavna kancelarija u BL...onda je vjerovatno to razlog...

sorry na nesporazumu...nisam gledala stranicu niti je sada mogu otvoriti
van Basten

Post by van Basten »

Mahalac wrote::roll: jes, jes a i noge mu smrde :shock:
dobro, taj podatak nisam znao... očito ga ti bolje poznaješ od mene... naši kontakti su svi bili bez izuvanja obuće
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

Post by anex »

DaysleepeR wrote:pošto dolazim iz branše o kojoj se govori ostaću uzdržan, samo ću reći da korisnici nekad imaju nerealne zahtjeve a isto tako vrlo često ne obezbjede sve što je potrebno kako bi im pošiljka došla na destinaciju tačno onda kad to žele.
jest mi ovo poznato.... :-D

a koja si ti posta...treba mi cjenovnik (ovo ja ozbiljno)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

anex wrote:
DaysleepeR wrote:pošto dolazim iz branše o kojoj se govori ostaću uzdržan, samo ću reći da korisnici nekad imaju nerealne zahtjeve a isto tako vrlo često ne obezbjede sve što je potrebno kako bi im pošiljka došla na destinaciju tačno onda kad to žele.
jest mi ovo poznato.... :-D

a koja si ti posta...treba mi cjenovnik (ovo ja ozbiljno)
nisam nikakava pošta ali sam ista branša

moja se kompanija ne bavi slanjem paketa i dokumenata
eeeeeee

Post by eeeeeee »

Samo da obavijestim da su 7 i 9 januar uklonjeni kao tzv. drzavni praznici...

http://www.dhl.ba/publish/ba/ba/informa ... itleText=1

Svaka cast svima koji su pisali DHL-u :D :D akcija uspjesna :D :D
Post Reply