Naime, ima li neki zakonski rok, kad stazisti trebaju da počnu stažirati na Klinickom centru Sa..predao sam 22 decembra, a kad dodjem, svake sedmice... za mene mora odobriti, Generalni d io...a vidim, raja stazira? Npr.. ima li neki zakonski rok, 2-3 mjeseca..ili nije nedoreceno, hvala lijepa.. na konstruktivnim savjetima
Pravo na staziranje kao medicinski radnik, zakonski rok??
Moderator: _BataZiv_0809
-
Sociolog
#1 Pravo na staziranje kao medicinski radnik, zakonski rok??
Pozzdravljam, dobro jutro
Naime, ima li neki zakonski rok, kad stazisti trebaju da počnu stažirati na Klinickom centru Sa..predao sam 22 decembra, a kad dodjem, svake sedmice... za mene mora odobriti, Generalni d io...a vidim, raja stazira? Npr.. ima li neki zakonski rok, 2-3 mjeseca..ili nije nedoreceno, hvala lijepa.. na konstruktivnim savjetima
- purgatorio
#2 Re: Pravo na staziranje kao medicinski radnik, zakonski rok??
Nikakvog roka nema, vjerojatno ima milijun ljudi što hoće stažirati pa je gužva. Odi u drugi kanton i stažiraj.
-
Sociolog
#3 Re: Pravo na staziranje kao medicinski radnik, zakonski rok??
pozz tesko mi pada.. U onoj cekaonici par ljudi fino iskreno kazu, taj i taj urgirao za mene, neko ne ceka ni 7-10 dana, a ja evo vec prosla puna 2 mjesecapurgatorio wrote:Nikakvog roka nema, vjerojatno ima milijun ljudi što hoće stažirati pa je gužva. Odi u drugi kanton i stažiraj.
- Dr.medicine
#4 Re: Pravo na staziranje kao medicinski radnik, zakonski rok??
ja predao da stažiram, od tada prodje 7 godina. ja i specijalizirao u međuvremenu.
a odgovor za stažiranje jos nisam dobio

a odgovor za stažiranje jos nisam dobio
-
amko761
#5 Re: Pravo na staziranje kao medicinski radnik, zakonski rok??
Eh da si dobra ženska pa da se družiš sa uglednim kriminalcima, pa budeš upetljan u istrage ubistava, pa onda kao protivuslugu za davanje iskaza tražiš da ti ministar potpiše, već bi bio na klinici
Ugledati se na Azru Sarić
Ugledati se na Azru Sarić