Pravni fakultet
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#501 Re: Pravni fakultet-UPIS
moj savjet: idi na studentsku, pitja njih kako bi trebala sročiti, a onda sve to lijepo rukicom pritefteri

- Chmoljo
#502 Re: Pravni fakultet-UPIS
moj savjet: idi na studentsku, pitja njih kako bi trebala sročiti, a onda sve to lijepo rukicom pritefteri

- bez_ideje
#503 Re: Pravni fakultet-UPIS
Joj Chmoljo,jesi vidio na sta studentska lici.......danas mi umalo oci nije iskopala ona zena sto tamo radi
....ovo je malo hitna stvar.......jer treba biti upisana ta ocjena prije upisa.......a upis je zvanicno do sutra,mada je zenska bila toliko ljubazna da mi kaze da mogu i poslije donijeti papire....elem,ja sam to kontala sutra predati.......
Znam ja sta treba napisati u toj molbi.......nego ne znam jel treba neki njihov formular,jel ja na dvolisnicu da pisem ili da otkucam na racnaru?
Znam ja sta treba napisati u toj molbi.......nego ne znam jel treba neki njihov formular,jel ja na dvolisnicu da pisem ili da otkucam na racnaru?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#504 Re: Pravni fakultet-UPIS
Jel to promjenjeno radno vrijeme studentske? Cujem sad rade od 11 do 12
A mroam sutra dole pa da znam.
A mroam sutra dole pa da znam.
-
wildflower
#505 Re: Pravni fakultet-UPIS
moj ti je savjet da ipak otkucas to, jer je mene teta jednom naljepila jer sam donjela rukom napisanu molbu, kako sam vidjela da drugi rade... a onako, sroci svojim rijecima u nekoj formi standardne molbe.bez_ideje wrote:Ljudi pomagajte........kako treba izgledati molba,moram pisati dekanu da odobri da mi ona profesorica sto mijenja profesora Milicevica upise ocjenu
Da li se pise rucno ili kuca na racunaru
![]()
![]()
![]()
sto se tice desavanja na fakultetu, danas smo imali kratki protest upozorenja, a u ponedjeljak se ide na pravi strajk i blokadu saobracaja. savjetujem sve kolege da se informisu o tome, i da nam se pridruze, jer ako pustimo da na nasem fakultetu konstantno prolaze nezakonitosti, onde nemamo sta bolje ocekivati ni drugdje...
- Chmoljo
#506 Re: Pravni fakultet-UPIS
ma uradi kako misliš da je najbolje. očito tete drma klimaks pa će ti ako otkucaš opet naći neku manubez_ideje wrote:Joj Chmoljo,jesi vidio na sta studentska lici.......danas mi umalo oci nije iskopala ona zena sto tamo radi....ovo je malo hitna stvar.......jer treba biti upisana ta ocjena prije upisa.......a upis je zvanicno do sutra,mada je zenska bila toliko ljubazna da mi kaze da mogu i poslije donijeti papire....elem,ja sam to kontala sutra predati.......
- bez_ideje
#507 Re: Pravni fakultet-UPIS
Hvala vam ljudi.......
evo kucam molbu
JEl ok da u zaglavlju stoji
Pravni fakultet,Sarajevo
dekan,prof.dr.Borislav Petrovic
treba li jos sta?
I zna li ko kako se zove ona profesorica sto mijenja profesora Milicevica?
evo kucam molbu
Pravni fakultet,Sarajevo
treba li jos sta?
- Chmoljo
#508 Re: Pravni fakultet-UPIS
bez_ideje wrote:Hvala vam ljudi.......
evo kucam molbu
Pravni fakultet,Sarajevo
treba li jos sta?
- bez_ideje
#509 Re: Pravni fakultet-UPIS
Pa ne znam ,zato i pitam.......plava zena
jel to ta?
jel to ta?
- Chmoljo
#510 Re: Pravni fakultet-UPIS
ne'am pojmabez_ideje wrote:Pa ne znam ,zato i pitam.......plava zena
jel to ta?
- bez_ideje
#511 Re: Pravni fakultet-UPIS
Ma strukturu prava........polozila u junu jos,nisam upisala ocjenu.....sad dekan ovlastio tu prof. na zamjeni da moze upisati ocjene samo onima koji su polozili u septembru.......a ja moram prije upisa na drugu godinu,pisati molbu dekanu ,da ovlasti tu prof. da meni upise ocjenu..................
Neđo bolestan,ne znaju kad se doc na fax
- Chmoljo
#512 Re: Pravni fakultet-UPIS
pa onda je to to. ne znam sad je li plava, ali ima kratku kosu i gustu ko nekadašnji bek Bosne Halimićbez_ideje wrote:Ma strukturu prava........polozila u junu jos,nisam upisala ocjenu.....sad dekan ovlastio tu prof. na zamjeni da moze upisati ocjene samo onima koji su polozili u septembru.......a ja moram prije upisa na drugu godinu,pisati molbu dekanu ,da ovlasti tu prof. da meni upise ocjenu..................![]()
![]()
Neđo bolestan,ne znaju kad se doc na fax
- bez_ideje
#513 Re: Pravni fakultet-UPIS
Opet ja
Danas idem u okrsaj na studentskoj sa molbom......
Zna li ko,da li ce primati dokumente za upis i nakon roka za predaju.......znaci ,pretpostavljam da cu morati sacekati narednu sedmicu da mi odobri molbu......da li ce tad uzeti dokumente
Danas idem u okrsaj na studentskoj sa molbom......
Zna li ko,da li ce primati dokumente za upis i nakon roka za predaju.......znaci ,pretpostavljam da cu morati sacekati narednu sedmicu da mi odobri molbu......da li ce tad uzeti dokumente
-
wildflower
#514 Re: Pravni fakultet-UPIS
hoce, ja sam vec 2 puta predavala dokumente nakon roka, vidjeces bude uvijek takvih, iz raznih razloga...
a ovaj put niko od nas koji cekamo da nam odobre apsolventske nece upisati, jer necemo da upisujemo obnovu cetvrte na sta nas tjeraju, tako da, ne brini, sve ce to biti prolongirano sigurno...
a ovaj put niko od nas koji cekamo da nam odobre apsolventske nece upisati, jer necemo da upisujemo obnovu cetvrte na sta nas tjeraju, tako da, ne brini, sve ce to biti prolongirano sigurno...
- bez_ideje
#515 Re: Pravni fakultet-UPIS
Uh,to je bas utjesno..........
Samo da se izvucem iz ove guzve u koju upadoh,upisem tu godinu......e onda ce tete na studentskoj da vide SUKIM su se zajebavale
Nisam spavala 2 dana zbog njih
Samo da se izvucem iz ove guzve u koju upadoh,upisem tu godinu......e onda ce tete na studentskoj da vide SUKIM su se zajebavale
Nisam spavala 2 dana zbog njih
- ladyblue18
#516 Re: Pravni fakultet-UPIS
Ma mene strah nesto, ove godine su poceli svasta da mjenjaju i da rade "po zakonu" a i ja ne morem upisati do iduce sedmice. 
- bez_ideje
#517 Re: Pravni fakultet-UPIS
O tome ti pricam.....
Al se tjesim izjavom one sa studentske kad mi je frljacnula index i papire nazad i dreknula :DONESI PAPIRE KAD UPISES OCJENU...........
a reko hocete li primati nakon roka.......blijedi pogled.........onda ponovo DONESI PAPIRE KADA UPISES OCJENU
Al se tjesim izjavom one sa studentske kad mi je frljacnula index i papire nazad i dreknula :DONESI PAPIRE KAD UPISES OCJENU...........
a reko hocete li primati nakon roka.......blijedi pogled.........onda ponovo DONESI PAPIRE KADA UPISES OCJENU
-
elSaik
#518 Re: Pravni fakultet-UPIS
Ostalo je još nekoliko predmeta čiji rezultati ispita još uvijek nisu izašli. Pa onda još treba dok se to upiše. Ima vremena za upis godine, ne brinite se. 
- ladyblue18
#519 Re: Pravni fakultet-UPIS
DRAGI STUDENTI SA PONOSOM VAM SE OBRACAM I OBAVIJESTAVAM VAS DA JE UDOVOLJENO SVIM NASIM ZAHTJEVIMA ! DAKLE ODOBRENI SU APSOLVENTSKI ROKOVI, BICE KOLIZIJA, DOZOVLJEN JE BEZUSLOVAN UPIS STAROM SISTEMU, TE CE BITI PROVODJEN BOLONJSKI SISTEM ONAKO KAKO TREBA ! PLUS JOS DODATNO: RADNO VRIJEME STUDENTSKE SLUZBE SMO PRODUZILI SAD CE RADITI OD 10 DO 14 SATI !
UPIS JE OBUSTAVLJEN TJ, PRODUZAVA SE DO KRAJA MJESECA DAKLE DO 30 OKTOBRA !
STUDENTI CETVRTE GODINE NE UPISUJU OBNOVU GODINE !
HVALA VAM NA PODRSCI I OSTANITE MI UJEDINJENI !
A sta s ovim?
A sta s ovim?
- Dupli_skalp
#520 Re: Pravni fakultet-UPIS
ne znam ko je autor gore napisanog, ali citiram samo post... nemate nekog prevelikog razloga za ponos jer niste uspjeli dogovoriti oktobarski rok koji postoji na svim drugih fakultetima, a koji je od strane dekana ukinut po prvi put otkad sam ja na pravu. ako ništa, za apsolvente ste MORALI dogovoriti taj rok u oktobru, ako već nije moglo za sve.ladyblue18 wrote:DRAGI STUDENTI SA PONOSOM VAM SE OBRACAM I OBAVIJESTAVAM VAS DA JE UDOVOLJENO SVIM NASIM ZAHTJEVIMA ! DAKLE ODOBRENI SU APSOLVENTSKI ROKOVI, BICE KOLIZIJA, DOZOVLJEN JE BEZUSLOVAN UPIS STAROM SISTEMU, TE CE BITI PROVODJEN BOLONJSKI SISTEM ONAKO KAKO TREBA ! PLUS JOS DODATNO: RADNO VRIJEME STUDENTSKE SLUZBE SMO PRODUZILI SAD CE RADITI OD 10 DO 14 SATI !
A sta s ovim?
drugo, molim pojašnjenje ovog -----> STUDENTI CETVRTE GODINE NE UPISUJU OBNOVU GODINE !
-
elSaik
#521 Re: Pravni fakultet-UPIS
Nakon što je sve što se moglo ukinuti, ukinuto, vratismo sve (osim oktobarskog) i kao "nemamo razloga da budemo ponosni." Ne seri. Oktobarski ne postoji na svim drugim fakultetima.
- ladyblue18
#522 Re: Pravni fakultet-UPIS
Oktobarski postoji na farmaciji meni tako rekose, ako su mene slagali i ja vas lazem. Eto jedan fax na kojem ga ima.
U Tz na cijelom univerzitetu je omogucen oktobarski. Zasto je kod nas on protiv zakona, a u Tz nije npr.
Inace jel ima iko da objasni sta je to sve? Jesul nam vraceni rokovi u aprilu i sept?
U Tz na cijelom univerzitetu je omogucen oktobarski. Zasto je kod nas on protiv zakona, a u Tz nije npr.
Inace jel ima iko da objasni sta je to sve? Jesul nam vraceni rokovi u aprilu i sept?
- Chmoljo
#523 Re: Pravni fakultet-UPIS
de malo nivoa. ipak smo na Nauci i edukacijielSaik wrote:Nakon što je sve što se moglo ukinuti, ukinuto, vratismo sve (osim oktobarskog) i kao "nemamo razloga da budemo ponosni." Ne seri. Oktobarski ne postoji na svim drugim fakultetima.
- Dupli_skalp
#524 Re: Pravni fakultet-UPIS
prvo nauči razgovarati pristojno, inače nemamo o čemu dalje da razgovaramo..... današnji usp, odnosno njegov trenutni sastav, je jedna gomila nesposobnjakovića i ova današnja ekipa koja tu radi je najgora od svih dosad. oktobar se MORAO vratiti jer ima na drugim fakultetima, a da ne govorim na drugim univerzitetima. i moralo se izboriti da se makar taj oktobar omogući apsolventima. taj bezuslovni upis je nova tvorevina koje nikad prije nije bilo na pravu i najveća glupost, čija je jedina funkcija "mazanje očiju". nikad toga prije nije bilo. sramotno je da se borite samo za prava jedne skupine studenata, a ne za sve studente prava. i sramotno je da ste "trgovali" uslovima za samo jednu grupu studenata (bolonjce), nauštrb nas ostalih kojima je ukinut vrlo bitan oktobarski rok.elSaik wrote:Nakon što je sve što se moglo ukinuti, ukinuto, vratismo sve (osim oktobarskog) i kao "nemamo razloga da budemo ponosni." Ne seri. Oktobarski ne postoji na svim drugim fakultetima.
- Irm@
#525 Re: Pravni fakultet-UPIS
ja nista ne vjerujem dok ne vidim obavjestenje na faksu s Petrovicevim potpisom...
inace..sumnjam da ce se sta bitno promjeniti mozda ce to primjenjivati na ovu generaciju sto je sad upisala prvu godinu kad mi danas poznanik rece da imaju parcijale iz SVIH predmeta ja se u cudu nasla

inace..sumnjam da ce se sta bitno promjeniti mozda ce to primjenjivati na ovu generaciju sto je sad upisala prvu godinu kad mi danas poznanik rece da imaju parcijale iz SVIH predmeta ja se u cudu nasla