Pravim Film o Ciganima HELP
Moderator: _BataZiv_0809
-
No.1
#1 Pravim Film o Ciganima HELP
Vec neko vrijeme Tu na zapadu (Njemacka) Pravim male Intervjue ako se tako moze nazvati sa Ljudima Beskucnicima.
A sad bi napravio nesto o Bosanskim ciganima eh ovako --
Trebaju mi informacije gdje ima njihovih sela po Bosni Znam za Vardu Kakanj ?
I treba mi pomoc ovako ovih sa malo jacom Mastom da mi da par -cudnih - smijesnih - glupih - pitanja koja i sama traze glup odgovor ili ti smijesan znaci treba da izazove smijeh.
molim pomoc
I treba mi pomoc ovako ovih sa malo jacom Mastom da mi da par -cudnih - smijesnih - glupih - pitanja koja i sama traze glup odgovor ili ti smijesan znaci treba da izazove smijeh.
molim pomoc
- Lace
i da mozda ne napravis film koji ce ih smijati...i natjerati da daju glupe odgovore na glupa pitanja...ima njih i skolovanih i koji nisu beskucnici ...na lokacijama oko sarajeva postoji par vecih zajednica (buca potok, Gorica, aneks/hrasno...) pa izaberi...al ih pokusaj predstaviti kako treba
a ne praviti od njih "vatrene ulice" 
-
Prenj
Humor ili ismijavanje svejedno, treba da ljude zoves kako treba.No.1 wrote:Prenj
zelim da napravim HUMOR a ne ismijavanje i ja imam Masu stvari i o Bosancima i Srbima i Hrvatima Germanima i dr Sto ste zarazeni tim nekim S,ranjima o Ismijavanju tema je jasna ako ti se ne svidza a ti Se Setaj Po Selu
-
No.1
DA TE SKINEM VISEPrenj wrote:Humor ili ismijavanje svejedno, treba da ljude zoves kako treba.No.1 wrote:Prenj
zelim da napravim HUMOR a ne ismijavanje i ja imam Masu stvari i o Bosancima i Srbima i Hrvatima Germanima i dr Sto ste zarazeni tim nekim S,ranjima o Ismijavanju tema je jasna ako ti se ne svidza a ti Se Setaj Po Selu
Ucijelom svijetu pored imena ROM ih zovu i cigani i sami se na to uopste ne ljute i sami se zovu Zarazeni Bolesni ili kako vec idi na tvoje politicke teme i tamo pricaj o mrznji i tim stvarima i jos jednom Skini mi se ISHABAN SI
-
papak_eliminator
No.1 wrote:DA TE SKINEM VISEPrenj wrote:Humor ili ismijavanje svejedno, treba da ljude zoves kako treba.No.1 wrote:Prenj
Ucijelom svijetu pored imena ROM ih zovu i cigani i sami se na to uopste ne ljute i sami se zovu Zarazeni Bolesni ili kako vec idi na tvoje politicke teme i tamo pricaj o mrznji i tim stvarima i jos jednom Skini mi se ISHABAN SI
tako mlad a tako ljut.Sve o No.1
Član od: 14 jan 2006
CIGANI se medjusobno zovu ciganima, ali je uvreda kad ih ti ili ja tako nazovemo....
Ako mislis bilo sta postici sa tim filmicem, ako mislis dobiti donaciju neku, prvo nauci govoriti politicki korektno pa tek onda kreni.
Lijep pozdrav i sretno
PS Ako ih u Vardi nazoves ciganima, plivaces potocicem do Bosne.
-
No.1
Ma kakva donacija imam pola sata materijala o Smijesnim Njemcima Hrvatima Bosancima i htjeo bi to zaokruzit sa Ciganima ROMIMA eto al ovi bolesnici navalili ko mutavi na neko vrijedzanje ili sta ti ja znam A To radim cisto za svoju kolekcijupapak_eliminator wrote:No.1 wrote:DA TE SKINEM VISEPrenj wrote: Humor ili ismijavanje svejedno, treba da ljude zoves kako treba.
tako mlad a tako ljut.Sve o No.1
Član od: 14 jan 2006
CIGANI se medjusobno zovu ciganima, ali je uvreda kad ih ti ili ja tako nazovemo....
Ako mislis bilo sta postici sa tim filmicem, ako mislis dobiti donaciju neku, prvo nauci govoriti politicki korektno pa tek onda kreni.
Lijep pozdrav i sretno
PS Ako ih u Vardi nazoves ciganima, plivaces potocicem do Bosne.
- Bosanac sa dna kace
Nije ovjde niko bolestan, jedino je Kosturica bolestan sto je napravio taj film! a ti kako si kreno ne izgledas nam najbolje!No.1 wrote:PA VI STE BOOOLESNIMacuser wrote:Pa zar nas Kusta nije dovoljno reklamirao po svijetu kao gypsies? Mislim, u cijeloj Evropi misle da su Bosanci gypsies.
Usput njihovih sela imas blizu Banovica; Veseli brijeg
-
rajvosa
#16 Re: Pravim Film o Ciganima HELP
No.1 wrote:Vec neko vrijeme Tu na zapadu (Njemacka) Pravim male Intervjue ako se tako moze nazvati sa Ljudima Beskucnicima.
molim pomoc
Nisu cigani nego romi,
Treba da ti razbiju nos a ne da ti nasmiju guzati auditorium