Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#801 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
nek si nam se pohvalio

- anais_nin
#802 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
s mojim blagoslovom muzuzoom66 wrote:zeno, ova anjusha mi postaje interesantnaanjusha wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Da li da se poklopim i usutim, ili da kazem ipak nesto?
Bila sam sa razlicitim godistima.... Od lika koji je bio 13 godina stariji od mene do jednog mladjeg 3 godine, 3 mjeseca i 1 dan![]()
Znaci nije kod mene da li bih bila- bila sam (jesam). I sta sad?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#803 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
"mužu", okani mi se žene, bićeš izrafalan 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#804 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Mislim da prava ljubav godine ne broji.Ali nesto brate ne volim ni djuturume ni balavce.... 
- Šeherzada
#805 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Ma ti si poseban,Ti nisi ni djuturum ni balavac vec taman moj broj.Ko slago da te ne volim?zoom66 wrote:a u tom grmu lezi jaracŠeherzada wrote:Mislim da prava ljubav godine ne broji.Ali nesto brate ne volim ni djuturume ni balavce....zato ti mene ne volis vise
- Šeherzada
#806 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Dusha mojazoom66 wrote:ma volim i ja tebe![]()
- pustopoljina
#807 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
ne broji godine.
- metal_rules_cura
#808 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Meni je, spletom okolnosti, ova tema u zadnje vrijeme aktuelna...
Imala sam neke predrasude, ogranicavala se i to jos uvijek na jedan nacin radim ali na kraju cu izgleda doci do zakljucka kako generaliziranja nema niti smije biti. Svaki muskarac i svaka zena su individue, brojne okolnosti su ih oblikovale kao osobe i mislim da se iz tog ugla trebaju posmatrati stvari.
Imala sam neke predrasude, ogranicavala se i to jos uvijek na jedan nacin radim ali na kraju cu izgleda doci do zakljucka kako generaliziranja nema niti smije biti. Svaki muskarac i svaka zena su individue, brojne okolnosti su ih oblikovale kao osobe i mislim da se iz tog ugla trebaju posmatrati stvari.
-
*mima*
#809 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Chmoljo wrote:ja volim starije trebe, one vole mene. end of story
-
*mima*
#810 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
To vase ...stariji ili starija.....je otprilike.....jedno 5 godina..... 
- burek_in_space
#811 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
25besana wrote:mima wrote:To vase ...stariji ili starija.....je otprilike.....jedno 5 godina.....
Kakvih 5? Ne smijem ti ni reći koliko stariji
- HAVANA
#812 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
besana wrote:mima wrote:To vase ...stariji ili starija.....je otprilike.....jedno 5 godina.....
Kakvih 5? Ne smijem ti ni reći koliko stariji
Reci reci
A šta si se ti Mima ušutila?
- burek_in_space
#814 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Probacu biti ozbiljan pod rizikom da me sada napadnu sa svih stranabesana wrote:
Jok, al' haman![]()
![]()
- burek_in_space
#815 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Recimo da vjerujem u ovo,ne sto posto (jbg iskustvomima wrote:Zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u takvu vezu. Ali ljubav stvarno nema granica.
- burek_in_space
#816 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
besana wrote: Apsolutno si u pravu, ali i @mima je kada kaže da ljubav nema granica, fakat nema, ali zar svaka ljubav MORA završiti nečim, pa i brakom? Koliko znam, baš te velike ljubavi neslavno završe. Mi nismo završili vezu zbog razilke u godinama, ( i nije baš 25) nego zbog nekih drugih stvari.
Danas sam neshto romantichno raspolozhen,pa na sve gledam tako!
- _aja_
#817 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
burek_in_space wrote:Recimo da vjerujem u ovo,ne sto posto (jbg iskustvomima wrote:Zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u takvu vezu. Ali ljubav stvarno nema granica.),ali shta mozhe ochekivati djevojka od 25 godina u vezi ili braku sa mushkarcem od 50?!
Da će brzo ostati udovica.........
-
*mima*
#818 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u takvu vezu. Ali ljubav stvarno nema granica.
-
*mima*
#819 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
burek_in_space wrote:Recimo da vjerujem u ovo,ne sto posto (jbg iskustvomima wrote:Zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u takvu vezu. Ali ljubav stvarno nema granica.),ali shta mozhe ochekivati djevojka od 25 godina u vezi ili braku sa mushkarcem od 50?!
A sta ja mogu da ocekujem od decka koji je mnoooogo mladji od mene? Nista. Opet ponavljam....sve zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u tu vezu. I njemu i meni je dobro...imamo ono sto smo trazili.....super se slazemo.......neka traje dok traje. Jel ima tu nesta lose osim strasne razlike u godinama?
-
*mima*
#820 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
- metal_rules_cura
#821 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Zasto mislis da ne bi mogla ocekivati bas u svakom slucaju nista od takvog? Ima nesto lose pored razlike u godinama ukoliko imate razlicite ciljeve tog odnosa... Gubljenje vremena!mima wrote:burek_in_space wrote:Recimo da vjerujem u ovo,ne sto posto (jbg iskustvomima wrote:Zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u takvu vezu. Ali ljubav stvarno nema granica.),ali shta mozhe ochekivati djevojka od 25 godina u vezi ili braku sa mushkarcem od 50?!
A sta ja mogu da ocekujem od decka koji je mnoooogo mladji od mene? Nista. Opet ponavljam....sve zavisi sta ko ocekuje i zasto se upusta u tu vezu. I njemu i meni je dobro...imamo ono sto smo trazili.....super se slazemo.......neka traje dok traje. Jel ima tu nesta lose osim strasne razlike u godinama?
- metal_rules_cura
#823 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Velim ako imas razlicit cilj te veze u odnosu na tog mladjeg! Ako vam je oboma samo do seksa onda ok. Ko kaze da nije bilo slucajeva kada neka od strana nije zeljela nesto vise od toga?mima wrote:Odkad je dobar sex gubljenje vremena?
-
*mima*
#824 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Jako dobar sex.....sa jako velikim osjecajima. I sta je tu lose? Ja nisam tip kola u svakom muskarcu vidi potencijalnog muza. Zivot je jako kratak i jako glup.....i treba ga iskoristit. Sta treba .....da kukam po forumu kako se nisam udala i ne mogu da nadjem muza? Jel udaja sve u zivotu?
- metal_rules_cura
#825 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
Hahaha, ko je rekao da je udaja sve u zivotu?? Samo, nisu sve zene ni za svjesno ulazenje u nesto sto nikud ne vodi. Sto ne znace da iz svake veze misle izaci udate...
Zivot je lijep. Ako ga shvatas kao glupog takav ce ti i biti...
Zivot je lijep. Ako ga shvatas kao glupog takav ce ti i biti...