Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Anka wrote:Evo ima godinu dana kako svaki put kada vidim Stoju na TV-u padnem u nesvest. Nije žena kriva..ali..stvarno zanemim, ....pa stanem ispred ogledala, gledam se...sigurno mu se sviđa i Seka
to je taj tip zene. verovatno mu se svidja i seka. mozda bi te vodio na snimanje granda . ne znas ti sta si propustila.
a mozda bi ti uplatio i ugradnju silikona za rodjendan, cula sam da je to aktuelno...ne znas sta si propustila
Ma da, obujem crvene čizmice,suknju dugu 5 cm, grudi na izvolte, obavezno nadogradim kosu,neprestano se smejem, jer je sve smešno i zabavno, pa zapevam -Dijamanti to se pamti sve žuto na rukama,pa kad tražiš onda dam ti (naučila sam tu pesmicu )... i uraaaaaaa nisam komplikovana !
Jebi ga,meni kosa duga 2cm, nosim patike i farmerke...stvarno nisam imala šanse...
Anka wrote:Ma da, obujem crvene čizmice,suknju dugu 5 cm, grudi na izvolte, obavezno nadogradim kosu,neprestano se smejem, jer je sve smešno i zabavno, pa zapevam -Dijamanti to se pamti sve žuto na rukama,pa kad tražiš onda dam ti (naučila sam tu pesmicu )... i uraaaaaaa nisam komplikovana !
Jebi ga,meni kosa duga 2cm, nosim patike i farmerke...stvarno nisam imala šanse...
eeeee anka nemoj tako. imala si sanse. sada postoji nadogradnja kose. odes kod panjkovica on te sredi. da li si gledala onu emisiju "pre i posle". eeee, vidis, oni prave cudo. odes tamo i kazes hocu da izgledam kao stoja i izgledaces.
mozda da mi pricamo o zeskoj komplikovanosti u fizickom smislu
rijec je o intelektu,
ne ocekujem da shvatis
zlato zlacano, mislim da sam bio jasan aludirajuci na komplikovanost & izazovnost......so aj ken tel ju ravno ti do neba bilo, nisi intelektualno nadahnuce...::D:D
sega,sala, posalica...nisam mislila da ces se pronaci i naci uvrijedjenim so aj ken tel ju bi hairli dont bi sekirli
ha ha, taj sam stih napisala,zafrkancija zbog onog ranije napisanog. Našla sam glumca na Google. Sad mi je jasno zašto sam ga primetila...naši smo...oseti se ta energija.....he he..škorpijica...
Sad mi drugarica kaže da joj je tip bljak. Eto, o ukusima stvarno ne vredi raspravljati.
ima ti osoba koje u 20 i nekoj razmisljaju zrelije nego neki sa 35 i preko... i obrnuto...
meni su se uvijek svidjali stariji, ne znam, al najlakse s njia nadjem zajednicku rijec, nego sa onima mladjima... valda sto sam odrasla prije vremena...
ko ce ga znati ...
ali prava ljubav godine ne brojiiii, zar ne vidis da ti moja mladost lepo stoji
Da li da se poklopim i usutim, ili da kazem ipak nesto?
Bila sam sa razlicitim godistima.... Od lika koji je bio 13 godina stariji od mene do jednog mladjeg 3 godine, 3 mjeseca i 1 dan
Znaci nije kod mene da li bih bila- bila sam (jesam). I sta sad?
anjusha wrote:
Da li da se poklopim i usutim, ili da kazem ipak nesto?
Bila sam sa razlicitim godistima.... Od lika koji je bio 13 godina stariji od mene do jednog mladjeg 3 godine, 3 mjeseca i 1 dan
Znaci nije kod mene da li bih bila- bila sam (jesam). I sta sad?
pa nista 'nako...pricamo nekad se i hvalimo i tako
samo jedna mala digresija vezana za ovu pricu o godinama. kad sam ja bio mladjan momak puno su me vise privlacile starije cure. tipa, kad mi je bilo 17 gledao sam one sa 34, a sad kako starim, sve vise i vise su mi zanimljive ove od 17 i 17,5 godina. valjda se stari, sta li.
pa bogami, imam se i cime pohvaliti ne krijem, pa cak se i ne crvenim
ne broji godine, broji nesto drugo... daske u glavi mozda - eto, to je moje iskustvo
anjusha wrote: pa bogami, imam se i cime pohvaliti ne krijem, pa cak se i ne crvenim ne broji godine, broji nesto drugo... daske u glavi mozda - eto, to je moje iskustvo
s ovim moram entuzijasticno da se slozim nisu mi bitne ni godine, ni status, ni materijalno stanje, ni nivo obrazovanja, ali karakter i intelekt i te kako jesu