Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sojka
Ljubav jeste moguca, ali je veoma ogranicenog roka trajanja obicno.
Kad tad dodje do rascjepa u ocekivanjima, iskustvima, nametanjima itd..
Odgovorno tvrdim da ne funkcionise, bar kako onako kako bi trebalo kao postojana, prava veza.
Kad tad dodje do rascjepa u ocekivanjima, iskustvima, nametanjima itd..
Odgovorno tvrdim da ne funkcionise, bar kako onako kako bi trebalo kao postojana, prava veza.
-
suncica13
E, prava tema u pravo vrijeme
UPOMOC!!!
Dobrodrzeci cetrdesetsedmogodisnjak (lakse mi je kad napisem slovima, jer kad vidim brojku, uh...), kojeg sam upoznala na seminaru na kojem sam nedavno bila, doduse sarmantan i pametan "ciko", svezao me se.
Pored prozivanja i dozivanja na seminaru, a kojima sam se uspjesno nosila (znam se i ja igrati, nisam bas mala), sad sam osudjena na SMS-ove, kiss-ove i pozdrave...
UPOMOC!!!
PS: a ja sam 81 godiste! Pa moze mi komotno biti otac!
UPOMOC!!!
Dobrodrzeci cetrdesetsedmogodisnjak (lakse mi je kad napisem slovima, jer kad vidim brojku, uh...), kojeg sam upoznala na seminaru na kojem sam nedavno bila, doduse sarmantan i pametan "ciko", svezao me se.
Pored prozivanja i dozivanja na seminaru, a kojima sam se uspjesno nosila (znam se i ja igrati, nisam bas mala), sad sam osudjena na SMS-ove, kiss-ove i pozdrave...
UPOMOC!!!
- danas
ovaj -- cetrdesetsedmogodisnjak -- nije nikakav cetrdesetsedmogodisnjak vec je pedofilsuncica13 wrote:E, prava tema u pravo vrijeme![]()
UPOMOC!!!
UPOMOC!!!
![]()
![]()
![]()
inace, za muske je ovo formula -- moze hodati sa curom koja je stara koliko i polovica njegovih godina + 7 godina... tako da tip od 22 godine moze hodati sa curom od 18 -- 22/2 = 11 +7 = 18 -- ali ne i sa mladjom...
ako tip voda curu mladju od ove formule, to je perverzija -- naucno dokazano
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
suncica13 wrote: UPOMOC!!!
UPOMOC!!!
![]()
![]()
![]()
A sto si onda tom ciki, (i nije ciko nego vuk, samo je dobro sakrio rep) dala broj svoga mobilnog?
- sojka
Mladalacka naivnost, Pape.pape wrote:suncica13 wrote: UPOMOC!!!
UPOMOC!!!
![]()
![]()
![]()
PS: a ja sam 81 godiste! Pa moze mi komotno biti otac!Jesi, jesi mala si jos i ti samo mislis da se znas igrati.
![]()
A sto si onda tom ciki, (i nije ciko nego vuk, samo je dobro sakrio rep) dala broj svoga mobilnog?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
suncica13 wrote:E, prava tema u pravo vrijeme![]()
UPOMOC!!!
UPOMOC!!!
![]()
![]()
![]()
"Ciko" je dobrodrzeci, sarmantan i pametan, a Suncica se malo igrala, ... citaj KOKETIRALA (utezala guzove u farmerke i nosila grudnjak za broj manji, da joj sise "prekipe") ....
Nek joj Bog pomogne.
-
digger
Bolje ti je ne pregrizi jezik. Kao, "sta ako on pozeli mladju?"hananah wrote:Fakat ako je npr 10 godina stariji, ja kad budem imala 50 on 60ili ako je mladji ja 50 on 40. Ma ne ide vala, najbolje negdje svojih godina
Zato ostavi tog tvoga, pa razmisljaj o meni. Sa tridesetak i kusur godina razlike, nece mi na um pasti da trazim mladju.
(Kad' bolje razmislim, nece mi sto-sta na um pasti...)
-
suncica13
"Ciko" je dobrodrzeci, sarmantan i pametan, a Suncica se malo igrala, ... citaj KOKETIRALA (utezala guzove u farmerke i nosila grudnjak za broj manji, da joj sise "prekipe") ....
Nek joj Bog pomogne.
E gdje me nadje pape...
Nemam sise, pa ne mogu da prekipe, nisam nosila farmerke, vec odjela i kostime (jer je to bio ozbiljan seminar), ali kako god okrenes, ciko je ciko.
A zasto navodim da je dobrodrzeci...zato sto covjek u njegovim godinama koji se iskreno receno dosta dobro drzi, vjeruj mi, ima sanse kod zena svojih godina. Kojih je tamo bio dovoljan broj. I to sarmantnih, lijepih i pametnih cetrdesetogodisnjakinja.
Ali ne...
Jeste, igrala sam se... Zamisli kad moras biti fin, kulturan, pristojan i sarmantan i tako fino, kulturno, pristojno i sarmantno dati do znanja nekom da treba da odj...., pardon, proseta.
Ocigledno, slaba sam ja "igracica".
I sad...
Ili cu zaista morati biti nefina, nekulturna i nepristojna pa reci da odj... ili da fakat trazim boziju pomoc?!
Samo, pitanje je, posto postoji vjerovatnoca da se pojavi na slijedecem seminaru (skoro pa sigurno, jer je predavac), kako se postaviti i poslije "odj..." biti ponovo fina, kulturna, pristojna i sarmantna- jer moram?!
A ja to ne znam
PS: Broj mobila je iz mailing liste
-
FortunaBela
Ja jesam bila jednom u vezi sa tipom koji je bmlađi od mene, i vala nikad više....Ne kaže se đaba ko sa djecom spava popišan ustaje..... 
- danas
nadam se da ovo nije bilo doslovno...FortunaBela wrote:Ja jesam bila jednom u vezi sa tipom koji je bmlađi od mene, i vala nikad više....Ne kaže se đaba ko sa djecom spava popišan ustaje.....
a sto kaze moja jaranica -- daj mi nesto iskusno, nemoj da se iko trenira na meni...
-
suncica13
Pokusala...
I jos se druzila cijelo vrijeme s njegovim sinom, koji je 19-godisnjak (pored njega ko bi gledao tatu, mali je presladak), i...
I jos kroz pricu napominjala da mi je tati 5ogod...
I nista...
Mozda da mu tata odgovori na poruku?!
Ali, opet, treba ponovo doci na seminar...
I jos se druzila cijelo vrijeme s njegovim sinom, koji je 19-godisnjak (pored njega ko bi gledao tatu, mali je presladak), i...
I jos kroz pricu napominjala da mi je tati 5ogod...
I nista...
Mozda da mu tata odgovori na poruku?!
Ali, opet, treba ponovo doci na seminar...
-
FortunaBela
danas wrote:nadam se da ovo nije bilo doslovno...FortunaBela wrote:Ja jesam bila jednom u vezi sa tipom koji je bmlađi od mene, i vala nikad više....Ne kaže se đaba ko sa djecom spava popišan ustaje.....![]()
a sto kaze moja jaranica -- daj mi nesto iskusno, nemoj da se iko trenira na meni...![]()
![]()
hihihihihi, nije doslovno....
-
FortunaBela
Gašo ti se ništa ne sekiraj tebe ću ja usvojiti.....gavrilo wrote:FortunaBela wrote:Ja jesam bila jednom u vezi sa tipom koji je bmlađi od mene, i vala nikad više....Ne kaže se đaba ko sa djecom spava popišan ustaje.....![]()