Prava ljubav godine ne broji? ili...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sojka

Post by sojka »

Ljubav jeste moguca, ali je veoma ogranicenog roka trajanja obicno.
Kad tad dodje do rascjepa u ocekivanjima, iskustvima, nametanjima itd..

Odgovorno tvrdim da ne funkcionise, bar kako onako kako bi trebalo kao postojana, prava veza.
suncica13

Post by suncica13 »

E, prava tema u pravo vrijeme :-D
UPOMOC!!!
Dobrodrzeci cetrdesetsedmogodisnjak (lakse mi je kad napisem slovima, jer kad vidim brojku, uh...), kojeg sam upoznala na seminaru na kojem sam nedavno bila, doduse sarmantan i pametan "ciko", svezao me se.
Pored prozivanja i dozivanja na seminaru, a kojima sam se uspjesno nosila (znam se i ja igrati, nisam bas mala), sad sam osudjena na SMS-ove, kiss-ove i pozdrave...
UPOMOC!!!
:roll: :x :roll:

PS: a ja sam 81 godiste! Pa moze mi komotno biti otac!
danas

Post by danas »

suncica13 wrote:E, prava tema u pravo vrijeme :-D
UPOMOC!!!
Dobrodrzeci cetrdesetsedmogodisnjak (lakse mi je kad napisem slovima, jer kad vidim brojku, uh...), kojeg sam upoznala na seminaru na kojem sam nedavno bila, doduse sarmantan i pametan "ciko", svezao me se.
Pored prozivanja i dozivanja na seminaru, a kojima sam se uspjesno nosila (znam se i ja igrati, nisam bas mala), sad sam osudjena na SMS-ove, kiss-ove i pozdrave...
UPOMOC!!!

ovaj -- cetrdesetsedmogodisnjak -- nije nikakav cetrdesetsedmogodisnjak vec je pedofil :-?

inace, za muske je ovo formula -- moze hodati sa curom koja je stara koliko i polovica njegovih godina + 7 godina... tako da tip od 22 godine moze hodati sa curom od 18 -- 22/2 = 11 +7 = 18 -- ali ne i sa mladjom...

ako tip voda curu mladju od ove formule, to je perverzija -- naucno dokazano :-)
pitt

Post by pitt »

znaci posto je meni 27 sad....dodam 7 na 13.5 i mogu se zabavljati sa vucko generacijom :D:D
Eto sunchice....bolji sam ti ja nego taj djuturum :D:D
sojka

Post by sojka »

pitt wrote:znaci posto je meni 27 sad....dodam 7 na 13.5 i mogu se zabavljati sa vucko generacijom :D:D
Eto sunchice....bolji sam ti ja nego taj djuturum :D:D
A ja odgovorno potpisujem. :)
Pitt je mlad, perspektivan, duhovit momak.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

suncica13 wrote: UPOMOC!!!
UPOMOC!!!
:D Jesi, jesi mala si jos i ti samo mislis da se znas igrati. :oops:
A sto si onda tom ciki, (i nije ciko nego vuk, samo je dobro sakrio rep) dala broj svoga mobilnog?
sojka

Post by sojka »

pape wrote:
suncica13 wrote: UPOMOC!!!
UPOMOC!!!
:D Jesi, jesi mala si jos i ti samo mislis da se znas igrati. :oops:
A sto si onda tom ciki, (i nije ciko nego vuk, samo je dobro sakrio rep) dala broj svoga mobilnog?
Mladalacka naivnost, Pape.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

suncica13 wrote:E, prava tema u pravo vrijeme :-D
UPOMOC!!!
UPOMOC!!!

:) Sojka, ... ova Suncica nas folira. :oops:
"Ciko" je dobrodrzeci, sarmantan i pametan, a Suncica se malo igrala, ... citaj KOKETIRALA (utezala guzove u farmerke i nosila grudnjak za broj manji, da joj sise "prekipe") .... :oops: .... i sad, .... upomoc. :zzzz:
Nek joj Bog pomogne. :D
pitt

Post by pitt »

pape wrote: Nek joj Bog pomogne. :D
Sto on....mogu li ja kako :D:D:D
digger

Post by digger »

hananah wrote:Fakat ako je npr 10 godina stariji, ja kad budem imala 50 on 60 :-? ili ako je mladji ja 50 on 40. Ma ne ide vala, najbolje negdje svojih godina :)
Bolje ti je ne pregrizi jezik. Kao, "sta ako on pozeli mladju?"

Zato ostavi tog tvoga, pa razmisljaj o meni. Sa tridesetak i kusur godina razlike, nece mi na um pasti da trazim mladju.

(Kad' bolje razmislim, nece mi sto-sta na um pasti...) :)
pitt

Post by pitt »

pa koji ces joj klinac onda ako ti nista nece na pamet pasti :D:D:D
suncica13

Post by suncica13 »

:) Sojka, ... ova Suncica nas folira. :oops:
"Ciko" je dobrodrzeci, sarmantan i pametan, a Suncica se malo igrala, ... citaj KOKETIRALA (utezala guzove u farmerke i nosila grudnjak za broj manji, da joj sise "prekipe") .... :oops: .... i sad, .... upomoc. :zzzz:
Nek joj Bog pomogne. :D[/quote]

E gdje me nadje pape...
:roll:

Nemam sise, pa ne mogu da prekipe, nisam nosila farmerke, vec odjela i kostime (jer je to bio ozbiljan seminar), ali kako god okrenes, ciko je ciko.
A zasto navodim da je dobrodrzeci...zato sto covjek u njegovim godinama koji se iskreno receno dosta dobro drzi, vjeruj mi, ima sanse kod zena svojih godina. Kojih je tamo bio dovoljan broj. I to sarmantnih, lijepih i pametnih cetrdesetogodisnjakinja.
Ali ne...
Jeste, igrala sam se... Zamisli kad moras biti fin, kulturan, pristojan i sarmantan i tako fino, kulturno, pristojno i sarmantno dati do znanja nekom da treba da odj...., pardon, proseta.
Ocigledno, slaba sam ja "igracica".
I sad...
Ili cu zaista morati biti nefina, nekulturna i nepristojna pa reci da odj... ili da fakat trazim boziju pomoc?!
Samo, pitanje je, posto postoji vjerovatnoca da se pojavi na slijedecem seminaru (skoro pa sigurno, jer je predavac), kako se postaviti i poslije "odj..." biti ponovo fina, kulturna, pristojna i sarmantna- jer moram?!
A ja to ne znam
:?

PS: Broj mobila je iz mailing liste :(
suncica13

Post by suncica13 »

Pitt...

:-D :-D :-D
pitt

Post by pitt »

Ma rekoh ti ja.......okani se tog djuturuma....ima nas mladjih :D:D
mozes li mu kako reci da si u vezi i da te ostavi na miru? :roll:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Ja jesam bila jednom u vezi sa tipom koji je bmlađi od mene, i vala nikad više....Ne kaže se đaba ko sa djecom spava popišan ustaje..... :roll:
gavrilo

Post by gavrilo »

FortunaBela wrote:Ja jesam bila jednom u vezi sa tipom koji je bmlađi od mene, i vala nikad više....Ne kaže se đaba ko sa djecom spava popišan ustaje..... :roll:
:shock: :sad:
danas

Post by danas »

FortunaBela wrote:Ja jesam bila jednom u vezi sa tipom koji je bmlađi od mene, i vala nikad više....Ne kaže se đaba ko sa djecom spava popišan ustaje..... :roll:
nadam se da ovo nije bilo doslovno... :-)

a sto kaze moja jaranica -- daj mi nesto iskusno, nemoj da se iko trenira na meni... :D :D :D
suncica13

Post by suncica13 »

Pokusala...
I jos se druzila cijelo vrijeme s njegovim sinom, koji je 19-godisnjak (pored njega ko bi gledao tatu, mali je presladak), i...
I jos kroz pricu napominjala da mi je tati 5ogod...
I nista...

Mozda da mu tata odgovori na poruku?! :lol:

Ali, opet, treba ponovo doci na seminar... :?
pitt

Post by pitt »

Onda nadji kakvu jaliju pa nek ga malo srede :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

danas wrote:
nadam se da ovo nije bilo doslovno... :-)

a sto kaze moja jaranica -- daj mi nesto iskusno, nemoj da se iko trenira na meni... :D :D :D

hihihihihi, nije doslovno.... :) ....
FortunaBela

Post by FortunaBela »

gavrilo wrote:
:shock: :sad:
Gašo ti se ništa ne sekiraj tebe ću ja usvojiti..... :)
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:a sto kaze moja jaranica -- daj mi nesto iskusno, nemoj da se iko trenira na meni... :D :D :D
iz starih serpi se uci kuvat :lol:
danas

Post by danas »

pitt wrote:Onda nadji kakvu jaliju pa nek ga malo srede :D
evo i ovdje pitt volontira... :D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

FortunaBela wrote:Gašo ti se ništa ne sekiraj tebe ću ja usvojiti..... :)
sta bona usvojit :? :shock:

gavrilo je iskusan djecko sa malo godina 8-)
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
danas wrote:a sto kaze moja jaranica -- daj mi nesto iskusno, nemoj da se iko trenira na meni... :D :D :D
iz starih serpi se uci kuvat :lol:
mi opet glasamo za kulinarskog majstora, a ne za pomocnika koji se uci kuhat... :D :D :D
Post Reply