ne, nije me gusio...niti mi je dosadilo...samo sam smatrala da nije fer da ga dublje zavlacim u tako neravnopravnu vezu...koliko god on bio zreo za svoje godine, ta razlika od 7 godina je bila velika u emocionalnom smislu...nije mi furka lomiti tudja srca, stvarno mi je bilo stalo do njega, zato sam kontala bolje sada nego kasnije jer ce kasnije biti samo teze...Lace wrote:pa ne kontam...sta je bilo lose u tome sto se zacopao...nije te valjda to pocelo gusiti...mada zavisi i od nacina na koji manifestuju ljubav...al to nema veze s godinama...moze se zacopati i stariji...i gusiti te
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- Lace
anais_nin wrote:ne, nije me gusio...niti mi je dosadilo...samo sam smatrala da nije fer da ga dublje zavlacim u tako neravnopravnu vezu...koliko god on bio zreo za svoje godine, ta razlika od 7 godina je bila velika u emocionalnom smislu...nije mi furka lomiti tudja srca, stvarno mi je bilo stalo do njega, zato sam kontala bolje sada nego kasnije jer ce kasnije biti samo teze...Lace wrote:pa ne kontam...sta je bilo lose u tome sto se zacopao...nije te valjda to pocelo gusiti...mada zavisi i od nacina na koji manifestuju ljubav...al to nema veze s godinama...moze se zacopati i stariji...i gusiti te
kontam to...fino s tvoje strane
- anais_nin
jao kako ste pokvarenirei wrote:T wrote:kad sazri, valjda nece praviti iste greske?anais_nin wrote: eh mladost ludost![]()
![]()
govorit ce : ne smijem se zaljubit , ne smijesm se zaljubit
-
rei
anais_nin wrote:jao kako ste pokvarenirei wrote:T wrote: kad sazri, valjda nece praviti iste greske?![]()
![]()
govorit ce : ne smijem se zaljubit , ne smijesm se zaljubitpa gdje vam je muska solidarnost
ccccccccccccccccccccccccccc
i ja sam mislila da si i ti musko
- anais_nin
zeno, hana mi je samo menadzer...zoom66 wrote: je l se to nisi ponovo ozenio hananah-om?nemoj mi guzve Tita ti, ni medeni mjesec nam jos nije prosao
![]()
nes ti meni ni u crno, a ni u bijelo roblje
- anais_nin
ma saditi, zalijevati, prosipati sjemenke, eeeeeeee tu je buducnostzoom66 wrote: sve onda u dure......znachi sad moramo sjemeniti kavadu..
...tezak no drag posao...
...nadasve...
:D:D
tigris, za tebe je zaduzen tetejac...:D:D
tigris, sta si uradila od tetejca? nesta najednom
-
T
tu je tetejaczoom66 wrote:tetejac je neshtoanais_nin wrote:ma saditi, zalijevati, prosipati sjemenke, eeeeeeee tu je buducnostzoom66 wrote: sve onda u dure......znachi sad moramo sjemeniti kavadu..
...tezak no drag posao...
...nadasve...
tigris, za tebe je zaduzen tetejac...:D:D
"naporan" ali produktivan posao
![]()
![]()
tigris, sta si uradila od tetejca? nesta najednom...jer tigris slusha drugu vrstu...
![]()
ma nema veze sto ne slusa muziku kao ja
navici cu se onda ja na Hanku i Sabana