ma mlado, loodo, ne zna komfor guzi napravitzoom66 wrote: nismo loodi derati koljena i dupe na asfaltu...
dobar jutar zeno u m'ne moja...![]()
![]()
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
FortunaBela
Nek raste, dok meni ne dođe pod toljagu....anais_nin wrote:Kao i svaki muski prasac,zoom66 wrote: i ja......sav rastem...
![]()
![]()
Polako, polako rastem k'o kvasac![]()
![]()
-
tigris
FortunaBela wrote:Nek raste, dok meni ne dođe pod toljagu....anais_nin wrote:Kao i svaki muski prasac,zoom66 wrote: i ja......sav rastem...
![]()
![]()
Polako, polako rastem k'o kvasac![]()
![]()
T ti nemoj da rastes,ja tebe sad cuvam od toljage
-
FortunaBela
Ma daćeš ti meni, ima i kod mene hercegovačke krvi, zdogovorićemo se mi nekako...A onaj kamenjar će platiti glavom....anais_nin wrote:Belissima, samo preko mene mrtveFortunaBela wrote: Nek raste, dok meni ne dođe pod toljagu....![]()
ne dam ja mog kavadoljupca
-
FortunaBela
Ti ni jedne...vidićeš kad kući dođeš, olešiću te....zoom66 wrote:...i tako je pochela 348 epizoda safunice...
...rat kamenjarki...
:D:D
- anais_nin
pa sta predlazes sestro po kamenjaru?FortunaBela wrote: Ma daćeš ti meni, ima i kod mene hercegovačke krvi, zdogovorićemo se mi nekako...A onaj kamenjar će platiti glavom....
p.s. nego ja imam konstruktivniji prijedlog....posto je zbog zoom-ovog umjeca zavodjenja iza mene ostao citav napusten harem neiskoristene forumske muskadije, sta mislis da ti ko suljagina fata fino udjes (necu ja zamandalit vrata) i fino sebi proberes, a meni ostavis zoomiranog?
Last edited by anais_nin on 01/09/2005 13:55, edited 1 time in total.
- anais_nin
oooooo zivoti moji....ja se vec prepala kako je zaredalo sa ovim razvodima po forumu (to su sve kareem i hana krivizoom66 wrote:otkud to?.....ja imam svoju zenu....
...herku originale...
...koja me brrani, mazi, pazi...
-
FortunaBela
Onda da ja ne vadim toljage, kad si se već pridomio....zoom66 wrote:otkud to?.....ja imam svoju zenu....
...herku originale...
...koja me brrani, mazi, pazi...
-
FortunaBela
Hihihihihihhihih....neću ba ja te prerađene, obrađene, dorađene, ja tebi prepuštam zomketa, a ja odo svojim putem....anais_nin wrote:pa sta predlazes sestro po kamenjaru?FortunaBela wrote: Ma daćeš ti meni, ima i kod mene hercegovačke krvi, zdogovorićemo se mi nekako...A onaj kamenjar će platiti glavom....da ga dijelimo NA POLA ili po danima?
![]()
![]()
par, nepar
![]()
![]()
p.s. nego ja imam konstruktivniji prijedlog....posto je zbog zoom-ovog umjeca zavodjenja iza mene ostao citav napusten harem neiskoristene forumske muskadije, sta mislis da ti ko suljagina fata fino udjes (necu ja zamandalit vrata) i fino sebi proberes, a meni ostavis zoomiranog?
- manijak1
Prava ljubav godine broji

- anais_nin
ma ja bih tebe samo za sebe...ali da ne kazu herka divljakusa evo pokusavam da sve prodje bez KRVOprolicazoom66 wrote:nemam nishta protiv parnosti...anais_nin wrote:pa sta predlazes sestro po kamenjaru?FortunaBela wrote: Ma daćeš ti meni, ima i kod mene hercegovačke krvi, zdogovorićemo se mi nekako...A onaj kamenjar će platiti glavom....da ga dijelimo NA POLA ili po danima?
![]()
![]()
par, nepar
![]()
![]()
....dozivljaja...
-
FortunaBela
Kako se bolan nisi pridomio...zoom66 wrote:nisam se pridomio vec primio...![]()
![]()
-
FortunaBela
Nema ba krvoprolića, znaš ti da smo mi here složni, u svemu se možemo dogovoriti...anais_nin wrote:ma ja bih tebe samo za sebe...ali da ne kazu herka divljakusa evo pokusavam da sve prodje bez KRVOprolicazoom66 wrote:nemam nishta protiv parnosti...anais_nin wrote: pa sta predlazes sestro po kamenjaru?da ga dijelimo NA POLA ili po danima?
![]()
![]()
par, nepar
![]()
![]()
....dozivljaja...
-
tigris
znaci sa njom bi djelila a s menom ne bi ???sto bona sta mi fali osim sto nisam kamenjarka....al eto makar ucim od tebeanais_nin wrote:pa sta predlazes sestro po kamenjaru?FortunaBela wrote: Ma daćeš ti meni, ima i kod mene hercegovačke krvi, zdogovorićemo se mi nekako...A onaj kamenjar će platiti glavom....da ga dijelimo NA POLA ili po danima?
![]()
![]()
par, nepar
![]()
![]()

) zaboravila?