pa erka vidis li kakvu publiku imas a dragi te ostavio na cjediluKareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:a tuuuuu si .....ma kakvo mjenjanje ba cekam i ja zooma pa do otpocne taj siz...da svi vidimo....cek da se raskomotimbe my guest, raskomoti se
:D no, imaj mjere
:lol:
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:pa erka vidis li kakvu publiku imas a dragi te ostavio na cjediluKareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:a tuuuuu si .....ma kakvo mjenjanje ba cekam i ja zooma pa do otpocne taj siz...da svi vidimo....cek da se raskomotimbe my guest, raskomoti se
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:Kareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:a i ti si uklizo.........volis li ti ove karpuze???ma, nisam ja, bona, ukliz'o, ja sam in the background
eto erka imas i background jesi popularna jebo te patak
Last edited by Kareem Abdul-Jabbar on 30/08/2005 13:22, edited 1 time in total.
-
tigris
Kareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:pa erka vidis li kakvu publiku imas a dragi te ostavio na cjediluKareem Abdul-Jabbar wrote:be my guest, raskomoti se
![]()
![]()
a da ja zovnem sve ostale "in d bekgraund"
:D a ti raspravi s Herkicom vec sta imas?!
:D:lol:
jes vala erka da raspravimo vise jesil macka il nisi...sve me vuces za nos iz teme u temu...sve kontam joj erke jes opasna a ono nis po srijedi...te fol se randesas ko luda em ovo ono..ma koga ba foliras ...vidim ja to isto ko kod mene samo prica prica prica a vamo manja od makovog zrna
-
tigris
Kareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:Kareem Abdul-Jabbar wrote:ma, nisam ja, bona, ukliz'o, ja sam in the background
:lol:[/quote
eto erka imas i background jesi popularna jebo te patak![]()
![]()
jes' te krenulo, tigrisice
:D:lol:
pa ja ti si me navukao na tanak led.....loziona..e hvala bas hvala tako mi i treba
e nes vise ni ti erka ni ti crni
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote: pa ja ti si me navukao na tanak led.....loziona..e hvala bas hvala tako mi i treba![]()
e nes vise ni ti erka ni ti crni![]()
![]()
-
tigris
Kareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote: pa ja ti si me navukao na tanak led.....loziona..e hvala bas hvala tako mi i treba![]()
e nes vise ni ti erka ni ti crni![]()
![]()
![]()
![]()
ma, de.ba
, opusti se - il' daljinski u ruke ili i ti kutlachu-pa kuhaj
:lol::lol:
ok kutlaca nek bude...........
erka ba halo daj vrati se makar ti
- maccarona
Zanima me da li bi zenski dio populacije ikad izlazio sa mladjim muskarcem i da li negdje postavljate granicu? I obrnuto muskarci i starije zene?
pa naravno, samo mlado meso
hebo ti one starkelje, koji mogu samo 3 puta dnevno 
pa naravno, samo mlado meso
-
tigris
maccarona wrote:nisam imala vremenaBumbar wrote:Ohhooo maccarona...long time no read...pa dje bona nestade...u stalnoj sam vezi sa jednim mladjim frajerom
pa se nejma kad
hoce reci 6 puta dnevno.......hvali se bumbar ja ne vjerujem nita
- maccarona
tigris wrote:maccarona wrote:nisam imala vremenaBumbar wrote:Ohhooo maccarona...long time no read...pa dje bona nestade...u stalnoj sam vezi sa jednim mladjim frajerom
pa se nejma kad
hoce reci 6 puta dnevno.......hvali se bumbar ja ne vjerujem nita
iskreno
-
tigris
maccarona wrote:ovo je samo zavisttigris wrote:T wrote: Pa jatri puta ti
tri puta on
ti ti je taman sest puta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
![]()
![]()
pa maco ako je istina svaka cast nema govora blagos tebi.....ja nisam zavidna mrzm to.....
ono je bio smijeh i sala
-
tigris
maccarona wrote:tigris wrote:maccarona wrote: ovo je samo zavist![]()
![]()
pa maco ako je istina svaka cast nema govora blagos tebi.....ja nisam zavidna mrzm to.....![]()
ono je bio smijeh i sala
![]()
![]()
jakako
![]()
![]()
i meni isto
![]()
![]()
eh cool..nego kad smo kod tih mladjih ja sam u semi sa jednim deckom godinu mladjim od sebei sve stima al jos nije bilo ono znate pa bas me kopka...valjal to sta..sa mladjim..mislim i nije neka razlika al eto.....isplati se probati kontam..........
- maccarona
jasta samo navalitigris wrote:maccarona wrote:tigris wrote:
pa maco ako je istina svaka cast nema govora blagos tebi.....ja nisam zavidna mrzm to.....![]()
ono je bio smijeh i sala
![]()
![]()
jakako
![]()
![]()
i meni isto
![]()
![]()
eh cool..nego kad smo kod tih mladjih ja sam u semi sa jednim deckom godinu mladjim od sebei sve stima al jos nije bilo ono znate pa bas me kopka...valjal to sta..sa mladjim..mislim i nije neka razlika al eto.....isplati se probati kontam..........
-
tigris
maccarona wrote:jasta samo navalitigris wrote:maccarona wrote:
![]()
![]()
jakako
![]()
![]()
i meni isto
![]()
![]()
eh cool..nego kad smo kod tih mladjih ja sam u semi sa jednim deckom godinu mladjim od sebei sve stima al jos nije bilo ono znate pa bas me kopka...valjal to sta..sa mladjim..mislim i nije neka razlika al eto.....isplati se probati kontam..........sa njima mozes da radis sta hoces
nije da starcima nemozes, ali je nekako lakse
probaj sa bicom
![]()
![]()
da raspalim velis ma ja tako sam i mislila.kuku mu se...a i meni nadam se
i meni