ja sam mladi talentovani kuvardanas wrote:mi opet glasamo za kulinarskog majstora, a ne za pomocnika koji se uci kuhat...![]()
![]()
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FortunaBela
Pa baš zbog toga ću te prisvojiti....gavrilo wrote:sta bona usvojitFortunaBela wrote:Gašo ti se ništa ne sekiraj tebe ću ja usvojiti.....![]()
![]()
gavrilo je iskusan djecko sa malo godina
-
suncica13
Vidis, ta ti nije losa...
Ali ne da ga srede, vec da dodje samnom, ili po mene, da izgleda da mi je to momak (jer moja losija polovica ne bi ni mrava mogla prepasti
), neki tip poput Cele Bajramovica, Gasija i ostale bagre i mafijasa, valjda ce tad da ga prodje volja.
Samo, gdje da nadjem takvog?!
I jos spremnog da me "stiti" u Makedoniji?!
Ali ne da ga srede, vec da dodje samnom, ili po mene, da izgleda da mi je to momak (jer moja losija polovica ne bi ni mrava mogla prepasti
I jos spremnog da me "stiti" u Makedoniji?!
Last edited by suncica13 on 22/08/2005 21:40, edited 1 time in total.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Nego, ... uradi ovako.
Pronadji, .... skontaj nekako broj mobilnog njegove supruge. Onda njemu posalji poruku: "Gospodine, pogrijesili ste broj. Broj vase supruge je 061 192 XXX."
Eto, ...
Last edited by pape on 22/08/2005 21:43, edited 1 time in total.
- danas
pa ako ste na tim seminarima, prijavi ga za sexual harassment...suncica13 wrote:Vidis, ta ti nije losa...
![]()
Ali ne da ga srede, vec da dodje samnom, ili po mene, da izgleda da mi je to momak (jer moja losija polovica ne bi ni mrava mogla prepasti), neki tip poput Cele Bajramovica, Gasija i ostale bagre i mafijasa, valjda ce tad da ga prodje volja.
Spremnog da me "stiti" u Makedoniji?!
-
FortunaBela
Moj Gašo sve ti moram crtati.....gavrilo wrote:prisvojit je vec nesto drugoFortunaBela wrote:Pa baš zbog toga ću te prisvojiti....
- pitt
Poslat cu ti ja rachun postomsuncica13 wrote:Pape, razveden.
I to cak mislim vise puta.![]()
Kazem ti, pokusavala sam da se drzim sina, koji mi je realno blizi tako da to i nije bio problem, ali...nista.
Meni se svidja ova Pittova ideja...to bi moglo upaliti.
-
FortunaBela
Nećem, a ti ubuduće kontaj ko ja.....gavrilo wrote:de bona ... nemoj da me sramotis pred rajomFortunaBela wrote:Moj Gašo sve ti moram crtati.....![]()
-
suncica13
pa ako ste na tim seminarima, prijavi ga za sexual harassment...
[/quote]
To...
Ne... zbog mene...jer, vrlo vjerovatno je da bi ja na kraju ispala "krivac za sve", ono, sama je trazila, sta je trazila to je i dobila, a ja treba da ostanem u vezi i kontaktu i da suradjujem s tim ljudima... o tome govorim...o tome da ja poslije moram nastaviti saradjivati sa svima, pa cak i sa njim, te da tu ne smije biti grubih poteza, jer nece oni gubiti, vec ja, koja ce suptilno biti "izgurana" van.
Ipak, Pitt je najiskoristljiviji do sad.
To...
Ne... zbog mene...jer, vrlo vjerovatno je da bi ja na kraju ispala "krivac za sve", ono, sama je trazila, sta je trazila to je i dobila, a ja treba da ostanem u vezi i kontaktu i da suradjujem s tim ljudima... o tome govorim...o tome da ja poslije moram nastaviti saradjivati sa svima, pa cak i sa njim, te da tu ne smije biti grubih poteza, jer nece oni gubiti, vec ja, koja ce suptilno biti "izgurana" van.
- pitt
jasta bona.....hem koristan...hem se dam iskoristitisuncica13 wrote:pa ako ste na tim seminarima, prijavi ga za sexual harassment...
To...
-
FortunaBela
pa tu sampitt wrote:Dobitna kombinacija...dva u jednom...suncica13 wrote:jasta bona.....hem koristan...hem se dam iskoristiti:D:D
![]()
PA GDJE SI TI DO SAD?!
Ja mogu samo da ti kažem Bole ti si bekan.......
Last edited by FortunaBela on 22/08/2005 22:01, edited 1 time in total.
-
FortunaBela
hihihihihihihihihihihihihihi.....sećo moj ti si blesavvvvv.....zoom66 wrote:seco, a da mu plichamo politichke bajke prije uspavljivanja?...FortunaBela wrote:Moj Gašo sve ti moram crtati.....gavrilo wrote: prisvojit je vec nesto drugo:D:D
buji paji ghasho maji...:D:D
-
FortunaBela
Bole se primio ko bekan......zoom66 wrote:bolje biti bllesav nego ko bole...FortunaBela wrote:hihihihihihihihihihihihihihi.....sećo moj ti si blesavvvvv.....zoom66 wrote: seco, a da mu plichamo politichke bajke prije uspavljivanja?...:D:D
buji paji ghasho maji...:D:D
:D:D
-
FortunaBela
Sunce sija ko tepsija dođi Bole opalim te ciglom.....zoom66 wrote:flora, fauna, bug, hebo te koje zivotinjsko carstvo natkrito suncem br. 13..pitt wrote:Sta ste se boleta ufatili:D Znate da ja ne idem nikud od bug
:D
:D:D