Prava ljubav godine ne broji? ili...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

#1 Prava ljubav godine ne broji? ili...

Post by anais_nin »

Da li su vam bitne godine partnera? Da li biste mogli izlaziti, imati vezu s nekim dosta starijim ili dosta mladjim?

Zanima me da li bi zenski dio populacije ikad izlazio sa mladjim muskarcem i da li negdje postavljate granicu? I obrnuto muskarci i starije zene?

Da li vam je i koliko to uopste bitno?
Uh

Post by Uh »

Stara koka dobra juha, uvjek se tako govorili. Sjecam se po sebi jer sam proveo jedno vrijeme sa starijom zemskom. Znade sta hoce, a ima i iskustva. To je ono sto mi je trebalo u to doba. A ja mlad i neukusan.
anais_nin

Post by anais_nin »

Uh, znaci za seks OK, a za ljubav? :D

iskreno ja preferiram muskarce starije od sebe...kad su "malci" u pitanju uvijek mi se vrti po glavi ono "ko s djecom spava popishan se budi" :D neko ko je godinu, do 2 mladji od mene, bi mozda i mogao proci za vezu, ali s nekim mladjim od toga mislim da ne bih mogla imati funkcionalnu vezu...tako da je meni donja granica '79, ne diram ove sto pocinju sa 8- :D gornju granicu bas i nemam, mada vjerovatno ne bih poletila za nekim ko je po godinama blizi mom tati nego meni :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mislim da godine nisu vazen(sablonska recenica ali je istina) ono,ako mi se svidi lik nije mi bitno koje godine i datuma je dosao na svijet.. :-)
cak i sa mladjim momcima sam bila i to moze biti jako simpaticno i zabvno ,ono jednostavno mladj momci su nekako "slatkisi" ali kada pricamo o starijim momcima u njimase trazi sigurnost,zrelost,,,tako da sam otvorena za obadvije opcije samo je stvar trenutnog raspolozenja i onoga sto trenutno zelim u zivotu.
mozda slatkog ,simpaticnog ili sigurnog ,zrelog..zavisi od moga dusevnog stanja i nekih zahtjeva u tom periodu moga zivota :)
Stari

Post by Stari »

Samo da znate ....ovu temu pratim i ne trepcem. Zivo me interesuje sta cete na kraju zakljuciti :D .
gornju granicu bas i nemam, mada vjerovatno ne bih poletila za nekim ko je po godinama blizi mom tati nego meni
Izvini na indiskreciji al zivo me interesuje koje ti je tata godiste :D ...
Last edited by Stari on 22/08/2005 13:16, edited 1 time in total.
Gazz

Post by Gazz »

Kada su u pitanju veze bez obaveze ili samo sheme ili jednostavno veze koje imaju neozbiljan karakter, onda dolazi u obzir mladji tip. Cisto radi experimenta, da ne kazem "zaHebancije". Ali već ako želim normalnu vezu s tendencijom zajedničke budućnosti, onda definitivno mora biti stariji, a samim tim i zreliji :D malKo sam neozbiljna, pa mi treba neko da me uhaViza :-) :-) :-) za sta mislim da mladji man ne bi mogao, bar ne sad u ovim mojim mladim godinama :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Kod mene su uvijek prolazili stariji tipovi...(3 - 5 god...5 god nekako najbolje) jer mi se moje godiste i mladji cinili nekako djetinjastim...doduse...pojedini su jako fino odrastli :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Stari wrote: Izvini na indiskreciji al zivo me interesuje koje ti je tata godiste :D ...
tata je '47 :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:
Stari wrote:Samo da znate ....ovu temu pratim i ne trepcem. Zivo me interesuje sta cete na kraju zakljuciti :D .
i mene kolega, i mene...:D:D:D
ako ti je to u nick-u godina proizvodnje, nemas da brines u mojoj knjizi su i te kako u igri :D
anais_nin

Post by anais_nin »

usput koje je najmladje meso koje ste probali? :D

ja priznam da se ispitivao teren sve do '84 :lol:
Gazz

Post by Gazz »

anais_nin wrote:usput koje je najmladje meso koje ste probali? :D

uh *ebo te... :roll:

ja sam isla do 82., dvije god. manje, ne bih dalje ni da experimentishem :roll:
Stari

Post by Stari »

tata je '47
:( ... :( ... :(

Ako si ti '79 ...onda sam ti tati mnogostruko blizi po godinama ....ovime se ispisujem iz ove igre. :(
micika

Post by micika »

Uh neznam sta da vam kazem :oops: nisam petljala sa puno mladjim,mozda godinu-dvije :oops: a ni sa puno starijim :D :D mada sam neku noc vidjela lika :shock: 35-40 godina ima :oops: al gori zemlja pod njim :-) slican cluniju :D :D al hebi ga kasno je sad,mogu samo oci parit :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

Stari wrote:
tata je '47

Ako si ti '79 ...onda sam ti tati mnogostruko blizi po godinama ....ovime se ispisujem iz ove igre. :(
hvala na komplimentu ali ja sam '77 :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Gazz wrote:
anais_nin wrote:usput koje je najmladje meso koje ste probali? :D

uh *ebo te... :roll:

ja sam isla do 82., dvije god. manje, ne bih dalje ni da experimentishem :roll:
Gazzice, jednom i nikad vise :lol: :D na duze staze nema tu hajra :D
kao sto rekoh sad mi je donja granica '79 :D ali sam barem informisano donijela tu odluku :lol:
tigris

Post by tigris »

ja sam u shemi sa mladjim likom i sve ide super....a stariji su ok nekin 4-5 godina razlike....kad su u pitanju vece razlike npr.10 godina tu malo zazirem sve kontam joj stariji je trebalo bi da se skrasio i djete da ima ....ono prodje mi uvjek kroz glavu sta li je garant ima nesto.......mada je to malo bezze s moje strane al eto........
Stari

Post by Stari »

anais_nin wrote:
Stari wrote:
tata je '47

hvala na komplimentu ali ja sam '77 :D
Svejedno ....i sa '77-im godistem bih bio skoro pa na granici pedofilije ....ili kako se to vec zove.
tigris

Post by tigris »

mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....
Gazz

Post by Gazz »

tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....
:lol: :lol: :lol:

legenda si :D

najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978. :D dakle od 1976. - 1978. moze :-)

pih *ebo te, evo me pisem ko za oglas :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:
anais_nin wrote:
zoom66 wrote:i mene kolega, i mene...:D:D:D
ako ti je to u nick-u godina proizvodnje, nemas da brines u mojoj knjizi se i te kako u igri :D
blago se meni...:-)....na godini mi proizvodnje...:D:D:D...bejbe, krecemo...:-):D
ja znam provjereno da je '66 bila rodna godina :D
micika

Post by micika »

sram da vas bude starkelje :D :D pilice hocete,umjesto da pitate imal tetaka udovica itd :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Gazz wrote: najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978. :D dakle od 1976. - 1978. moze :-)

ih sto ste vi nefleksibilne :lol: meni najstariji bio '64...najmladji '84 :lol: :D
micika

Post by micika »

Gazz wrote:
tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....

najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978. :D dakle od 1976. - 1978. moze :-)

uj gazz :shock: sta ti je bona,pa takvi su jos malo pa izumrli ko dinosauri :D :D daj prosiruj te granice dok jos mozes :D :D :D ja mogu samo da vas citam i sjecam se mladih dana,eh :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

hehehe kako su godine relativan pojam...to sto je tebi stariji frajer je meni normala prolaz :D
tigris

Post by tigris »

Gazz wrote:

ma shuti ba ima profa na mom faxu evo zove se muris cicic lafcina prava uvijek sam zeljela da mu sjednem na aktovku dok me ispituje, prepituje i tako.......taman ono 40 godina u punoj snazi jos profa hebo te .....
Post Reply