Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Prava ljubav godine ne broji? ili...
Da li su vam bitne godine partnera? Da li biste mogli izlaziti, imati vezu s nekim dosta starijim ili dosta mladjim?
Zanima me da li bi zenski dio populacije ikad izlazio sa mladjim muskarcem i da li negdje postavljate granicu? I obrnuto muskarci i starije zene?
Da li vam je i koliko to uopste bitno?
Zanima me da li bi zenski dio populacije ikad izlazio sa mladjim muskarcem i da li negdje postavljate granicu? I obrnuto muskarci i starije zene?
Da li vam je i koliko to uopste bitno?
- anais_nin
Uh, znaci za seks OK, a za ljubav?
iskreno ja preferiram muskarce starije od sebe...kad su "malci" u pitanju uvijek mi se vrti po glavi ono "ko s djecom spava popishan se budi"
neko ko je godinu, do 2 mladji od mene, bi mozda i mogao proci za vezu, ali s nekim mladjim od toga mislim da ne bih mogla imati funkcionalnu vezu...tako da je meni donja granica '79, ne diram ove sto pocinju sa 8-
gornju granicu bas i nemam, mada vjerovatno ne bih poletila za nekim ko je po godinama blizi mom tati nego meni 
iskreno ja preferiram muskarce starije od sebe...kad su "malci" u pitanju uvijek mi se vrti po glavi ono "ko s djecom spava popishan se budi"
-
PITARKA_SA
mislim da godine nisu vazen(sablonska recenica ali je istina) ono,ako mi se svidi lik nije mi bitno koje godine i datuma je dosao na svijet..
cak i sa mladjim momcima sam bila i to moze biti jako simpaticno i zabvno ,ono jednostavno mladj momci su nekako "slatkisi" ali kada pricamo o starijim momcima u njimase trazi sigurnost,zrelost,,,tako da sam otvorena za obadvije opcije samo je stvar trenutnog raspolozenja i onoga sto trenutno zelim u zivotu.
mozda slatkog ,simpaticnog ili sigurnog ,zrelog..zavisi od moga dusevnog stanja i nekih zahtjeva u tom periodu moga zivota
cak i sa mladjim momcima sam bila i to moze biti jako simpaticno i zabvno ,ono jednostavno mladj momci su nekako "slatkisi" ali kada pricamo o starijim momcima u njimase trazi sigurnost,zrelost,,,tako da sam otvorena za obadvije opcije samo je stvar trenutnog raspolozenja i onoga sto trenutno zelim u zivotu.
mozda slatkog ,simpaticnog ili sigurnog ,zrelog..zavisi od moga dusevnog stanja i nekih zahtjeva u tom periodu moga zivota
-
Stari
Samo da znate ....ovu temu pratim i ne trepcem. Zivo me interesuje sta cete na kraju zakljuciti
.
...
Izvini na indiskreciji al zivo me interesuje koje ti je tata godistegornju granicu bas i nemam, mada vjerovatno ne bih poletila za nekim ko je po godinama blizi mom tati nego meni
Last edited by Stari on 22/08/2005 13:16, edited 1 time in total.
-
Gazz
Kada su u pitanju veze bez obaveze ili samo sheme ili jednostavno veze koje imaju neozbiljan karakter, onda dolazi u obzir mladji tip. Cisto radi experimenta, da ne kazem "zaHebancije". Ali već ako želim normalnu vezu s tendencijom zajedničke budućnosti, onda definitivno mora biti stariji, a samim tim i zreliji
malKo sam neozbiljna, pa mi treba neko da me uhaViza
za sta mislim da mladji man ne bi mogao, bar ne sad u ovim mojim mladim godinama 
- anais_nin
ako ti je to u nick-u godina proizvodnje, nemas da brines u mojoj knjizi su i te kako u igrizoom66 wrote:i mene kolega, i mene...Stari wrote:Samo da znate ....ovu temu pratim i ne trepcem. Zivo me interesuje sta cete na kraju zakljuciti.
:D:D
- anais_nin
Gazzice, jednom i nikad viseGazz wrote:uh *ebo te...anais_nin wrote:usput koje je najmladje meso koje ste probali?![]()
ja priznam da se ispitivao teren sve do '84
ja sam isla do 82., dvije god. manje, ne bih dalje ni da experimentishem
kao sto rekoh sad mi je donja granica '79
-
tigris
ja sam u shemi sa mladjim likom i sve ide super....a stariji su ok nekin 4-5 godina razlike....kad su u pitanju vece razlike npr.10 godina tu malo zazirem sve kontam joj stariji je trebalo bi da se skrasio i djete da ima ....ono prodje mi uvjek kroz glavu sta li je garant ima nesto.......mada je to malo bezze s moje strane al eto........
-
Stari
Svejedno ....i sa '77-im godistem bih bio skoro pa na granici pedofilije ....ili kako se to vec zove.anais_nin wrote:hvala na komplimentu ali ja sam '77Stari wrote:tata je '47...
...
![]()
Ako si ti '79 ...onda sam ti tati mnogostruko blizi po godinama ....ovime se ispisujem iz ove igre.
-
Gazz
tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....
legenda si
najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978.
pih *ebo te, evo me pisem ko za oglas
- anais_nin
ja znam provjereno da je '66 bila rodna godinazoom66 wrote:blago se meni...anais_nin wrote:ako ti je to u nick-u godina proizvodnje, nemas da brines u mojoj knjizi se i te kako u igrizoom66 wrote:i mene kolega, i mene...:D:D
....na godini mi proizvodnje...
:D:D...bejbe, krecemo...
:D
- anais_nin
ih sto ste vi nefleksibilneGazz wrote: najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978.dakle od 1976. - 1978. moze
![]()
-
micika
Gazz wrote:tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....![]()
![]()
![]()
legenda si
najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978.dakle od 1976. - 1978. moze
![]()
uj gazz
- anais_nin
hehehe kako su godine relativan pojam...to sto je tebi stariji frajer je meni normala prolaztigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....
-
tigris
Gazz wrote:tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....![]()
![]()
![]()
legenda si
najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978.dakle od 1976. - 1978. moze
![]()
ma shuti ba ima profa na mom faxu evo zove se muris cicic lafcina prava uvijek sam zeljela da mu sjednem na aktovku dok me ispituje, prepituje i tako.......taman ono 40 godina u punoj snazi jos profa hebo te .....