Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
-
zulfo
#1 Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Evo pravog razloga zašto je Amela Muhić (navodno osnivačica) dala ovakvu izjavu za avaz
Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine -> 405 - IZBORNA JEDINICA 5 -> 042 - MAGLAJ -> DEMOKRATSKA FRONTA-ŽELJKO KOMŠIĆ
Ovo su kadidati iz Maglaja sa osvojenim glasovima
DEMOKRATSKA FRONTA-ŽELJKO KOMŠIĆ
Kandidat
Redni broj
Broj glasova
%
KAPIĆ MELISA 13 323 23,54
BRKIĆ ISMIR 12 238 17,35
KRATINA ALMA 1 182 13,27
TERZIĆ DARMIN 2 107 7,80
LISUL SVETOZAR 3 79 5,76
ČAUŠEVIĆ-VUČAK MELIHA 8 78 5,69
MURATOVIĆ ZDENKA 4 75 5,47
AGAČEVIĆ SANELA 9 70 5,10
ŠEHERIJA FADIL 6 68 4,96
OMERSPAHIĆ ZLATAN 7 68 4,96
JUPIĆ MIRANO 5 66 4,81
JURIĆ DAVOR 10 63 4,59
GRABUS FEHMA 11 63 4,59
Ovako je to Avaz objavio
Amela Muhić napustila DF i pocijepala člansku kartu
- Vratite mi odmah moj glas i moje povjerenje koje sam dala DF-u i Komšiću, a ne koaliciji s kriminalnom i pljačkaškom SDA koja tlači ovaj narod više od 20 godina – početak je otvorenog pisma koje Demokratskoj fronti i njenom lideru Željku Komšiću uputila Amela Muhić, jedan od osnivača ove stranke u Maglaju.
Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine -> 405 - IZBORNA JEDINICA 5 -> 042 - MAGLAJ -> DEMOKRATSKA FRONTA-ŽELJKO KOMŠIĆ
Kandidat
Redni broj
Broj glasova
%
BRKIĆ ISMIR 12 238 17,35
KRATINA ALMA 1 182 13,27
TERZIĆ DARMIN 2 107 7,80
LISUL SVETOZAR 3 79 5,76
ŠEHERIJA FADIL 6 68 4,96
JUPIĆ MIRANO 5 66 4,81
JURIĆ DAVOR 10 63 4,59
GRABUS FEHMA 11 63 4,59
Ovako je to Avaz objavio
- Vratite mi odmah moj glas i moje povjerenje koje sam dala DF-u i Komšiću, a ne koaliciji s kriminalnom i pljačkaškom SDA koja tlači ovaj narod više od 20 godina – početak je otvorenog pisma koje Demokratskoj fronti i njenom lideru Željku Komšiću uputila Amela Muhić, jedan od osnivača ove stranke u Maglaju.
- filosofman
#2 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Puno Avaz piše protiv sporazuma SDS-DF i Savez za promjene?!Zašto?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
filosofman wrote:Puno Avaz piše protiv sporazuma SDS-DF i Savez za promjene?!Zašto?
nejma njiHa u tom kolacu...
-
breuer
#4 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Avaz puno piše otkako je osnovan, zašto?, zato što smo neobrazovana i necivilizirana rulja Evrope, pod čijim dopuštenjem?!
Pa upravo onih po kojima danas najžešće pljuje!
I s kojima će DF, najvjerovatnije, formirati vlast (na nekom od nivoa) (kao što je učinila i njegova bivša stranka)
E sad, Ameli Muhić se to ne sviđa zbog njene ideološke opredjeljenosti...
Al u k....
Jedna si jedina
I s kojima će DF, najvjerovatnije, formirati vlast (na nekom od nivoa) (kao što je učinila i njegova bivša stranka)
E sad, Ameli Muhić se to ne sviđa zbog njene ideološke opredjeljenosti...
Al u k....
Jedna si jedina
- filosofman
#5 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Amela Muhić je još "dijete", suviše mlada, omladinka i ne zna da je politika mnogo više od ideala?! S kime bi ona pravila koaliciju?!Ako neće sa SDA, s kime bi sa SBB?!Kako bi to izgledalo "nategnuto i nedovoljno za stabilnu vlast ili nikako"?!SDA ima mandata kao DF i SBB zajedno?!SDA pridoda sebi SDP s kojim je četiri godine u vlasti i opet većina?!Ili ako možda Amela neće sa Savezom za promjene?!Onda bi morala sa Dodikom koji već najavljuje referendume,neka otscjepljenja i ko zna šta već?!
- filosofman
#6 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Amela Muhić je još "dijete", suviše mlada, omladinka i ne zna da je politika mnogo više od ideala?! S kime bi ona pravila koaliciju?!Ako neće sa SDA, s kime bi sa SBB?!Kako bi to izgledalo "nategnuto i nedovoljno za stabilnu vlast ili nikako"?!SDA ima mandata kao DF i SBB zajedno?!SDA pridoda sebi SDP s kojim je četiri godine u vlasti i opet većina?!Ili ako možda Amela neće sa Savezom za promjene?!Onda bi morala sa Dodikom koji već najavljuje referendume,neka otscjepljenja i ko zna šta već?!
- Država
#7 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Zar još neko čita to smeće od novina...

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Bravo! Ovo je sustina. Iako nisam yugonostalgicna, nisam ni titoista, (previse sam mala bila da pamtim te neke silne prednosti), ali ta je zemlja imala porez na sund. Dakle, svaka ploca, publiiacija i sl. koju bi omisija ocijenila sundom, imala je porez do kostiju. Jucer prelistah Avaz i to mi je prvo palo na pamet. Rado bi sad SDA uvela porez na Avaz, ali je prekasno, uzgojili su meckubreuer wrote:Avaz puno piše otkako je osnovan, zašto?, zato što smo neobrazovana i necivilizirana rulja Evrope, pod čijim dopuštenjem?!
-
breuer
#9 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Upravo! Mi svi volimo govoriti u prezentu, ali do ovoga svega je nešto vodilo...i ima svoje korijenje, nažalost veoma duboke...KatarinaKosaca wrote:Bravo! Ovo je sustina. Iako nisam yugonostalgicna, nisam ni titoista, (previse sam mala bila da pamtim te neke silne prednosti), ali ta je zemlja imala porez na sund. Dakle, svaka ploca, publiiacija i sl. koju bi omisija ocijenila sundom, imala je porez do kostiju. Jucer prelistah Avaz i to mi je prvo palo na pamet. Rado bi sad SDA uvela porez na Avaz, ali je prekasno, uzgojili su meckubreuer wrote:Avaz puno piše otkako je osnovan, zašto?, zato što smo neobrazovana i necivilizirana rulja Evrope, pod čijim dopuštenjem?!
- dustaban
#10 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Meni zapravo nije uopce jasno zasto se Avaz konacno ne promjeni. Ne govorim to zato sto meni treba neki bolji Avaz vec zato sto je vise nego jasno da je Avaza yebo Radoncica. On bi bez Avaza sad mnogo bolje stajao. Avaz ga je doveo u poziciju zatvorenih vrata prema svima, evo ih sad zatvara i prema Komsicu koji mu je sirom otvorio vrata.
Sve je ovdje u Bosni u kontri sa logikom. Ovdje pametan ne moze pobjediti budalu, jaci najebe, ko ima najskuplju kampanju najlosije prodje, ko ima medije i siri svoju istini postane onaj kojemu se najmanje vjeruje...
Ko zna, mozda je to dobro.
Sve je ovdje u Bosni u kontri sa logikom. Ovdje pametan ne moze pobjediti budalu, jaci najebe, ko ima najskuplju kampanju najlosije prodje, ko ima medije i siri svoju istini postane onaj kojemu se najmanje vjeruje...
- filosofman
#11 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Bez ikakva povoda da diskredituje Komšića piše i protiv SDS-a, dva dana pred sporazum, jer je sigurno saznao za potpisivanje sporazuma i nakon sporazuma DF,SDA i Savez za promjne, te afirmativno piše o Dodiku?! Gdje je tu logika, a Dodik i nakon izbora nastavlja sa istim pričama?!dustaban wrote:Meni zapravo nije uopce jasno zasto se Avaz konacno ne promjeni. Ne govorim to zato sto meni treba neki bolji Avaz vec zato sto je vise nego jasno da je Avaza yebo Radoncica. On bi bez Avaza sad mnogo bolje stajao. Avaz ga je doveo u poziciju zatvorenih vrata prema svima, evo ih sad zatvara i prema Komsicu koji mu je sirom otvorio vrata.
-
razonoda
#12 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Zar je bitno ko je objavio vijest ili sushtina vijesti. Ili je nekima krivo sto to nije 'KLIX' prvi objavio.filosofman wrote:Puno Avaz piše protiv sporazuma SDS-DF i Savez za promjene?!Zašto?
Eto dosao je Komsic na vlast , sad ce med i mlijeko. Nazlost,isti ljudi , ista ideologija, vidjeno ranije, nista se nece promjeniti od prijasnjeg. ISTINA BOLI KO GOD JE REKAO ILI NAPISAO.
- filosofman
#13 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Nije u pitanju ko je prvi, u pitanju je "držanje riječi"?! Mislilo se da neko "drži do svoje riječi"?! To boli?! Taj neko treba da zna da nije politički profitabilno "do juče se lizati a već sutra pljuvati"?!razonoda wrote:Zar je bitno ko je objavio vijest ili sushtina vijesti. Ili je nekima krivo sto to nije 'KLIX' prvi objavio.filosofman wrote:Puno Avaz piše protiv sporazuma SDS-DF i Savez za promjene?!Zašto?
Eto dosao je Komsic na vlast , sad ce med i mlijeko. Nazlost,isti ljudi , ista ideologija, vidjeno ranije, nista se nece promjeniti od prijasnjeg. ISTINA BOLI KO GOD JE REKAO ILI NAPISAO.
- filosofman
#14 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Pa čak da je i SBB ušla u vlast, a što niko nije zabranio ni sada?! I SBB bi morao praviti koalicije ili sa SDA ili DF ili SDP a u RS ili sa Savezom za promjene ili Dodikom?! I šta bi se promjenilo?!razonoda wrote:Zar je bitno ko je objavio vijest ili sushtina vijesti. Ili je nekima krivo sto to nije 'KLIX' prvi objavio.filosofman wrote:Puno Avaz piše protiv sporazuma SDS-DF i Savez za promjene?!Zašto?
- filosofman
#15 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Moraš na to misliti radi svog koalicionog kapaciteta?!Kada sve "popljuješ", s kime ćeš u koaliciju?!filosofman wrote:Nije u pitanju ko je prvi, u pitanju je "držanje riječi"?! Mislilo se da neko "drži do svoje riječi"?! To boli?! Taj neko treba da zna da nije politički profitabilno "do juče se lizati a već sutra pljuvati"?!razonoda wrote:Zar je bitno ko je objavio vijest ili sushtina vijesti. Ili je nekima krivo sto to nije 'KLIX' prvi objavio.filosofman wrote:Puno Avaz piše protiv sporazuma SDS-DF i Savez za promjene?!Zašto?
-
razonoda
#16 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
Shvatila sam tvoju poentu. Ti ko da ne zivis u bosni i ne poznajes ''KARAKTER' bosanskih politicra. Mislis ono ''dao je rijec ili obecao je '', to ne postoji . Imam osjecaj da se oni sami dogovaraju i prave planove kako vama zamazati oci. Isti ljudi u politici po 20 god, stanje nista puno bolje , oni bogatiji narod siromasniji. I svako cita i gleda tv , ono sto hoce da cuje. Muslimani u dzamije , pravosl . u crkve . i jedno te isto.
- pumica
#17 Re: Prava istina a ne avazova istina(Amela Muhić DF)
zulfo wrote:Evo pravog razloga zašto je Amela Muhić (navodno osnivačica) dala ovakvu izjavu za avaz
Kandidat
Redni broj
Broj glasova
%
BRKIĆ ISMIR 12 238 17,35
KRATINA ALMA 1 182 13,27
TERZIĆ DARMIN 2 107 7,80
LISUL SVETOZAR 3 79 5,76
ŠEHERIJA FADIL 6 68 4,96
JUPIĆ MIRANO 5 66 4,81
JURIĆ DAVOR 10 63 4,59
GRABUS FEHMA 11 63 4,59
Ovako je to Avaz objavio
Pojasni...