prava homoseksualaca - Z.Forum PINK 12.05.

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

napoleon

#1 prava homoseksualaca - Z.Forum PINK 12.05.

Post by napoleon »

12.May.2005 PINK BH emisija ZABRANJENI FORUM tema emisije homoseksualci u BiH njihova prava i sloboda govora .
Sta mislite o ovoj temi ???
alek

#2 Re: prava homoseksualaca

Post by alek »

napoleon wrote:Sta mislite o ovoj temi ???
aktuelna :D ako pitas samo sta se misli o temi :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

To je u četvrtak, vrijedi pogledati, no zna li se ko su gosti?

A glede tvog pitanja: prava homoseksualaca su vrlo mala u BiH, jer se ovdje ne toleriše nishta drugačije od onoga što masa hoće, nažalost.
pitt

Post by pitt »

The_Fluid wrote:To je u četvrtak, vrijedi pogledati, no zna li se ko su gosti?

A glede tvog pitanja: prava homoseksualaca su vrlo mala u BiH, jer se ovdje ne toleriše nishta drugačije od onoga što masa hoće, nažalost.
Mislis 3 mase :D:D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Na sva zvona pederi traze prava kao da su oni jedini obespravljeni, eto to me nervira.

Gdje su bolan ostali?

Mrzim bilo kakve "prioritete" tako se populacija homosexualaca ni u kom slucaju ne moze staviti ispred ili iza prava obespravljenih boraca ili penzionera, izbjeglica-povratnika, nacionalnih manjina,...

Ako zelite, mogu i direktnije:

srba u federaciji (oni jos i najbolje prolaze), muslimana u Stocu, hrvata u Zenici...

Jebali vas homosexualci i potenciranje da smo "europski orijentirani" s tim sto kao dajemo svoj glas pravima, kada nam gori iz svih kutova nasih nogu, a ne samo ispod. Izadjite na izbore (pizda li vam materina) pa onda serite, a ne da 20% mladih izlazi i da nam domacice odredjuju ko ce biti na vlasti.
alek

Post by alek »

The_Fluid wrote:zna li se ko su gosti?
za ocekivati je hetero masu :D i najhrabrije
horns&drums

Post by horns&drums »

Nek dovedu onog Suzija sa Cvile ako je jos ziv :D:D
alek

Post by alek »

horns&drums wrote:Na sva zvona pederi traze prava kao da su oni jedini obespravljeni
u trazenju svojih prava nisu ni najmanje 'agresivni', pa se ne bih slozila da se ponasaju kao jedini obespravljeni
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Gdje su bolan ostali?
Vjerovatno na nekim drugim temama, no chinjenica je da su prava manjina, u svakom obliku, minorna.

Radilo se o penzionerima, Srbima u Federaciji, ili svim drugim kategorijama koje si naveo. Znachi, ne mislim da je potenciranje, mislim da je dobro da se pricha i govori o svim problemima, pa i na forumu ovdje.

Sve dok je to jedna normalna diskusija bez vrijedjanja i sa argumentima.
Prenj

Post by Prenj »

Da li ce zvati i Fatmira - borca za cistocu nacije :lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

alek wrote:
horns&drums wrote:Na sva zvona pederi traze prava kao da su oni jedini obespravljeni
u trazenju svojih prava nisu ni najmanje 'agresivni', pa se ne bih slozila da se ponasaju kao jedini obespravljeni
Ko je to agresivan? Ah da, cuo sam da je banda opakih penzionera pocela otimati jaja i kruske u zelenarama. I da im je velika konkurencija grupa demobiliziranih boraca invalida koja im prijeti oteti dva kontejnera na Dolac Malti. Policija jednostavno ne zna sta ce...

Neee alek, druga je stvar u pitanju, pederi nam trebaju kao izlog u Europu, da im pokazemo da i mi "razmisljamo o tom problemu". A to su jako dobro iskoristili i to je to. Meni se gade, osobno. Dajte svima prava i pricajte o svim problemima, pustite se pozerstva
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Dajte svima prava i pricajte o svim problemima, pustite se pozerstva

Eto chovjek postavio temu o homoseksualcima, hajde ti, horns, postavi temu o nekoj drugoj ugrozhenoj skupini stanovnika ove zemlje. Ti znash itekako postaviti dobru temu, a takve su uvijek dobrodoshle. :)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

....mislim da je tema jasno postavljena, pitanje je vezano za TV EMISIJU...
odgovori su mogli biti tipa : NECU GLEDATI, DOSTA MI JE NJIHOVE BORBE...
bla bla....
ne mora se svaka tema okrenuti suprotno naslovu....

sto se emisije tice, pogledacu je....

ali se iskreno nadam da nece Svetlana opet drzati mudro slovo ...
ne zelim da me se pogresno shvati, ali gdje su ostali homosexualci? U sarajevu imaju MINIMALNO dva gay kluba, a ja samo Svetlanu vidjam...
ili je ona zaduzena za PR?
ko zna...kako god, gledacu je...bolje i to nego Mi amor por favor
alek

Post by alek »

neee horns, ja samo kazem da nemaju 'agresivniji' nastup od bilo koga drugog, ali oks, nemoj shvatiti :D
horns&drums

Post by horns&drums »

The_Fluid wrote:Eto chovjek postavio temu o homoseksualcima, hajde ti, horns, postavi temu o nekoj drugoj ugrozhenoj skupini stanovnika ove zemlje. Ti znash itekako postaviti dobru temu, a takve su uvijek dobrodoshle. :)
Necu jer cete mi je opet zatvoriti, vi iz censor office. Mogu skrenuti s teme pa odoh u pizdu materinu... A drag mi forum, ne bih da odem bez pozdrava.

Ne, tema jeste dobra, no naglasavam da ovo nije goruci problem i da me nerviraju kada kukaju toliko, puno vise od ovih drugih skupina koje pobrojah
horns&drums

Post by horns&drums »

alek wrote:neee horns, ja samo kazem da nemaju 'agresivniji' nastup od bilo koga drugog, ali oks, nemoj shvatiti :D
Kakite ucitelju, jer vam je vise cool raspravljati o pederima nego o muslimanima u Stocu :D
almassy

Post by almassy »

horns&drums wrote:
alek wrote:
Ko je to agresivan? Ah da, cuo sam da je banda opakih penzionera pocela otimati jaja i kruske u zelenarama. I da im je velika konkurencija grupa demobiliziranih boraca invalida koja im prijeti oteti dva kontejnera na Dolac Malti. Policija jednostavno ne zna sta ce...

Neee alek, druga je stvar u pitanju, pederi nam trebaju kao izlog u Europu, da im pokazemo da i mi "razmisljamo o tom problemu". A to su jako dobro iskoristili i to je to. Meni se gade, osobno. Dajte svima prava i pricajte o svim problemima, pustite se pozerstva
Malo mijesas kruske i jabuke!
po tvojoj logici moglo bi se reci, kako su Jevreji agresivni sa stalnim spominjanjem holokausta, kad ej bilo i drugih naroda koji su pretrpjeli zrtve i nad kojim je pocinjen genocid! Znam da mi poredjenje nije ok, ali tako zvucis, nelogicno!
Prava oko 15% populacije trebaju doci na dnevni red, i svaka javna rasprava moze samo pomoci u razbijanju stereotipa. Ti zaboravljas i da medju tim demobilisanim borcima, penzionerima, srbima, hrvatima, bosnjacima ima i gay osoba, koje trpe dvostruku diskriminaciju!! Normalno je da se raspravlja o svim problemima u drustvu i da se radi na eliminiranju diskriminacija. Komentri tipa "sta oni hoce vise i slicno"su zaista bezze!
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Zar nije logičnije ovu temu staviti u pod forum društvo ako i postoji ili negdje drugo jer nema veze sa politikom.
alek

Post by alek »

horns&drums wrote:Kakite ucitelju, jer vam je vise cool raspravljati o pederima nego o muslimanima u Stocu :D
ja ne raspravljam, a 'cool' je rijec koja mi nikad nije na pameti
horns&drums

Post by horns&drums »

almassy wrote: Prava oko 15% populacije trebaju doci na dnevni red, i svaka javna rasprava moze samo pomoci u razbijanju stereotipa... !
Ovako pedercino, ja cu vam osobno doci na paradu da vas gadjam saxijama, ali ne zato sto ste homosexualci (na sto pokusavate uloviti javnost, na samilost tipa "i mi smo ljudi") nego zato sto vas kao bekane vlast koristi da bi skrenula paznju javnosti sa pravih, puno jebenijih i tezih problema ove drzave. Ovce ste kao i studenti i kao svi ostali, poziraju s vama i kupuju poene.

A vi nemojte izlaziti na izbore, koji cete kurac, je l' da?
horns&drums

Post by horns&drums »

moderator wrote:jeste.
Evo i cenzor se javio, biti ce ovo super tema. Reci unaprijed cije postove ces obrisati, da se ne patimo kuckajuci
alek

Post by alek »

alore, homosexualce na veliki ekran :D :D
Zadig

Post by Zadig »

Ovako pedercino, ja cu vam osobno doci na paradu da vas gadjam saxijama, ali ne zato sto ste homosexualci (na sto pokusavate uloviti javnost, na samilost tipa "i mi smo ljudi") nego zato sto vas kao bekane vlast koristi da bi skrenula paznju javnosti sa pravih, puno jebenijih i tezih problema ove drzave. Ovce ste kao i studenti i kao svi ostali, poziraju s vama i kupuju poene.

A vi nemojte izlaziti na izbore, koji cete kurac, je l' da?

Na vrh
Ah!'

Jezik netolerancije i deskriminacije ne citam cesto u postovima Horns-a?
:shock:
horns&drums

Post by horns&drums »

alek wrote:alore, homosexualce na veliki ekran :D :D
Bice i to teacher, ima cool film "Go west" :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Zadig wrote: Jezik netolerancije i deskriminacije ne citam cesto u postovima Horns-a?
:shock:
Pun mi kurac ba Zadig vise, bave se minornim stvarima (Da, minorna je stvar kada ne smijes reci da si gay naspram one kada nemas sto jesti i gdje zivjeti) , seru, preseravaju, a na izborima 20% mladih. Otimaju lopovi marsalku studenata 1% izaslo. Lopov Muratovic rektor, ali jebes to bitnije je pljuvati po Josipu Brozu.

Pun mi kurac...
Post Reply