Drugovi imam jedan problem, na vratima, ispod lajsne mi se pojavilo kao pjesak da se nalijepio, nemoze se oprat, mislim ne vidi se to nego se pod prstom osjeti, moguce je da je katran posto sam prolazio preko "vrele ceste" radili ljudi, pa me interesuje jel ima neki deterdzentz ili tecnost za takvo nesto, mislim da bi se to skinulo poliranjem, al nebi da ostetim lak posto je grubo to...
pozdrav i hvala
Pranje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- HAVANA
#2 Re: Pranje
Sprej za skidanje katrana.5km u Marsu.
-
goran288
#3 Re: Pranje
ma samo nafte na krpicu i skine se odma...a ne osteti auto....desavalo mi se milion puta..

- atko
#5 Re: Pranje
Haj da ne otvaram zasebnu temo moze i na ovoj 
Ima li gdje koja praonica da vrsi malo detaljnije unutrasnje pranje auta ... ono da imamju kakve cetke sa vibracijama i parom ... ko sto ti sa onim usisivacem od 5 milja usisaju tepih dusu mu izvuku ...
ovo klasicno pranje ... sto ti istrese dole one podloske ispod nogu i mahne obicnim usisivacem i naprska onim za sjaj to je bezveze ... samo razmeljaju ... treb mi nesto generalnije ono ko krecenje
Ima li gdje koja praonica da vrsi malo detaljnije unutrasnje pranje auta ... ono da imamju kakve cetke sa vibracijama i parom ... ko sto ti sa onim usisivacem od 5 milja usisaju tepih dusu mu izvuku ...
ovo klasicno pranje ... sto ti istrese dole one podloske ispod nogu i mahne obicnim usisivacem i naprska onim za sjaj to je bezveze ... samo razmeljaju ... treb mi nesto generalnije ono ko krecenje
- Jimmy_The_Saint
#6 Re: Pranje
Ima negdje oko turskog koledža, na tranzitu. (Ne mogu se sjetiti tačnog položaja firme, ali rade to dubinsko, provezi se polahko nećeš ih fuliti, zdesna su ako ideš od Hrasnog, slijeva ako ideš od Bistrika).
A ima i neki aparat na banku lafo za "dubinsko pranje sjedišta" tamo na samouslužnoj prije Suda BiH, ali nisam prob'o pa ne znam kako fercera.
A ima i neki aparat na banku lafo za "dubinsko pranje sjedišta" tamo na samouslužnoj prije Suda BiH, ali nisam prob'o pa ne znam kako fercera.
- Olympus C170
#8 Re: Pranje
Skidanje katrana -ko sto neko rece gore,naftom najbolje,pa onda to oprati,pa ispolirati!A sto se tice generalnog sredivanja drugovi moji-ima,ali je takvo pranje oko 100 KM(posto hocete detaljno!!!??
),a obicno pranje je od 5 KM do 10 KM!Pa izvolite!
Ako hocete biti gospoda,mora se to zestoko platiti!