Praksa u AtlantBH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dovla255

#1 Praksa u AtlantBH

Post by dovla255 »

Zdravo,
s obzirom da je IT kompanija Atlantbh raspisala novi konkurs za prakse(interesujem se konkretno za data analytics poziciju,ali svaka informacija je dobro dosla :) ),da li neko ko je prosao kroz proces prijave,intervijua i prakse moze da mi opise kako to sve izgleda otprilike.
Kakvi su intervijui (sta otprilike pitaju,da li je razgovor na eng ili nasem,da li se rade neki testovi i slicno).
S obzirom da sam zbog porodicnih problema oduzio studije matematike u Novom Sadu(ostalo mi je jos par ispita), da li je to veliki minus kod njih i razlog zbog kojeg bi me odbili.
Poznajem osnove pythona i neke framework-e koji se koriste za analizu podataka,osnove sql-a, tableau-a i JavaScript.
Unapred hvala svima na informacijama i savetima :) .
Takodje izvinjavam se ako ovim post-om krsim neka pravila foruma ili ako ponavljam vec neciji post.
Dope_Man

#2 Re: Praksa u AtlantBH

Post by Dope_Man »

Ono sto sigurno znam je da ti fax nije presudna stvar, vec kako se pokazes kroz intervju i kasnije na samom radu ako upadnes. Ovo iz iskustva bliske osobe koja je upala.tamo prije par godina kroz internship a fax nam nije imao veze sa matematikom, it i slicnim.poljima.

Dakle prijavi se, i forsiraj to sto znas.
Post Reply