ne da sam naletio ko blećak pravi, nego mi je trebao mjesec da skontam da sam dalabu kakve nema
tj ispostavilo se kasnije da nisam jedina dalabu, svi odradjeni po istoj šemi
od tada kazem knowledge is power, power is knowledge
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne kontam! Kakva je sema bila? Da nije "transvestite"d2 wrote:uh mene je jednom pozvala najbolja koka firme gdje radim a velika je firma i sirok je izbor sto znaci da je ona stvarno bila nesto posebno
ne da sam naletio ko blećak pravi, nego mi je trebao mjesec da skontam da sam dalabu kakve nema
Jel to me ti zoves?ljubav_aha wrote:barbadue
JOJ NAJBOLJI SIscorpion7 wrote:Prihvatio i onda je pusti da ceka,a ja je gledo iza coska![]()
![]()
ahaBarbaDue wrote:Jel to me ti zoves?ljubav_aha wrote:barbadue
znaci nisi zelio avanturicu,vec ozbiljnu vezu ,ili si samo zelio da budes poseban,drugaciji od prethodnih njenih ljubavnikad2 wrote:uh mene je jednom pozvala najbolja koka firme gdje radim a velika je firma i sirok je izbor sto znaci da je ona stvarno bila nesto posebno
E pa "ljubavi", ako si u Gorazdu,a i ako nisi.....Bujrumljubav_aha wrote:ahaBarbaDue wrote:Jel to me ti zoves?ljubav_aha wrote:barbadue
pa ucini to suptilno, zenski...ako nije blesav, sasvim dovoljnoljubav_aha wrote:Kjajević Majko wrote:A gle, kako reagirati kad cure ovdje nisu te koje čine prvi korak, nažalost. Trebale bi češće prilaziti tipovima koji im se sviđaju, a ne samo osmijeh i blejiti dok im ne priđeš.ljubav_aha wrote:naj-iskreniji odgovor
pitala sam nekoliko puta,ni meni nije jasno zasto ponekad ne zele uraditi prvi korak,zaista nije problem,probas,pokusas i kazes sebi,ok pokusala sam i sad se osjecam bolje![]()
ali,nisam sigurna da li se moj gest dopao svim muskarcima kojim sam prva prisla
Kjajević Majko wrote:pa ucini to suptilno, zenski...ako nije blesav, sasvim dovoljno
BarbaDue wrote:BARBADUE SRETAN RODJENDAN
Ćelava cura wrote:STa koristila vas za planirano napredovanje u firmi?d2 wrote:uh mene je jednom pozvala najbolja koka firme gdje radim a velika je firma i sirok je izbor sto znaci da je ona stvarno bila nesto posebno
Pa dobro nije baš lijepo biti odbijen, ali iz svega se može izvući neka pouka, naučiti nešto za sljedeći put. Ne treba to uzimati previše osobno ako ne poznaješ tu osobu dobro.ljubav_aha wrote:nije dovoljno pitati sutpilno,zenski,ponekad muskraci pitaju i budu odbijeni,zar ne
Koja je to firma?d2 wrote:uh mene je jednom pozvala najbolja koka firme gdje radim a velika je firma i sirok je izbor sto znaci da je ona stvarno bila nesto posebno
U tim slucajevima uvijek je izlazak bio lijep i interesantan...I nekada se razvila veza, nekada lijepo prijateljstvo...Nisam imao negativno iskustvo...ljubav_aha wrote:kako ste reagovali
kenanz,podsjetio si me na decka,koji mi je reako da me nece nikad zaboraviti,jer sam bila prva djevojka koja sam mu prva prisla,a tip je raja i izgledao fenomenalnokenanz wrote:bila su to divna vremena
bio je 14 februar 2004, kad sam je vidio uopste mi se nije svidjela, cak sta vise pokusao sam naci bilo kakv razlog da sa njom uopste ne odem na kafu, ali eto otisao sam, razmisljajuci u sebi "pa hajde mogu biti toliko kulturan da izdvojim pola sata za tu kafu" nakon pola sata sam se zaljubio u nju, ta kafa je potrajala naredna tri sata,rodila se ljubav i bili smo u vezi narednih 9 mjeseci, a onda sam ja jedan dan ispao kreten (kao i obicno)- nikad se vise nismo sreli, nikad se vise nismo ni culi - saznao sam da se nedavno i udala.
ali ipak i pored svega ONA JE BILA PRVA KOJA ME POZVALA VAN
UVIJEK U SJECANJU SA LIJEPIM USPOMENAMA.
hhehheh bas muskarci suaida05 wrote:Eh muskarci,muskarci.....scorpion7 wrote:Prihvatio i onda je pusti da ceka,a ja je gledo iza coska![]()
![]()
Ljubazno, odgovorivši pozitivno na poziv. Ali obično to ne izađe na dobro... nimalo dobro. Kad tad se ispostavi da se prirodni poredak i pravila ne smiju narušavati. Muškarac treba da poziva ženu van, a ne obrnuto.ljubav_aha wrote:kako ste reagovali
Naci ce se neka,nis ne brinimilivoje wrote:Eeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Kad ce mene neka pozvat' vanka?
A skupio sam 2KM pa makar ja i ne popio kafu.
![]()
mene je neki dan mama zvala na kolace, kaze evo nas u palmi pa svrati...ljubav_aha wrote:kako ste reagovali
Hoces me upoznati s mamom?d2 wrote:mene je neki dan mama zvala na kolace, kaze evo nas u palmi pa svrati...ljubav_aha wrote:kako ste reagovali
reagovao sam pozitivno, pojeo havanu, vocnu korpicu i popio kafu
vrlo pozitivno
jedna vamo iz poste ne znas je tiKjajević Majko wrote:Pa dobro nije baš lijepo biti odbijen, ali iz svega se može izvući neka pouka, naučiti nešto za sljedeći put. Ne treba to uzimati previše osobno ako ne poznaješ tu osobu dobro.ljubav_aha wrote:nije dovoljno pitati sutpilno,zenski,ponekad muskraci pitaju i budu odbijeni,zar ne
Koja je to firma?d2 wrote:uh mene je jednom pozvala najbolja koka firme gdje radim a velika je firma i sirok je izbor sto znaci da je ona stvarno bila nesto posebno
od tada kazem knowledge is power, power is knowledgeTrenutno tražim posao da se razumijemo.
![]()