poznavaoci zivotinjski vrsta, help :)
Moderator: anex
- bmx
- pitt
- bmx
sjecam se da je jednom bila emisija na animal planet ili tako nekom kanalu o ovim zivotinjicama...cini mi se da zive u pustinjama australije, i kada izvidjaju teren okolo, podignu se na zadnje nogice i rep i gledaju
samo nikako da se sjetim kako se zovu, a bas su mi simpa 
- pitt
prerijski psici ba. Dali im i imena i folovi....cijela familijabmx wrote:sjecam se da je jednom bila emisija na animal planet ili tako nekom kanalu o ovim zivotinjicama...cini mi se da zive u pustinjama australije, i kada izvidjaju teren okolo, podignu se na zadnje nogice i rep i gledajusamo nikako da se sjetim kako se zovu, a bas su mi simpa

- GandalfSivi
Kako je cakaaaaniiiiiii
- bmx
eeee, hvalapitt wrote:prerijski psici ba. Dali im i imena i folovi....cijela familijabmx wrote:sjecam se da je jednom bila emisija na animal planet ili tako nekom kanalu o ovim zivotinjicama...cini mi se da zive u pustinjama australije, i kada izvidjaju teren okolo, podignu se na zadnje nogice i rep i gledajusamo nikako da se sjetim kako se zovu, a bas su mi simpa
Jel to ta serija?
-
Sogan
I da se moze dobiti par udobnih, toplih papucastochar wrote:jedino im je slichno da se propinju...pitt wrote:dobro si...i nisu slicni. prerijski psici spadaju u glodare a ovi su iz familije mungosa.
- Skyfox
#11 Re: poznavaoci zivotinjski vrsta, help :)
Da radi se o mercatima, vrlo su zanimljivi zbog svog obiteljskog zivota, Skupina se dijeli na lovce odnosno tragace za bubama i gomoljima, dok nekoliko dadilja ostaje blizu jazbine i brine se o podmladku. Uglavnom je zenka dominantna, odnmosno samo jedan par ima privilegiju razmnozavanja, i dok god vlada harmonija i obilje nema problema. Teritorijalni su i ponekad ubijaju mladuncad suparnickih "plemena" kako bi smanjili opasnost sirenja i jacanja "neprijatelja"...