ja sam odlucila da zelim prestati pusiti, danas nisam zapalila niti jednu cigaru al tro je bilo lako jer sam sinoc previse pa mi se gadilo....ali sad ide ono najteze...jesti a ne zapalit,

iskreno sad me jako jako...imam ogromnu zelju da zapalim...ai necu idem da spavam takko cu zaboraviti
ne treba meni filmic ja vidim da meni pusenje skodi ja covjece smrdim na cigare...zar to nije odvratno? ja smrdim kao pepeljara...i to strpam zvaku u usa ne pomaze...ja sam pusacica i to ce se od danas promjeniti...
nikad nebi zeljela biti jedna od onih koji koji puse cijeli zivot, one spapunjate osusene zene, ruznih zutih zubi i zadaha odvratnog....fuuuuj i uvjek cigara u ustima i onaj hrapavi glas...sve je to od cigara , a koza je tako siva i mrtva....
ne zelim patit cu ali pusiti necu...ne ztznam od kud mi odjednom oviliko snage i zelje da prestanem ali samo mi je doslo znaci da je vrijeme
ali ljudi su skroz cudni, znate kako je kad boli zub? usred noci zaboli...patis mucis se cekas jutro i zub moras izvaditi jer je propao cekjuci tebe da odes da ga popravis na vrijeme....pa sad je vrijeme da se prestane pusiti jer ako nista, ne zelim biti niciji teret....mog prijatelja mama umrla je od raka pluca, cak je na solji pusila...

odvratno...