Ako ste u Sarajevu, bio bih veoma sretan kad bih se vidio s Vama, da sjednemo i popijemo čaj ....a može i limunada, kafa, po izboru
I ne razvlačite, da ne bih izdavao fetvu, pa na fetvu adendu....
Ama rado bismo mi, ali ovi "ne sjede" sa zenama a kamoli da imaju petlju da s njima lice-u-lice popricaju...Ahmmed wrote:Kadgod kakogod, Feed, black, Razmjeran, njonjica,Latinica,zena,vazda problemi, i svi ostali, zainteresirani![]()
Ako ste u Sarajevu, bio bih veoma sretan kad bih se vidio s Vama, da sjednemo i popijemo čaj ....a može i limunada, kafa, po izboru
I ne razvlačite, da ne bih izdavao fetvu, pa na fetvu adendu....
Ma, Latinica, nekako mi žao bude,kad čitam neke stvari....Pa rekoh, da se uživim u ulogu HR, ali bez bonskih ovlasti i zabrane javnog djelovanjaLatinica wrote:Hvala lijepa na pozivu Ahmmede.![]()
Mozda se nekad i upoznamo.![]()
( sto li me ova tema podsjeca na Visokog Predstavnika...H.S.S.![]()
![]()
pozdrav njonji mojoj
kad sam vec tu
)
p.s. KG KG ...zao mi je zbog tebe, sto su te neke osobe povrijedile, ne uzimaj sve ovo isuvise ozbiljno. Ako mozes. pozz
Latinica wrote:Od sviju kojima si se obratio.
Spavat ću snom pravednikaLatinica wrote:Aha.Ahmmed wrote:Latinica wrote:Od sviju kojima si se obratio.
Iako mi ne manjka ni samopouzdanja ni samopoštovanja, ne pada mi na pamet ni pomisliti da sam bolji od bilo koga kome sam se obratio....Jednostavno, u ovih nekoliko posljednjih nedjelja nisam se aktivno uključivao u diskusije na "Filozofiji i religiji", ali sam pratio šta se dešava...Pa sam,kao neka vrsta "promatrača", odlučio da Vas pozovem.....![]()
pozz
Za početak, pozvani su sviforUMASH wrote:....aferim Ahmmede.....vidim, cafiri se ne pozivaju na kafu....
Bujrum, bit će mi zadovoljstvoforUMASH wrote:....no sikiriki, ja sam malo neozbiljan veceras ........dovoljno sam procitao od tebe, tako da nemam nikakve sumnje kakve su tvoje namjere i motivi sta god i skim god radio.....
![]()
....sto se tice te kafe, ja cu biti slobodan da ti se javim kad se tokom ljeta pojavim u SA....s tobom bi bas bilo merak popiti jednu.....
Latinica wrote:Hvala lijepa na pozivu Ahmmede.![]()
Mozda se nekad i upoznamo.![]()
( sto li me ova tema podsjeca na Visokog Predstavnika...H.S.S.![]()
![]()
pozdrav njonji mojoj
kad sam vec tu
)
p.s. KG KG ...zao mi je zbog tebe, sto su te neke osobe povrijedile, ne uzimaj sve ovo isuvise ozbiljno. Ako mozes. pozz
Sto se mene tice, bujrum i kod mene na kahvu / caj / sok...Ahmmed wrote:Kakogod, moj poziv i dalje važi....Neke stvari, jednostavno, kad se vidi ljudsko lice, promijene se....Postajemo obzirniji, pažljiviji, pristojniji...i o međusobnim razlikama, razgovaramo s puno više uvažavanja....A ovo su, čini mi se, ozbiljne stvari...Ponešto se pogrešno protumači, ponešto pogrešno pročita, padnu teške riječi,i eto belaja![]()
Dakle, bilo bi lijepo da se organiziramo, naravno u skladu sa željama i mogućnostima
Selam!