Poziv svim gradjanima BiH , svim NVO i njenim clanovima!!!

Gabriela

Post by Gabriela »

stochar wrote:zar nisi chuo? eno pala vlada, izabrano vanredno vijece ministara, ukinuti entiteti i kantoni, nemamo vise 120 ministara i od sada umjesto na administraciju, dvije trecine budzeta odlazi u socijalne programe, gradnju auto-puta i razvoj poljoprivrede! cestitam!
kako samo lijepo i tako jednostavno zvuci ova predivna recenica
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Prema odazivu na ovoj temi se vidjelo sta moze jedna glava...nista!!! Pet ljudi je bilo za to ,pet je bilo protiv...vazda dok nam tako bude , nece nam biti ZIVOTA!!!
funaki

Post by funaki »

DobroJutroKolumbo wrote:Prema odazivu na ovoj temi se vidjelo sta moze jedna glava...nista!!! Pet ljudi je bilo za to ,pet je bilo protiv...vazda dok nam tako bude , nece nam biti ZIVOTA!!!
Nazalost!!! :(
Nismo se opametili!!!
sember

Post by sember »

A mozda je i poziv upucen na pogresnu adresu.?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

funaki wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Prema odazivu na ovoj temi se vidjelo sta moze jedna glava...nista!!! Pet ljudi je bilo za to ,pet je bilo protiv...vazda dok nam tako bude , nece nam biti ZIVOTA!!!
Nismo se opametili!!!
prema odazivu na lic mjesta, u 10 i 25 bilo nas je troje:
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

:x
Vingo

Post by Vingo »

Posto otvarac teme niste ni ti ni bosanac......namece mi se nemio zakljucak. :lol:
senada

Post by senada »

mIRCerka wrote:.....prema odazivu na lic mjesta, u 10 i 25 bilo nas je troje:
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

mIRCerka wrote: nemoj se ljutiti draga senada, znas i sama da "svake teme tri dana dosta" pa ce i ovo vec sutra biti history.
uvijek progresivna curica..

posebno na tebe se NIKAD ne mogu ni ljutnuti, pa dzaba... :)

nego sam cvrsto odlucila da nikad ne saznam za gomilu gorepostiranih proizvoda npr. za ekonomsko agresorske vesna akumulatore nikad cula i necu da ih moje oci vide.. :x

a cemu li sluze :?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:Posto otvarac teme niste ni ti ni bosanac......namece mi se nemio zakljucak. :lol:
? kakav?
Vingo

Post by Vingo »

Pa o psu.....
DobroJutroKolumbo

mIRCerka wrote:
funaki wrote:
Nismo se opametili!!!
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

Pa upravo se o tome radilo!!! Sto sam mislio da niko nece doci!? Pa sta da ja radim sam tamo...da se vezem lancima ???...nisam ludjak pa da sam protestujem...a nas troje bi i pas bi svakako nesto promijenili...jedino smo mogli psa prosetati i popiti negdje kafu!!! Haj prosetali ste cuku pa nije uzalud...!? :( A i danasnji performans je cudo... Za tri dana niko se nece sjecati...!!! I cemu vise najavljeni protesti od dva sata??? Treba izaci masovno i nenajavljeno i tamo ostati spavati danima ako treba!!! Mirci ja mislim da si ti u subotu dosla da mene vidis i da mi predas onog haskija!!! :D
prleitihi

Post by prleitihi »

kolumbo je najjači! :thumbup: :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
funaki wrote:
Nismo se opametili!!!
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

I dva drota :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:Pa o psu.....
opet ne kontam...sta O PSU...

Kolumbo, nisam, izasla sam u nadi (a nada je kurva to znamo) da ce tamo biti ljudi. I bile su dvije cure, i otisle s prvim tramvajem...

I ne, nisam iznenadjena...danas je na protestima bilo 100njak ljudi, a stedista ima mnogo vise...
ako njima samima nije stalo, sta da pricam dalje?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
funaki wrote: Nazalost!!! :(
Nismo se opametili!!!
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

Ili bolje reci - tri psa plus mirci i ja? :zzzz: :D
prleitihi

Post by prleitihi »

vingolina..sta mislis koji mu je nick? :-) :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
Nismo se opametili!!!
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

Makar su bili utrpani i nije isao stomak 100 metara ispred njih...
Vingo

Post by Vingo »

Ma nista...posto se Kolumbo u medjuvremenu javio i rekao da nije ni bio tamo.... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:Ma nista...posto se Kolumbo u medjuvremenu javio i rekao da nije ni bio tamo.... :D
to je nejgova stvar, ja sam samo produzila do banke, pas se izmorio tako da nije setnja propala, ali mi je signalizirala da je istina ono sto je jedan DOSTAs rekao...narod ce na ulice izaci kad HLJEB bude 20 KM a plata 15KM, prije toga nece...jebi ga, kisa je sipila...
DobroJutroKolumbo

mIRCerka wrote:

Kolumbo, nisam, izasla sam u nadi (a nada je kurva to znamo) da ce tamo biti ljudi. I bile su dvije cure, i otisle s prvim tramvajem...

I ne, nisam iznenadjena...danas je na protestima bilo 100njak ljudi, a stedista ima mnogo vise...
Pa ja sam znao po reakcijama da ce tako biti...i uvijek tako bude...mene ponesu emocije i mislim daj da krenemo SVI i onda raja klepe usima i nikom nista... I UVIJEK CE BITI TAKO... BOLJE DA SE MI NADJEMO NA KAFI PA DA SE ISPRICAMO , ONO DA SE ISTRESEMO JA ,TI I BOSANAC , I AKO JOS KO HOCE A I NE MORA, NESTO KAO PSIHO TERAPIJA I DA IDEMO KUCI ZA SVOJIM POSLOM !!! :(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

DobroJutroKolumbo wrote:
mIRCerka wrote:

Pa ja sam znao po reakcijama da ce tako biti...i uvijek tako bude...mene ponesu emocije i mislim daj da krenemo SVI i onda raja klepe usima i nikom nista... I UVIJEK CE BITI TAKO... BOLJE DA SE MI NADJEMO NA KAFI PA DA SE ISPRICAMO , ONO DA SE ISTRESEMO JA ,TI I BOSANAC , I AKO JOS KO HOCE A I NE MORA, NESTO KAO PSIHO TERAPIJA I DA IDEMO KUCI ZA SVOJIM POSLOM !!! :(
mani me se grupnih terapija... :D
tempora

Post by tempora »

DobroJutroKolumbo wrote:
mIRCerka wrote:
Nismo se opametili!!!
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

:

Pa upravo se o tome radilo!!! Sto sam mislio da niko nece doci!? Pa sta da ja radim sam tamo...da se vezem lancima ???...nisam ludjak pa da sam protestujem...a nas troje bi i pas bi svakako nesto promijenili...jedino smo mogli psa prosetati i popiti negdje kafu!!! Haj prosetali ste cuku pa nije uzalud...!? :( A i danasnji performans je cudo... Za tri dana niko se nece sjecati...!!! I cemu vise najavljeni protesti od dva sata??? Treba izaci masovno i nenajavljeno i tamo ostati spavati danima ako treba!!! Mirci ja mislim da si ti u subotu dosla da mene vidis i da mi predas onog haskija!!! :D

Malo ti je rezon nelogican? :? Jedno je misliti, drugo djelovati. Ako nista, mogao si otici, da si dokazes da niko nece doci. :)
A ja u Haag idem i ne dovodim upitanje, koliko ce nas biti, vec mi je bitno da budem ja! :oops
DobroJutroKolumbo

tempora wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
mIRCerka wrote: prema odazivu na lic mjesta, u 10 i 25 bilo nas je troje:
Bosanac, mIRCi i PAS!!!
3 ziva bica!!!

:

Malo ti je rezon nelogican? :? Jedno je misliti, drugo djelovati. Ako nista, mogao si otici, da si dokazes da niko nece doci. :)
A ja u Haag idem i ne dovodim upitanje, koliko ce nas biti, vec mi je bitno da budem ja! :oops
Sta imam od toga??? STa bi sebi dokazao??? Da zadovoljim ego ili sujetu , pa da kazem ja sam dosao a niko drugi nije!!? Meni to ne treba!!! Desi ce se polako i takav protest, samo sto je Mircerka rekla treba hljeb da bude 20 KM!!!
tempora

Post by tempora »

Sta ti imas od toga? :? Valjda da izvrsis svoju duznost, odnosno ono sto ti smatras da trebas? Nisam pricala o sujeti niti o ego-tripu! :oops:
A prica o tome da ce se neko dici na protest kada hljeb bude 20 maraka- je cista utopija. U drustvu ima i gorih primjera od 20 km za hljeb, pa i dalje ostajemo pasivni! Normativi! :oops:
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:14, edited 1 time in total.
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Jad i cemer, tuga nevidjena. Kuda ide ova zemlja? Kuda idu ovi ljudi? Uzas! Gadi mi se gdje zivim, fuj! Svakim danom sve vise nazadujemo, ne mogu da vjerujem sta si dopustamo... Jadni smo mi Bosanci i Hercegovci, neka nam je na sramotu...neka nam je na sramotu svih onih izgubljenih zivota, mladosti koje vise nema... Ovakvi i slicni ini protesti nista nisu postigli. Dokad ce to tako biti? :x :x
Post Reply