Danas sam dobio poziv sa jednog krajnje nepoznatog i sumnjivog broja. Čini se da je u pitanju Njemačka ili neka slična država...
+49 89 20322307 Odgovorio nisam ali me zanima otkud i postoji li mogućnost da je to vezano uz neku aplikaciju koju imam instaliranu na telefonu ili tome slično. Rodbina iz inostranstva nije 100% niti bilo s kim održavam kontakte u evropi putem mobilne mreže.
Poziv sa nepoznatog broja
Moderator: Bobi
- suad-sarajevo
- BaDa
Re: Poziv sa nepoznatog broja
suad-sarajevo wrote:Danas sam dobio poziv sa jednog krajnje nepoznatog i sumnjivog broja. Čini se da je u pitanju Njemačka ili neka slična država...
+49 89 20322307 Odgovorio nisam ali me zanima otkud i postoji li mogućnost da je to vezano uz neku aplikaciju koju imam instaliranu na telefonu ili tome slično. Rodbina iz inostranstva nije 100% niti bilo s kim održavam kontakte u evropi putem mobilne mreže.
jeste njemacka i pozivni je za minhen
- suad-sarajevo
To sam i ja uspio saznati, malo sam proguglo ali kako zašto nemam pojma. Od svega najbolje ej što se nisam javio. Vjerovatno bi me oplalio po ušima po pitanju računa za telefon.
-
suad-sarajevo wrote:To sam i ja uspio saznati, malo sam proguglo ali kako zašto nemam pojma. Od svega najbolje ej što se nisam javio. Vjerovatno bi me oplalio po ušima po pitanju računa za telefon.
Kako bi te opalio kad bi se ti njemu javio

- suad-sarajevo
Skoro sam negdje čitao, možda baš i na klixu da korisnici ne odgovaraju na pozive nekog nepoznatog broja. 

-
suad-sarajevo wrote:Skoro sam negdje čitao, možda baš i na klixu da korisnici ne odgovaraju na pozive nekog nepoznatog broja.
To ne odgovaraš tipa ne uzvračaš poziv. Naplatit ti može samo ako ti uspostaviš poziv, nikako obratno.