Danas sam dobio poziv sa jednog krajnje nepoznatog i sumnjivog broja. Čini se da je u pitanju Njemačka ili neka slična država...
+49 89 20322307 Odgovorio nisam ali me zanima otkud i postoji li mogućnost da je to vezano uz neku aplikaciju koju imam instaliranu na telefonu ili tome slično. Rodbina iz inostranstva nije 100% niti bilo s kim održavam kontakte u evropi putem mobilne mreže.
Poziv sa nepoznatog broja
Moderator: Benq
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
- BaDa
#2 Re: Poziv sa nepoznatog broja
jeste njemacka i pozivni je za minhensuad-sarajevo wrote:Danas sam dobio poziv sa jednog krajnje nepoznatog i sumnjivog broja. Čini se da je u pitanju Njemačka ili neka slična država...
+49 89 20322307 Odgovorio nisam ali me zanima otkud i postoji li mogućnost da je to vezano uz neku aplikaciju koju imam instaliranu na telefonu ili tome slično. Rodbina iz inostranstva nije 100% niti bilo s kim održavam kontakte u evropi putem mobilne mreže.
- suad-sarajevo
#3 Re: Poziv sa nepoznatog broja
To sam i ja uspio saznati, malo sam proguglo ali kako zašto nemam pojma. Od svega najbolje ej što se nisam javio. Vjerovatno bi me oplalio po ušima po pitanju računa za telefon.
-
doff
#4 Re: Poziv sa nepoznatog broja
Kako bi te opalio kad bi se ti njemu javiosuad-sarajevo wrote:To sam i ja uspio saznati, malo sam proguglo ali kako zašto nemam pojma. Od svega najbolje ej što se nisam javio. Vjerovatno bi me oplalio po ušima po pitanju računa za telefon.
- suad-sarajevo
#5 Re: Poziv sa nepoznatog broja
Skoro sam negdje čitao, možda baš i na klixu da korisnici ne odgovaraju na pozive nekog nepoznatog broja. 
-
doff
#6 Re: Poziv sa nepoznatog broja
To ne odgovaraš tipa ne uzvračaš poziv. Naplatit ti može samo ako ti uspostaviš poziv, nikako obratno.suad-sarajevo wrote:Skoro sam negdje čitao, možda baš i na klixu da korisnici ne odgovaraju na pozive nekog nepoznatog broja.