Poziv ponudjacima turisticke usluge

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
rrikikiki

#1 Poziv ponudjacima turisticke usluge

Post by rrikikiki »

Pozdrav svima,

Radim trenutno na turistickoj ponudi za Hrvatsku i Bosnu preko koje zelim spojiti kontakte koje imam na Bliskom istoku sa nasim ponudjacima usluga. Iako kod nas (pri tome mislim na Balkan) ima dovoljno agencija koje vec nude razlicite stvari zbog prirode svog trenutnog posla imam zaista puno kontakata koje zelim uputiti preko web stranice na 'itinerare' koji bi bili ponudjeni direktno sa moje strane.

Za ponude mi trebaju pansioni, eko sela, rafting, ljudi koji su spremni raditi ture biciklama i motorima, hoteli, radionice koje organizirate i sve ostalo sto mozete ponuditi u turisticke svrhe.U nekoj daljoj buducnosti bilo bi mi interesantno razviti neki oblik ponude ne samo u vecim gradovima vec i manjim mjestima. Ali to su neki daljnji planovi preko kojih bi voljela pomoci i onim mjestima za koja se cini da nemaju nesto pretjerano za ponuditi ali gdje ljudi imaju dobre ideje koje bi se mogle razviti, staviti na stranicu pa vidjeti postoji li zanimanje.

Ono na sto se trenutno koncentriram je ponuda, cijena koju naplacujete, periodi u godini koje ste slobodni/nudite uslugu, kontakt (i ostalo sto zelite podijeliti).

Oni koji zele na neki nacin ucestvovati mogu mi poslati PP ili se naravno javiti ovdje. Web stranica je trenutno u izradi i sve detalje o istoj kao i o planu razvitka ove ideje mogu ponuditi onima koji na neki nacin zele oglasiti svoju uslugu na njoj.

Svima zelim lijep dan
iz dna duše

#2 Re: Poziv ponudjacima turisticke usluge

Post by iz dna duše »

Želim ti puno uspjeha...... :)
GaRGa

#3 Re: Poziv ponudjacima turisticke usluge

Post by GaRGa »

nada se da si "cigan" jer ces samo tako sa arapima uspjeti :)
Post Reply