Hoću, ali pod istim uskocima koje je prolaznik ponudiosupercali wrote:Hoces sve ovo al sa automvjetropirka wrote:Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor
Poziv na zajedničko putovanje
Moderator: anex
-
vjetropirka
#76 Re: Poziv na zajedničko putovanje
- Prolaznik
#77 Re: Poziv na zajedničko putovanje
86 godina? Starost je stanje uma a ne izgleda. Ponuda i dalje stoji.Bluemore wrote:haha popravi mi dan, o tom se da pricatiProlaznik wrote:Ovim postom si zaslužila izlet po tvojoj želji i ručak.Bluemore wrote:ma pustite vi suplju, prolaznik je zagolicao vise od cristiana grey-a, a to nije nista sta sve dolazi
Samo reci kada i gdje.![]()
ps. nisam ona, imam 86god i tako to ali nadam se da ne smeta
- Prolaznik
#78 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Iš iš odavdje. Otvorite svoju temu i tamo se dogovarajte. Ne trolajte mi ovdje.vjetropirka wrote:Hoću, ali pod istim uskocima koje je prolaznik ponudiosupercali wrote:Hoces sve ovo al sa automvjetropirka wrote:Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor
- Bluemore
#79 Re: Poziv na zajedničko putovanje
da, nemojte trolat
otisli na izlet i rucak zavrsili na rabu
otisli na izlet i rucak zavrsili na rabu
-
isx
#80 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Ima kamp kućica za tebe.vjetropirka wrote:Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor
-
vjetropirka
#81 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Iš iš odavdje. Otvorite svoju temu i tamo se dogovarajte. Ne trolajte mi ovdje.
[/quote]
pa svi ti trolaju
pa svi ti trolaju
-
vjetropirka
#82 Re: Poziv na zajedničko putovanje
jest, pa da se otkačiisx wrote:Ima kamp kućica za tebe.vjetropirka wrote:Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor
- supercali
#83 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Evo ja te vodim do istih uskoka kao prolaznik a ti skontaj sta ti trebavjetropirka wrote:Hoću, ali pod istim uskocima koje je prolaznik ponudiosupercali wrote:Hoces sve ovo al sa automvjetropirka wrote:Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor
-
vjetropirka
#84 Re: Poziv na zajedničko putovanje
nisu uskoci nego uslovi
tipkovnica me zeznula 
- Euridika
- Globalna šefica
#85 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Čudo je nisi zvao na kafu...supercali wrote:Evo ja te vodim do istih uskoka kao prolaznik a ti skontaj sta ti trebavjetropirka wrote:Hoću, ali pod istim uskocima koje je prolaznik ponudio
-
vjetropirka
#86 Re: Poziv na zajedničko putovanje
ihhh kad smo mi kafu popiliEuridika wrote:Čudo je nisi zvao na kafu...supercali wrote:Evo ja te vodim do istih uskoka kao prolaznik a ti skontaj sta ti trebavjetropirka wrote:Hoću, ali pod istim uskocima koje je prolaznik ponudio
- supercali
#87 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Onda krivi tipkovnicu sto uslovi nisu isti i sto ides sa mnom automvjetropirka wrote:nisu uskoci nego uslovitipkovnica me zeznula
- Euridika
- Globalna šefica
#88 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Pa što te onda nema na kafama s nama?vjetropirka wrote:ihhh kad smo mi kafu popiliEuridika wrote:Čudo je nisi zvao na kafu...supercali wrote:Evo ja te vodim do istih uskoka kao prolaznik a ti skontaj sta ti treba
-
vjetropirka
#89 Re: Poziv na zajedničko putovanje
ma za uslove ćemo lako , bitno je da s autom idemosupercali wrote:Onda krivi tipkovnicu sto uslovi nisu isti i sto ides sa mnom automvjetropirka wrote:nisu uskoci nego uslovitipkovnica me zeznula
-
vjetropirka
#90 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Pa što te onda nema na kafama s nama?
[/quote]
pozovite me i ja ću vam se rado pridružiti
pozovite me i ja ću vam se rado pridružiti
- Euridika
- Globalna šefica
#91 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Dogovoreno.vjetropirka wrote:pozovite me i ja ću vam se rado pridružiti
-
vjetropirka
#92 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Euridika wrote:Dogovoreno.vjetropirka wrote:pozovite me i ja ću vam se rado pridružiti
- supercali
#93 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Onda cemo se dogovoriti preko mob-avjetropirka wrote:ma za uslove ćemo lako , bitno je da s autom idemosupercali wrote:Onda krivi tipkovnicu sto uslovi nisu isti i sto ides sa mnom automvjetropirka wrote:nisu uskoci nego uslovitipkovnica me zeznula
-
Zoya
#94 Re: Poziv na zajedničko putovanje
- supercali
#95 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Kakva kafa bona vidis da je putovanje al ne motorom
- Prolaznik
#96 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Ako ste vi iznad završili sa bezveznim dopisivanjem preko ove teme, da se vratimo na temu.
Desilo se prvo upoznavanje.
Kao što sam već napisao ranije, dobio sam nekoliko ponuda. Sa jednom forumašicom sam se prije dva dana upoznao. Izašli smo na čaj i proveli dva sata u vrlo ugodnojm časkanju. Nisam ni osjetio kako nam je prošlo vrijeme. Zaključili smo da čak imamo neke zajedničke poznanike.
Pošto je ona zauzeta naredna dva mjeseca i teško da bi mogla odvajati vrijeme za neke vožnje dogovorili smo se da ostanemo na vezi i planiramo nešto tada kada bude imala više vremena.
Eto, ponuda je i dalje otvorena, juni se približava. Ako nas vrijeme posluži ovaj vikend bi trebalo da se desi još jedno upoznavanje.
Desilo se prvo upoznavanje.
Kao što sam već napisao ranije, dobio sam nekoliko ponuda. Sa jednom forumašicom sam se prije dva dana upoznao. Izašli smo na čaj i proveli dva sata u vrlo ugodnojm časkanju. Nisam ni osjetio kako nam je prošlo vrijeme. Zaključili smo da čak imamo neke zajedničke poznanike.
Pošto je ona zauzeta naredna dva mjeseca i teško da bi mogla odvajati vrijeme za neke vožnje dogovorili smo se da ostanemo na vezi i planiramo nešto tada kada bude imala više vremena.
Eto, ponuda je i dalje otvorena, juni se približava. Ako nas vrijeme posluži ovaj vikend bi trebalo da se desi još jedno upoznavanje.
- vješalica
#97 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Mora jer kafa uvijek protjeraZoya wrote:baš se svaka tema mora kafama usrati ( da prosti ovaj internet)
-
Zoya
#98 Re: Poziv na zajedničko putovanje
I Kakav je @Prolaznik k'o čovjek?vješalica wrote:Mora jer kafa uvijek protjeraZoya wrote:baš se svaka tema mora kafama usrati ( da prosti ovaj internet)
- vješalica
#99 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Dogovori pa vidi
- pukepuke
#100 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Prolaznik wrote:Ako ste vi iznad završili sa bezveznim dopisivanjem preko ove teme, da se vratimo na temu.
Desilo se prvo upoznavanje.![]()
Kao što sam već napisao ranije, dobio sam nekoliko ponuda. Sa jednom forumašicom sam se prije dva dana upoznao. Izašli smo na čaj i proveli dva sata u vrlo ugodnojm časkanju. Nisam ni osjetio kako nam je prošlo vrijeme. Zaključili smo da čak imamo neke zajedničke poznanike.![]()
Pošto je ona zauzeta naredna dva mjeseca i teško da bi mogla odvajati vrijeme za neke vožnje dogovorili smo se da ostanemo na vezi i planiramo nešto tada kada bude imala više vremena.![]()