Ocito je otpor prema SDA davno izasao iz racionalnih granica i izgubio kompas. Ispada da je postovati islam(cak i kada si ateista, agnostik), i bosnjastvo - iskljucivo SDA tapija. Pa se zbog otpora prema SDA pocelo mrziti i mnogo toga sto SDA ne pripada.Rampage wrote:To je tohAZNADAR wrote:Mani me te ironije. U cemu je bitna razlika izmedju objava jedne homofobne Samre, turkofilnog Zahiragica i Dijane, Lejle,...kakavdanakneiskustvu wrote:
pa kazem ja,samo da nema fgr,sve bi bilo ok u drzavi
Mnogo toga bi bilo bolje bez obje krajnosti. I na jednu krajnost se ne moze odgovoriti drugom.![]()
Al hajd ti objasni bolidima da jednostavno ne trebaju i ne mogu braniti neodbranjivo, u ovom slučaju kozu o kojoj se ovdje radi.
Osudi ako možeš, ako ne možeš nemoj tražiti nekakve izgovore i opravdanja.
Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
-
hAZNADAR
#351 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
- Kaligrafija
#352 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Svi smo mi davno zguzeni, samo sto to ne vidimo ili necemo da vidimo... Ali takvi zguzeni, idemo linijom manjeg otpora svako u svom toru, ta ovcica je malo izasla iz stada, pa je isibana i posramljena da se vrati u svoje stado i bude poslusna...! Ubilo je sto je prekoracila granicu tabua, njene sredine u kojoj zivi... A sve i jedan od nas bi izginuo kad bi izrekao komplet misljenje na bilo koju temu...! Mehanizam je napravio mehanizam, za samoopstojnost jedinke ili drustva, neko prihvata mehanizam, a neko ne...Oni koji ne prihvate mehanizam, obicno skoncaju tragicno, ali budu zapamceni kao veliki u istoriji, ali za to treba imati muda...!Tempo wrote:ona nam je glavni problem. kad nju zguzimo necemo vise biti krezavi, siromasni, glupi, zli, zatucani, religiozni, bolesni, stari i gladni.
Evo ja npr. istrijebio bi sve i jednog mrzitelja zivotinja, koji tuku, muce i izivljavaju se na zivotinjama, a i one koji to podrzavaju... Generalno vise volim zivotinje od ljudi...! Takav stav mogu iznijeti na forumu, ali nisam lud da tako nesto napisem na facebooku i sl. jer bi me mehanizam neistomisljenika razapeo... A ja nisam odlucio postati ni slavan, ni zapamcen, boli me ud, za takve stvari...!
- General War
#353 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
pokusaj napisati nesto afirmativno bez da ne izmisljas, i ja necu nikakav problem imati...a sve je zapisano na forumu ko je sta napisao po temama.hAZNADAR wrote:Ja ovdje pricam o bosnjastvu samo kada se ismijava, negira,.... inace mi je to samo opredjeljenje kojeg sam u zivotu imao prilike reci ili napisati samo par puta. Nije mi svakodnevica niti svjetonazor,... i to je samo fakta. Tebi da se neko vadi?General War wrote:
Tvoji kompleksi se vide iz vasione, em sto si strugnuo pa se nesto vadis, em sto si od jugoslovena postao osvjesteni bosnjak pa to moras uvjek podebljati i projicirati ih na nekoga drugog...bas je zabavno kada te citam vidim kakve sve moralne nakaze hodaju po dunjaluku.
Ne znam, mozda je Diana posjecivala forum pa citala tebe a ne SDA...svasta covjeku se zgadi kad te cita.Kad si ti ikada priznao da je neko u pravu i imalo odstupio od svoje jako poznate price?
Ali tebi je to u rangu sa srbovanjem do Karlobaga, srpskim amebama,... zar ne? Sta onda imamo dalje pricati ko je ovdje slijep i zadojen.
Uostalom, kao i na ostalim temama - samo pucas kontre vjecito jednoj strani. Tako i ovdje jos neznam sta pjesnik hoce reci osim da je locirao groznog dijasporca, ultrabosnajckog nacionalistu,.. sta sve ne na tvojoj listi demona.
Tvoji pokusaji da me po ko zna koji put da mi imputiras svoje gluposti, uvjek me zasmiju.
Jbt, vise si bosnjaka preveo na "pradedovsku veru" nego Karadjic...sta god ti ne godi...ti ga u Srbe strpas ili u Bosance
- insomnia78
#354 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Jao imam i ja sombrero.
Pa de se u Njemackoj uslikaj sa SS sljemom pa meci na fejsbuk
- Kikibombona
#355 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Kako bolan...?hAZNADAR wrote:Halo ba, nisu Srbi na drugom kontinentu sa okeanom izmedju. Imaju oni svoje komplekse koji se svode na opanak i selo ali nikada, nikada na vjeru, tradiciju,... ONi nisu ucili kako su produkt zle vizantijske okupacije, kako su prodali vjeru za veceru koja ih je unazadila, oni nemaju Srbijanac vs Srbin.
Njihov fgr se samo svodi na rock and rol, kulturno gradjanstvo koje ne baca smece sa balkona,... dok kod nas fgr kaci i vjeru.
Pa ja ti navodim primjere, da Djokovica zovu 'troprstas' i slicno, ikonu srpskog sporta?
Zamisli da Bosnjaci nazivaju Dzeku sa vehabija i sl. jer se pomoli Bogu?
...
Da ti ne govorim kakve komentare imaju za SPC i patrijarhe...
...
Ti pricas o necemu sto nisi vidio i dozivio. Imas neku percepciju koju nisi dozivio.
...
Aj za pocetak prelistaj b92 forum. Pogledaj sta pisu. Ti bi tamo, sa ovakvom pricom, bio drag gost, a Kipranina bi banovali uz optuzbu da je cetnik.
Evo, ova tema, pa tema o BiH... Ovdje se RS, a nekada sam malo pratio ovu temu, od strane Srba nazivala kao genocidna tvorevina. Svaki srpski nacionalista je ekspresno banovan. Vise tolerancije za cetnike ima ovdje nego je bilo na b92
https://forum.b92.net/topic/46572-da-se-ne-zaboravi/
https://forum.b92.net/topic/76093-bih-d ... tra/page-3
FGR u Sarajevu i Beogradu nije isti, ali ovdje i tamo ima FGR. Ovdje FGR-ovce nazivaju srbofilima, u Srbiji ih nazivaju ustasama, siptarima i balijama. Princip je isti ostalo su nijanse. Mnogo bi se iznenadio da upoznas glasace Cede Jovanovica ili Nenada Canka, ljude koji razmisljaju poput njih. Vidio bi sa kakvom odvratnoscu mrze srpski nacionalizam, SPC i cijeli taj srpski folklor.
-
Tempo
- ZeModerator
#356 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
a jest. ja na tu temu uvjek kazem da nisam vam ja če gevara. ko vas jebe kad ste glupi.Kaligrafija wrote:Svi smo mi davno zguzeni, samo sto to ne vidimo ili necemo da vidimo... Ali takvi zguzeni, idemo linijom manjeg otpora svako u svom toru, ta ovcica je malo izasla iz stada, pa je isibana i posramljena da se vrati u svoje stado i bude poslusna...! Ubilo je sto je prekoracila granicu tabua, njene sredine u kojoj zivi... A sve i jedan od nas bi izginuo kad bi izrekao komplet misljenje na bilo koju temu...! Mehanizam je napravio mehanizam, za samoopstojnost jedinke ili drustva, neko prihvata mehanizam, a neko ne...Oni koji ne prihvate mehanizam, obicno skoncaju tragicno, ali budu zapamceni kao veliki u istoriji, ali za to treba imati muda...!Tempo wrote:ona nam je glavni problem. kad nju zguzimo necemo vise biti krezavi, siromasni, glupi, zli, zatucani, religiozni, bolesni, stari i gladni.
Evo ja npr. istrijebio bi sve i jednog mrzitelja zivotinja, koji tuku, muce i izivljavaju se na zivotinjama, a i one koji to podrzavaju... Generalno vise volim zivotinje od ljudi...! Takav stav mogu iznijeti na forumu, ali nisam lud da tako nesto napisem na facebooku i sl. jer bi me mehanizam neistomisljenika razapeo... A ja nisam odlucio postati ni slavan, ni zapamcen, boli me ud, za takve stvari...!
inace, taj mehanizam i nije bas neki mehanizam. vise se radi o konformizmu. to je kad pizda pristaje na sve radi slatkog osjecaja pripadanja. makar i krezavom plemenu.
-
Tabijat
#357 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ni manje ni više nego engleski princ.insomnia78 wrote:Jao imam i ja sombrero.

U toru smrdi, al je toplo.Tempo wrote:
a jest. ja na tu temu uvjek kazem da nisam vam ja če gevara. ko vas jebe kad ste glupi.
inace, taj mehanizam i nije bas neki mehanizam. vise se radi o konformizmu. to je kad pizda pristaje na sve radi slatkog osjecaja pripadanja. makar i krezavom plemenu.
- Kaligrafija
#358 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Kikibombona wrote:Kako bolan...?hAZNADAR wrote:Halo ba, nisu Srbi na drugom kontinentu sa okeanom izmedju. Imaju oni svoje komplekse koji se svode na opanak i selo ali nikada, nikada na vjeru, tradiciju,... ONi nisu ucili kako su produkt zle vizantijske okupacije, kako su prodali vjeru za veceru koja ih je unazadila, oni nemaju Srbijanac vs Srbin.
Njihov fgr se samo svodi na rock and rol, kulturno gradjanstvo koje ne baca smece sa balkona,... dok kod nas fgr kaci i vjeru.
Pa ja ti navodim primjere, da Djokovica zovu 'troprstas' i slicno, ikonu srpskog sporta?
Zamisli da Bosnjaci nazivaju Dzeku sa vehabija i sl. jer se pomoli Bogu?![]()
...
...
Ti pricas o necemu sto nisi vidio i dozivio. Imas neku percepciju koju nisi dozivio.
...
Aj za pocetak prelistaj b92 forum. Pogledaj sta pisu. Ti bi tamo, sa ovakvom pricom, bio drag gost, a Kipranina bi banovali uz optuzbu da je cetnik.A sve Srbi.
Evo, ova tema, pa tema o BiH... Ovdje se RS, a nekada sam malo pratio ovu temu, od strane Srba nazivala kao genocidna tvorevina. Svaki srpski nacionalista je ekspresno banovan. Vise tolerancije za cetnike ima ovdje nego je bilo na b92
FGR u Sarajevu i Beogradu nije isti, ali ovdje i tamo ima FGR. Ovdje FGR-ovce nazivaju srbofilima, u Srbiji ih nazivaju ustasama, siptarima i balijama. Princip je isti ostalo su nijanse. Mnogo bi se iznenadio da upoznas glasace Cede Jovanovica ili Nenada Canka, ljude koji razmisljaju poput njih. Vidio bi sa kakvom odvratnoscu mrze srpski nacionalizam, SPC i cijeli taj srpski folklor.
Jes, jes, pa u neka doba i Ceda postade Vuckov mali.... A mali Vucko, Seseljev mali, postade napredni radikal... Maska ovako, maska onako... Ko i Obren od Doboja... Miletov mali, a Mile Antin mali radikalni socijalista...
A svi skupa, Cosiceva djeca... Maska ovako, maska onako...
- Kaligrafija
#359 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Jbg, pizdq voli tvrdo, a ud voli toplinu... Sve ti se na kraju na to i svede...Tempo wrote:a jest. ja na tu temu uvjek kazem da nisam vam ja če gevara. ko vas jebe kad ste glupi.Kaligrafija wrote:Svi smo mi davno zguzeni, samo sto to ne vidimo ili necemo da vidimo... Ali takvi zguzeni, idemo linijom manjeg otpora svako u svom toru, ta ovcica je malo izasla iz stada, pa je isibana i posramljena da se vrati u svoje stado i bude poslusna...! Ubilo je sto je prekoracila granicu tabua, njene sredine u kojoj zivi... A sve i jedan od nas bi izginuo kad bi izrekao komplet misljenje na bilo koju temu...! Mehanizam je napravio mehanizam, za samoopstojnost jedinke ili drustva, neko prihvata mehanizam, a neko ne...Oni koji ne prihvate mehanizam, obicno skoncaju tragicno, ali budu zapamceni kao veliki u istoriji, ali za to treba imati muda...!Tempo wrote:ona nam je glavni problem. kad nju zguzimo necemo vise biti krezavi, siromasni, glupi, zli, zatucani, religiozni, bolesni, stari i gladni.
-
Tempo
- ZeModerator
#360 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Tabijat wrote:Ni manje ni više nego engleski princ.insomnia78 wrote:Jao imam i ja sombrero.
U toru smrdi, al je toplo.Tempo wrote:
a jest. ja na tu temu uvjek kazem da nisam vam ja če gevara. ko vas jebe kad ste glupi.
ima toplih mjesta koja ne smrde.
-
Tabijat
#361 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Meni ne moras govoriti.Tempo wrote: ima toplih mjesta koja ne smrde.
- insomnia78
#362 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
I koliko su ga peglali zbog toga?
-
hAZNADAR
#363 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
To sa tri prsta nema veze sa ovim sto ja pricam. Djokovica svi vole ma sta mislili o tri prsta. Dzeku isto tako ma sta mislili o njegovoj molitvi.Kikibombona wrote:Kako bolan...?hAZNADAR wrote:Halo ba, nisu Srbi na drugom kontinentu sa okeanom izmedju. Imaju oni svoje komplekse koji se svode na opanak i selo ali nikada, nikada na vjeru, tradiciju,... ONi nisu ucili kako su produkt zle vizantijske okupacije, kako su prodali vjeru za veceru koja ih je unazadila, oni nemaju Srbijanac vs Srbin.
...
...
...
Aj za pocetak prelistaj b92 forum. Pogledaj sta pisu. Ti bi tamo, sa ovakvom pricom, bio drag gost, a Kipranina bi banovali uz optuzbu da je cetnik.A sve Srbi.
Ceda, Canak, zene u crnom,.. nikada nisu pljuvali ni po srpstvu ni po pravoslavlju. Oni se ne stide hriscanstva. Najveci intelektualac, lijepa i obrazovana beogradjanka, rock gitarista,.... moze staviti krst na lancic i to je skroz OK. A hajd da neko od javnih, poznatih osoba kod nas stavi na lancic polumjesec i kako se to tumaci.
Njihovom fgr se papak svodi na opanak i narodnjake. Vjera i patriotizam - ne. Nasem fgr se papak svodi i na vjernika jer po nekom stereotipu vjernik Ibro moze biti samo coban, avlijaner, mahalac,... a nikako intelektualac.
-
Tempo
- ZeModerator
#364 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
zabranjeno mu je obavljanje poslova princa i britanskog prijestolonaslijednika.
- Kikibombona
#365 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ceda Jovanovic je mali od Zeljka Komsica, njegov savjetnik.Kaligrafija wrote:Kikibombona wrote:Kako bolan...?hAZNADAR wrote:Halo ba, nisu Srbi na drugom kontinentu sa okeanom izmedju. Imaju oni svoje komplekse koji se svode na opanak i selo ali nikada, nikada na vjeru, tradiciju,... ONi nisu ucili kako su produkt zle vizantijske okupacije, kako su prodali vjeru za veceru koja ih je unazadila, oni nemaju Srbijanac vs Srbin.
...
...
...
Jes, jes, pa u neka doba i Ceda postade Vuckov mali.... A mali Vucko, Seseljev mali, postade napredni radikal... Maska ovako, maska onako... Ko i Obren od Doboja... Miletov mali, a Mile Antin mali radikalni socijalista...![]()
A svi skupa, Cosiceva djeca... Maska ovako, maska onako...
A politicari su kvarna roba, cesto mijanjaju misljenje radi licnog profita. Ceda nije promijenio, opozicija je Vucicu, ali ne znaci da nece. Sa politicarem se nikad ne zna.
Ja sam govorio o obicnim ljudima. Pogledaj malo komentare na b92 forumu. Iznenadit ces se.
-
_Scarlett_
#366 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Vidis, u tome je stvar: FGR ce se sprdati na racun Abanaca kao takvih, ili govoriti o njima u maltene rasistickom tonu. Znaci, ne o albanskom fasizmu, nego o Albancima kao takvim. "Oni su kao Siptari", "Siptar su ovakvi, onakvi", zajebani, zatucani, tuku zene, nazadni, primitivn, ovo, ono.Kikibombona wrote:
Vidi, ljudi koje opisujes, imam osjecaj, su moji prijatelji.Iz tog razloga smatram da ih poznajem bolje od tebe.
Svi ljudi, o kojima govoris, redovno osudju srpski i hrvatski fasizam. Evo, Sajprus, kao definicija FGR, koliko je puta na ovom forumu pisao o srpskom fasizmu i koliko puta ostro osudio srpsku politiku? Milijardu puta.
Svi ti koji sipaju kritike na Albance i Sandze, sipaju kritike na Srbe i Hrvate. Milion posto. Samo ti vidis jednu stranu medalje, to je problem.
Moj dobar drug, Bosnjak, musliman praktikant, se jezi coporativnih napada. Taman ako 'zrtva' nije u pravu, iako on sam osudjuje i ima rijeci kritike, ne zeli biti dio hajke. Uvijek se usportivi. I ja sam takav, ima nesto u mojoj nutrini sto se protivi coporativnim napadama, stampedu radikala, taman meta cipelarenja bio fasista. Ne mogu biti dio osvetnicke soldateske.
Taj prijatelj cesto ispali nesto protiv Albanaca i Sandza, ali isto tako ispali protiv Srba i Hrvata, u jos vecoj mjeri, sa zescim tonom.
...
To ces cesto cuti i kod Srba sto se Bosnjaka tice (u RSu nije uopste neobicno cuti kako ljudi govore "balije" cak bez da misle nesto pretjerano lose u tom trenutku, jednostavno su navikli na tu rijec). Prije nekoliko mjeseci vidim na fb jedna poznanica, Srpkinja, komentarise s osmijehom na komentar neke urbane prijateljice kako joj je smijesno sto se menstruacija strucno zove "menarha" jer joj zvuci kao (citiram) "debela komsinica muslimanka koja bije muza i smrdi na przeno i znoj".
Tebi su takvi komentari i osudjivanje hrvatskog i srpskog fasizma u istom rangu, jer to, i jedni i drugi osudjuju ljude jelda
I o tome ti pricam. Kod FGR Bosnjaka takve stvari neces cuti za Srbe, tj da su "prirodno" ovakvi, onakvi, nasilni, naprotiv, FGR Bosnjaci se uvijek maksimalno trude da razlikuju Srba od cetnika, dok za Albance i Sandzaklije nikada ne prave takve razliku.
Znaci mani mi se vise o tome kako ti fini FGR Bosnjaci imaju naglasenu osjecaj za pravdu i toleranciju
-
_Scarlett_
#367 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ti FGR Bosnjaci s naglasenim osjecajem za pravdu i toleranciju najvise pljuju oni koji su dosli ni krivi ni duzni u gradove zbog etnickog ciscenja. FGR ih vrijedja, psuje, grdi, o njima sve najgore, ocima ih ne mogu smisliti. Cak si sam rekao, tvoj drug kaze da "trebaju podici spomenik Karadzicu".
Ali trebamo da vjerujemo da je to zapravo jedna prehumana i predobra skupina jer kace LGBT zastave i osudjuju "bosnjacki linc" na Srbe

Ali trebamo da vjerujemo da je to zapravo jedna prehumana i predobra skupina jer kace LGBT zastave i osudjuju "bosnjacki linc" na Srbe
- MarshalDodik
#368 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Tuzla, bastion svega sto vam smeta, puna Albanaca i Albanskih radnji.
Garant kad cuju iz ledja siptar odmah iz inata otvore jos jednu pekaru
- Hajvan
#369 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
MarshalDodik wrote:Tuzla, bastion svega sto vam smeta, puna Albanaca i Albanskih radnji.
ko su “vam” ?
- Kikibombona
#370 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Upravo suprotno.hAZNADAR wrote:To sa tri prsta nema veze sa ovim sto ja pricam. Djokovica svi vole ma sta mislili o tri prsta. Dzeku isto tako ma sta mislili o njegovoj molitvi.Kikibombona wrote:Kako bolan...?hAZNADAR wrote:Halo ba, nisu Srbi na drugom kontinentu sa okeanom izmedju. Imaju oni svoje komplekse koji se svode na opanak i selo ali nikada, nikada na vjeru, tradiciju,... ONi nisu ucili kako su produkt zle vizantijske okupacije, kako su prodali vjeru za veceru koja ih je unazadila, oni nemaju Srbijanac vs Srbin.
...
...
...
Ceda, Canak, zene u crnom,.. nikada nisu pljuvali ni po srpstvu ni po pravoslavlju. Oni se ne stide hriscanstva. Najveci intelektualac, lijepa i obrazovana beogradjanka, rock gitarista,.... moze staviti krst na lancic i to je skroz OK. A hajd da neko od javnih, poznatih osoba kod nas stavi na lancic polumjesec i kako se to tumaci.
Njihovom fgr se papak svodi na opanak i narodnjake. Vjera i patriotizam - ne. Nasem fgr se papak svodi i na vjernika jer po nekom stereotipu vjernik Ibro moze biti samo coban, avlijaner, mahalac,... a nikako intelektualac.
Gore sam uvrede za SPC cuo od Srba nego od Bosnjaka prema IZ. Ti fakat mislis da srpski ateisti stede crkvu i krscanstvo?
...
O srpskom identitetu, koji je 90% mitomanija, imas gomile kritika i ismijavanja. Ljudi ismijavaju cijeli taj pokret, mitove o Lazaru i Milosu, kosovskom boju. I tamo FGR ne podnosi taj etno-vjerski folklor. U Hrvatskoj isto tako.
...
Govorim ti ono sto sam licno dozivio boraveci par puta u Subotici, BG i NS.
...
Pogledaj b92 forum koji godinama bio popularan u Srbiji kao ovdje Klix. RS nazivaju genocidna tvorevina. Ti bi tamo bio popularan sa svojim stavovima. Srpski nacionalizam se brise i korisnici automatski banuju.
Pa po Beogradu mozes vidjeti grafite tipa - b92 ustase ili siptari. A sve Srbi.
-
_Scarlett_
#371 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Razlika izmedju FGR u Beogradu i u Sarajevu je sto su u Beogradu uglavnom obrazovaniji i intelektualno sposobniji i napredniji.Kikibombona wrote: FGR u Sarajevu i Beogradu nije isti, ali ovdje i tamo ima FGR. Ovdje FGR-ovce nazivaju srbofilima, u Srbiji ih nazivaju ustasama, siptarima i balijama. Princip je isti ostalo su nijanse. Mnogo bi se iznenadio da upoznas glasace Cede Jovanovica ili Nenada Canka, ljude koji razmisljaju poput njih. Vidio bi sa kakvom odvratnoscu mrze srpski nacionalizam, SPC i cijeli taj srpski folklor.
Ova Dijana je odlican primjer bosnjacke FGRovke: govori podrugljivo o Bosnjacima, stavlja sebe nekako van tog etnosa i prica o njima u trecem licu, kao o narodu kojem ne pripada. Ubijedila sebe da, vrijedjajuci Bosnjake, to ne ukljucuje i nju (iako pripada toj etnickoj skupini) jer "ona se ne izjasnjava tako"
- MarshalDodik
#372 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Scarlett i profili istomisljeniciHajvan wrote:MarshalDodik wrote:Tuzla, bastion svega sto vam smeta, puna Albanaca i Albanskih radnji.
ko su “vam” ?
-
_Scarlett_
#373 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Svaki dan se probudim misleci na Tuzlu i kako mi smetaMarshalDodik wrote:Scarlett i profili istomisljeniciHajvan wrote:MarshalDodik wrote:Tuzla, bastion svega sto vam smeta, puna Albanaca i Albanskih radnji.
ko su “vam” ?
Ja osjecaja vaznosti kod nekih
- ¤ jelena ¤
#374 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
_Scarlett_ wrote: Razlika izmedju FGR u Beogradu i u Sarajevu je sto su u Beogradu uglavnom obrazovaniji i intelektualno sposobniji i napredniji.
- MarshalDodik
#375 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ponovo kolizija sa samom sobom
BUG za BUG-om