Ako iko na ovom forumu ima mogucnost da stupi u kontakt sa Cirom da mu kaze i objasni potrebu ucesca na ovom forumu,ako nista da prati ove teme i vaznost BH fudbala/nogometa,za nas obicne gradjane
Da li biste bila za?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Licno,da imam broj njegov,ja bi mu barem poslao poruku,ako nista,ako neko ima neka mi prebaci,Ciro ce to razumjeti!Eborg wrote:Bilo bi:"Sine,a gdje da sad pritisnem?"
Ja vam kazem da moramo pronaci broj Cire Blazevica,a ja mislim da vec znam ko bi to mogao imati u Bihacu...Eborg wrote:Ne,ajmo sad ozbiljno,slazhem se s tobom...
Evo,ja sam stupio u kontakt sa Asmirom Begovicem iz Portsmoutha koji ZHELI da igra za BiH.Problem je da je vec napunio 21 godinu ali zheli razgovarati sa Cirom i nekim iz Saveza da mu pomognu oko promjene sportskog drzhavljanstva.
Na drugim forumima sam MOLIO da mi se javi neki sportski novinar,pisao im mailove i sve ali bez uspjeha.Tako da ako ima neki,neka mi se javi da ga spojim vec nekako sa Asmirom i vidimo shta se mozhe uchiniti...
A kad novinari bjezhe od kontakta,gdje je onda Ciro tek...
TigarBihac_4_ever wrote:Ja vam kazem da moramo pronaci broj Cire Blazevica,a ja mislim da vec znam ko bi to mogao imati u Bihacu...Eborg wrote:Ne,ajmo sad ozbiljno,slazhem se s tobom...
Evo,ja sam stupio u kontakt sa Asmirom Begovicem iz Portsmoutha koji ZHELI da igra za BiH.Problem je da je vec napunio 21 godinu ali zheli razgovarati sa Cirom i nekim iz Saveza da mu pomognu oko promjene sportskog drzhavljanstva.
Na drugim forumima sam MOLIO da mi se javi neki sportski novinar,pisao im mailove i sve ali bez uspjeha.Tako da ako ima neki,neka mi se javi da ga spojim vec nekako sa Asmirom i vidimo shta se mozhe uchiniti...
A kad novinari bjezhe od kontakta,gdje je onda Ciro tek...Jedan od njegovih najboljih prijatelja...
Sutra zovem Fikreta (njegov sin) hocu i to najozboiljnije nek svrlja malo po mobitelu i nadje broj...Edin H. wrote:TigarBihac_4_ever wrote:Ja vam kazem da moramo pronaci broj Cire Blazevica,a ja mislim da vec znam ko bi to mogao imati u Bihacu...Eborg wrote:Ne,ajmo sad ozbiljno,slazhem se s tobom...
A kad novinari bjezhe od kontakta,gdje je onda Ciro tek...Jedan od njegovih najboljih prijatelja...
Nasao si jednog da ne bjeziEborg wrote:Ne,ajmo sad ozbiljno,slazhem se s tobom...
A kad novinari bjezhe od kontakta,gdje je onda Ciro tek...
TM1987 wrote:Nasao si jednog da ne bjeziEborg wrote:Ne,ajmo sad ozbiljno,slazhem se s tobom...
A kad novinari bjezhe od kontakta,gdje je onda Ciro tek...![]()
Posalji mi porukom broj,ali mislim da se ne moze nista uraditi jer je Asmir navrsio 21 godinu
Ne bi,ako je nastupao za u21 ili A reprezentacijuBihac_4_ever wrote:TM1987 wrote:Nasao si jednog da ne bjeziEborg wrote:Ne,ajmo sad ozbiljno,slazhem se s tobom...
A kad novinari bjezhe od kontakta,gdje je onda Ciro tek...![]()
Posalji mi porukom broj,ali mislim da se ne moze nista uraditi jer je Asmir navrsio 21 godinu
Mogl obi se to zahtjevima regulisati kod UEFE...
JesteEborg wrote:Igrao je za U20 Kanade i nakon 21. godine nije nijednom zaigrao za Kanadu a u medjuvremenu je izjavio da zheli igrati za BiH...Nije podnio formalni zahtjev jer navodno nije znao da ce ispunjenjem 21. godine ostati "zakljuchan",rekao mi je da je izbjegavao A tim...Je li 100% izgubljen ili...?
JednostavnoBihac_4_ever wrote:Nego li kako doci do Cire?
TM1987 wrote:JednostavnoBihac_4_ever wrote:Nego li kako doci do Cire?![]()
1.9. hotel Hercegovina na Ilidzi![]()
Ciro vas ceka od ranih jutarnjih sati
Ima li neko statut Fife gdje pise da ako igrac napuni 21 godinu i ako je igrao za neku u-21 reprezentaciju,ne moze vise igrati za drugu reprezentaciju?Eborg wrote:Igrao je za U20 Kanade i nakon 21. godine nije nijednom zaigrao za Kanadu a u medjuvremenu je izjavio da zheli igrati za BiH...Nije podnio formalni zahtjev jer navodno nije znao da ce ispunjenjem 21. godine ostati "zakljuchan",rekao mi je da je izbjegavao A tim...Je li 100% izgubljen ili...?
Izgleda su im skupi troskovi...komeba wrote:Ima li neko statut Fife gdje pise da ako igrac napuni 21 godinu i ako je igrao za neku u-21 reprezentaciju,ne moze vise igrati za drugu reprezentaciju?Eborg wrote:Igrao je za U20 Kanade i nakon 21. godine nije nijednom zaigrao za Kanadu a u medjuvremenu je izjavio da zheli igrati za BiH...Nije podnio formalni zahtjev jer navodno nije znao da ce ispunjenjem 21. godine ostati "zakljuchan",rekao mi je da je izbjegavao A tim...Je li 100% izgubljen ili...?
Mislim,to pravilo je preglupo,a nazalost nama se obilo o glavu,ne samo sto se tice Begovica.Isto tako Kucukovic koji ima 21 godinu,igra u 2. Bundesligi,ali siguran sam da ce najkasnije za 2 godine igrati u 1. Bundesligi,a igrao je za Njemacku u-21,ili Medunjanin koji je igrao za Holandiju u-21.Ima puno takvih igraca...
A i nas savez i selektor u-21,u-19 i u-17 BiH bi trebali vise igraca iz dijaspore pozivati da igraju za mlade selekcije,da nam se ne desi da ih nagovaramo da igraju za BiH tek kada napune 21 godinu.
http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... 8%5fen.pdfkomeba wrote:Ima li neko statut Fife gdje pise da ako igrac napuni 21 godinu i ako je igrao za neku u-21 reprezentaciju,ne moze vise igrati za drugu reprezentaciju?Eborg wrote:Igrao je za U20 Kanade i nakon 21. godine nije nijednom zaigrao za Kanadu a u medjuvremenu je izjavio da zheli igrati za BiH...Nije podnio formalni zahtjev jer navodno nije znao da ce ispunjenjem 21. godine ostati "zakljuchan",rekao mi je da je izbjegavao A tim...Je li 100% izgubljen ili...?
Mislim,to pravilo je preglupo,a nazalost nama se obilo o glavu,ne samo sto se tice Begovica.Isto tako Kucukovic koji ima 21 godinu,igra u 2. Bundesligi,ali siguran sam da ce najkasnije za 2 godine igrati u 1. Bundesligi,a igrao je za Njemacku u-21,ili Medunjanin koji je igrao za Holandiju u-21.Ima puno takvih igraca...
A i nas savez i selektor u-21,u-19 i u-17 BiH bi trebali vise igraca iz dijaspore pozivati da igraju za mlade selekcije,da nam se ne desi da ih nagovaramo da igraju za BiH tek kada napune 21 godinu.
TM1987 wrote:http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... 8%5fen.pdfkomeba wrote:Ima li neko statut Fife gdje pise da ako igrac napuni 21 godinu i ako je igrao za neku u-21 reprezentaciju,ne moze vise igrati za drugu reprezentaciju?Eborg wrote:Igrao je za U20 Kanade i nakon 21. godine nije nijednom zaigrao za Kanadu a u medjuvremenu je izjavio da zheli igrati za BiH...Nije podnio formalni zahtjev jer navodno nije znao da ce ispunjenjem 21. godine ostati "zakljuchan",rekao mi je da je izbjegavao A tim...Je li 100% izgubljen ili...?
Article 18 Change of Association
Ima li ovo barem na svabskom?
page 66/78
izvoliBihac_4_ever wrote:Ima li ovo barem na svabskomTM1987 wrote:http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... 8%5fen.pdfkomeba wrote: Ima li neko statut Fife gdje pise da ako igrac napuni 21 godinu i ako je igrao za neku u-21 reprezentaciju,ne moze vise igrati za drugu reprezentaciju?
Article 18 Change of Association
page 66/78