Pozdrav fasistima
-
schnjufko
#1 Pozdrav fasistima
Jel neko primjetio kao je ovaj forum postao izrazito fasisticki i nacionalisticki nastrojen.
-
mr__bosnjak
Ovaj forum je mnogo bolji od mnogih drugih!
-
schnjufko
Ma kontao sam vam nesto pisat al jaba hje to sve. Nekako sam sjeban jer svaki dan vidim da me neki ljudi stalno trpoaju u torove i ljepe etiketicu da sam vaki naki i slicno.
Pozdrav crnom reptilu pozdravljaju ga moj ujkica koj je bio cetnik na Zuci samo je nosao nake ljiljane na kapi pozdrav mu i od mog starog koj je bio cetnik na stupu zvjezdi lopati treski samo je isto tako imo nake ljiljane na kapi. Pozdrav mu i od mog buraza cetnika sa lopate poznatog imo je ljiljane ne samo na kapi nego i na gachama.
Pozdrav crnom reptilu pozdravljaju ga moj ujkica koj je bio cetnik na Zuci samo je nosao nake ljiljane na kapi pozdrav mu i od mog starog koj je bio cetnik na stupu zvjezdi lopati treski samo je isto tako imo nake ljiljane na kapi. Pozdrav mu i od mog buraza cetnika sa lopate poznatog imo je ljiljane ne samo na kapi nego i na gachama.
-
mr__bosnjak
Slobodno pisi, zato smo ovdje...schnjufko wrote:Ma kontao sam vam nesto pisat al jaba hje to sve. Nekako sam sjeban jer svaki dan vidim da me neki ljudi stalno trpoaju u torove i ljepe etiketicu da sam vaki naki i slicno.
-
schnjufko
Ma nije to do izbora jarane nego su ljudi ovdje opet pregladni pa im treba neko da bude kriv a svi su pic... pa da se dignu na vlast nego moraju izmislit nekog imaginarnog unikatnog zgodnog za televizije i da im bude krivih ledja.
Stocni fond bi trebao malo mislit svojom glavom al u glavi su mu spanske sapunice.
Nemoze se niko sjecat mog starog u armiji BiH kad mora da zapamti ko je opalio onu Salmonelu u 342 epizodi jer ce bit sranje ako se pojavi sin Hose Nabrljatis a nesjecamo se ko je koga kad u 342 epizodi kljucnoj pofabulu serije, nedo bog pomjesat dvijetri odjednom.
Stocni fond bi trebao malo mislit svojom glavom al u glavi su mu spanske sapunice.
Nemoze se niko sjecat mog starog u armiji BiH kad mora da zapamti ko je opalio onu Salmonelu u 342 epizodi jer ce bit sranje ako se pojavi sin Hose Nabrljatis a nesjecamo se ko je koga kad u 342 epizodi kljucnoj pofabulu serije, nedo bog pomjesat dvijetri odjednom.
-
mala-i
ma nemoj bola bit tako ogorčen...ja sam ovih dana bila pravo bolesna pa ovdje gubila vrijeme češće nego inače i pravo se zabavila.zna Bešlija kako je dobro bilo
a neka bolesnika...to ti samo pokaže da si sretan što zdravo razmišljaš i što si odgajan u nekom tamo drugačijem duhu...
-
lindjo
...tesko je bez jednoumlja...al hebiga..neke nove generacije stizu,a nema golog otoka...iz vase perspektive_pohasili se
neki se ponasaju ka o da je ovaj forum rezervisan samo za kumunisticke tirade
i kad se neko usudi preispitivat proslost ili mislit drugacije od njih...zazivaju banane...smjesno
znas li ti sta je fasizam?..ako znas qvotiraj te postove...da svi osudimo(ako je tako)
ako ne znas funkcionisat u dijalogu,onda pokrij se
...
neki se ponasaju ka o da je ovaj forum rezervisan samo za kumunisticke tirade
i kad se neko usudi preispitivat proslost ili mislit drugacije od njih...zazivaju banane...smjesno
znas li ti sta je fasizam?..ako znas qvotiraj te postove...da svi osudimo(ako je tako)
ako ne znas funkcionisat u dijalogu,onda pokrij se