Pozdrav fasistima

Post Reply
schnjufko

#1 Pozdrav fasistima

Post by schnjufko »

Jel neko primjetio kao je ovaj forum postao izrazito fasisticki i nacionalisticki nastrojen.
uozo

Post by uozo »

Svaki dan, sve gore!!! Ovo sto ovdje pojedinci pisu je zabranjeno pisati na vecini foruma...
Zalosno!!! :sad:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Ovaj forum je mnogo bolji od mnogih drugih!
schnjufko

Post by schnjufko »

Ma kontao sam vam nesto pisat al jaba hje to sve. Nekako sam sjeban jer svaki dan vidim da me neki ljudi stalno trpoaju u torove i ljepe etiketicu da sam vaki naki i slicno.
Pozdrav crnom reptilu pozdravljaju ga moj ujkica koj je bio cetnik na Zuci samo je nosao nake ljiljane na kapi pozdrav mu i od mog starog koj je bio cetnik na stupu zvjezdi lopati treski samo je isto tako imo nake ljiljane na kapi. Pozdrav mu i od mog buraza cetnika sa lopate poznatog imo je ljiljane ne samo na kapi nego i na gachama.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

schnjufko wrote:Ma kontao sam vam nesto pisat al jaba hje to sve. Nekako sam sjeban jer svaki dan vidim da me neki ljudi stalno trpoaju u torove i ljepe etiketicu da sam vaki naki i slicno.
Pozdrav crnom reptilu pozdravljaju ga moj ujkica koj je bio cetnik na Zuci samo je nosao nake ljiljane na kapi pozdrav mu i od mog starog koj je bio cetnik na stupu zvjezdi lopati treski samo je isto tako imo nake ljiljane na kapi. Pozdrav mu i od mog buraza cetnika sa lopate poznatog imo je ljiljane ne samo na kapi nego i na gachama.
Slobodno pisi, zato smo ovdje... :) To je ono dobro s forumom... :-D
mala-i

Post by mala-i »

koliko god bilo mržnjom zadojenih bolesnika mnogo je više normalne raje.Bar ja tako mislim.
schnjufko

Post by schnjufko »

Ma nije to do izbora jarane nego su ljudi ovdje opet pregladni pa im treba neko da bude kriv a svi su pic... pa da se dignu na vlast nego moraju izmislit nekog imaginarnog unikatnog zgodnog za televizije i da im bude krivih ledja.
Stocni fond bi trebao malo mislit svojom glavom al u glavi su mu spanske sapunice.
Nemoze se niko sjecat mog starog u armiji BiH kad mora da zapamti ko je opalio onu Salmonelu u 342 epizodi jer ce bit sranje ako se pojavi sin Hose Nabrljatis a nesjecamo se ko je koga kad u 342 epizodi kljucnoj pofabulu serije, nedo bog pomjesat dvijetri odjednom.
Beslija

Post by Beslija »

Ovo je najbolji forum na kojem sam bio....(ukupno 2).... :D :D

Ali stvarno je dobar forum , moderatori i Admini su pravedni , ne brisu svake postove , ne kljucaju teme iz nicega........

samo tako nastavite. :thumbup:
schnjufko

Post by schnjufko »

ma nije Malena obrnuto je koliko god je normalne raje 10 puta vise je bolesnika. Trebali bi se kladit pa da se i ja imam zasto radovat oktobru.
[/quote]
mala-i

Post by mala-i »

ma nemoj bola bit tako ogorčen...ja sam ovih dana bila pravo bolesna pa ovdje gubila vrijeme češće nego inače i pravo se zabavila.zna Bešlija kako je dobro bilo
:lol: a neka bolesnika...to ti samo pokaže da si sretan što zdravo razmišljaš i što si odgajan u nekom tamo drugačijem duhu...
schnjufko

Post by schnjufko »

Ajd kad ti kazes
da ti vjerujem. Nadam se da si ozdravila pa neces morat gledat pacijentove svaki dan ovdje. Ukljucujuci i mene
mala-i

Post by mala-i »

schnjufko wrote:Ajd kad ti kazes
da ti vjerujem. Nadam se da si ozdravila pa neces morat gledat pacijentove svaki dan ovdje. Ukljucujuci i mene
nažalost,još makar 2 dana ću se konstantno družiti sa kompom.al ima to i nekih prednosti...
haptika

Post by haptika »

induendo wrote:Nažalost jeste. :( Ne znam zašto ne istjeraju likove poput adde888,sarla,DONY BOY-a...One bljuvotine koje oni pišu odavno su prešle svaku granicu pristojnosti i osnovne kulture.Baš žalosno. :(
sad ce njih sekretar iz komiteta...!!!
lindjo

Post by lindjo »

...tesko je bez jednoumlja...al hebiga..neke nove generacije stizu,a nema golog otoka...iz vase perspektive_pohasili se :oops:

neki se ponasaju ka o da je ovaj forum rezervisan samo za kumunisticke tirade 8)

i kad se neko usudi preispitivat proslost ili mislit drugacije od njih...zazivaju banane...smjesno :-)

znas li ti sta je fasizam?..ako znas qvotiraj te postove...da svi osudimo(ako je tako)

ako ne znas funkcionisat u dijalogu,onda pokrij se :wink: ...
Post Reply