Povreda koljena

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
AbU_JamaL_MovE

#1 Povreda koljena

Post by AbU_JamaL_MovE »

Prije dva dana na rekreaciji sam, hajmo reci doveo nogu u nezgodan polozaj i pri tome osjetio malu bol u koljenu ali je ubrzo sve bilo ok.Naredno jutro drito iz kreveta htjedoh da vidim je li sve ok i onako ispucam nogu, pri cemu osjetim jaku bol i od tada su mi funckije koljena oslabljene u smislu da osjetim blagi pritisak kad hodam i bol ukoliko zelim ispraviti nogu do krajnje granice!!!Nema otoka!!Zna li neko sta mi je ciniti???Trenutno sam very busy pa odlazak i peglancija na klinici sa nasim ljekarima mi nije rjesenje!
The Nightwatchman

#2 Re: Povreda koljena

Post by The Nightwatchman »

pa nista, kazes da ti je peglancija ici po klinici, onda pretpostavljam da imas rentgen aparat kuci. pa snimi jarane. a sa interneta skini rentgensku sliku zdravog koljena, pa onda uporedi. ako se razlikuju, odnosno ako vidis kakvu diznu da je iskocila ili da nesto nahereno stoji prihvati se gedora. DIY metoda :-)
duspi

#3 Re: Povreda koljena

Post by duspi »

zvuci kao ozljeda zivca ? ukoliko je stvarno samo blagi pritisak i bol onda ocito nije nista ozbiljno, nekoliko dana bi trebalo rijesiti stvar samo od sebe
Pikova-dama

#4 Re: Povreda koljena

Post by Pikova-dama »

Kada se jednom koljeno povrijedi velike su sanse da ces s vremena na vrijeme i dalje osjecati bol. Desilo mi se da sam nezgodno pala dok sam klizala na ledu (tacnije, izvrnula nogu u koljenu), bila mi je velika ljubicasta modrica preko cijele noge, slikala sam i kaze doktor da nije bilo nista strasno, takve se stvari cesto desavaju. Proslo je od toga nekih 4 godine, i sad osjecam s vremena na vrijeme tu malu bol...mada ovo nije kod svakoga, ovo je moj slucaj! Anyway, sretno! :)
sabanss

#5 Re: Povreda koljena

Post by sabanss »

Sada nam samo javljaj kad da nosimo kisobran :D
Pikova-dama

#6 Re: Povreda koljena

Post by Pikova-dama »

sabanss wrote:Sada nam samo javljaj kad da nosimo kisobran :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
vemus

#7 Re: Povreda koljena

Post by vemus »

AbU_JamaL_MovE wrote:Prije dva dana na rekreaciji sam, hajmo reci doveo nogu u nezgodan polozaj i pri tome osjetio malu bol u koljenu ali je ubrzo sve bilo ok.Naredno jutro drito iz kreveta htjedoh da vidim je li sve ok i onako ispucam nogu, pri cemu osjetim jaku bol i od tada su mi funckije koljena oslabljene u smislu da osjetim blagi pritisak kad hodam i bol ukoliko zelim ispraviti nogu do krajnje granice!!!Nema otoka!!Zna li neko sta mi je ciniti???Trenutno sam very busy pa odlazak i peglancija na klinici sa nasim ljekarima mi nije rjesenje!
idi doktoru, ne zezaj se sa tim..
ja imam hronicni problem sa lijevim i vjeruj mi nije nimalo interesantno!
Post Reply