To koliko tamo kosta jedna operacija ovde mosh pola ove kljucke opstine operisat

A i zar nije jako bitno kakvo osiguranje imas i placas? Imam prijateljicu koja je medicinski radnik i njeno osiguranje je super ali imam i starijeg clana familije koji je radio neki slabo placeni posao,slabo osiguranje...infarkt,drama...vratili su se i zive ovde...a i mosh mislit,srbi su...Drug mi je prije dvije godine umro na rukama dok je bio na godisnjem odmoru

toliko su ga dobro lijecili...Od zajebane bolesti ali ovde je ima jako puno u ratu ranjenih ...pa se lijece i zive... U americi nisam zivio ali imam jako puno prijatelja i nisu bas odusevljeni...puno platis-puno dobijes...malo platis-gLabare

Naravno da je u uredjenijim zemljama bolje,na kraju krajeva bio sam i djeca su mi se rodila u takvim bolnicama,zena mi je operisana,ja sam operisan...i sve je to divno...ali nije bas ni ovde tako grozno kako pricaju.Jeste lose,treba i moze puno bolje...ali ima i jako puno svijetlih primjera,zasto niko njih ne navodi?Zasto se uvijek mora pisati samo o losim stvarima?Zasto je problem ako neko zeli da se vrati?Zasto se uvijek postovima miniraju pokusaji tih ljudi?Ja sam se vratio.Radim.Imam firmu.Nisam clan ni jedne stranke.Jebem mater uzduz i poprijeko svakom nacionalisti gdje god mogu.Citava familija mi je izmjesana.Djeca mi idu ovde u skolu.Lijece se ovde.Imam milion zamjerki i uvijek cu ih reci i kritikovati ovaj sistem ali moze se i raditi,i ziviti,i lijeciti,i zaraditi...Meni je dobro i svim mojim koji su se vratili.Nisam se pokajao.Nadam se da ce biti jos bolje.Mora.Do tada, moje je da radim i borim se kao sto sam radio i kad sam bio vani,moje je da odgajam djecu i pruzim im ono najbolje sto mogu...ali moje je i da se jebem sa ovim majmunima ovde,proce i njihovih pet minuta...