Izvini koliko god grubo zvučalo, da li si ranjen nema veze sa ovim , jer zaključujem samo po napisanom. Ostalo nema dokaza, ne moram uzimati kao aksiom.detroit-mercy wrote:I samo jos jedan mali osvrt na boldirano, neko ko je dva puta ranjavan u direktnim okrsajima i koji je usput nosi % invalidnosti (ali ne prima invalidninu jer mu ne treba) i cije ime je na spisku unije veterana spocitavati tako nesto je idiotizam prve vrste.
I koliko znam i ti si usvojila jos jednu zemlju ali ti je u ovoj vjerovatno lakse muljati ispod stolapa nam prodajes patriotsku.
Nego de malo o statistici, prosjecnoj palci i koliko raje svakog dana sjedi u kaficima sa mobitelimai kako objasnjavas da se obicni ljudi ne vracaju.
Nemoj samo ko luckyreci da ih je sramota jer onda si stvarno u...... i sefa i stanicu
.
Dalje, nikakvu ja drugu zemlju nisam uzela, niti igdje muljam
Podsjeća me na učitljicu koja je govorila da su djeca iz mješovitih brakova napredna. Tako sam sretna došla kući i još tada su mi moji objasnili da to nikakve veze nema...
Dakle, pun si predrasuda i džaba vam je što ste najobrazovaniji, kad se to ne vidi