povratak na kosovo - 63. padobranska

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Anony

#1 povratak na kosovo - 63. padobranska

Post by Anony »

ovi ceti stvarno nisu normalni... pogledajte ovo

http://www.ofpsrbija.co.nr/

Image

Image

Image

malo im se ja mame ovakvim
PupaHava

Post by PupaHava »

Citat: Evo ti prilike da uzmeš pravdu u svoje ruke i vratiš se unazad kroz vreme, sa puškom u ruci i Srbijom u srcu !!! Ovo ti je jedinstvena prilika da se suprotstaviš bandama koje su sebe nazivali tamo nekakvom oslobodilačkom vojskom Kosova !
Citat: Nemoj samo da sediš nemoćno ispred svog TV ekrana i slušaš o raznim zločinima šiptarske paravojske, naruči ovu igru i osveti sve one Obiliće i druge tiće što život dadu za slobodu majke Srbije i tvoj miran san !!!

E svašta ...
helo

Post by helo »

Ovo je smješno fakat...
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

ja cu uzeti da igram. onda cu usred igre prebjeci na stranu OVK i ubijati cetnike :D :D :D :D :D petokolonas u redovima VJ :D :D :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Ljudi se busaju u prsa kako su napravili prvu PC igru na srpskom, a ovo je u stvari MOD :-?
Citat:
Sama igra je 1. i 3. “person shooter game“ što znači da možete po nahođenju menjati iz kog lica želite da igrate. Ja lično preferiram i volim da igram iz trećeg lica, jer nema ništa lepše videti sebe u uniformi svoje vojske, tada VJ, a danas Vojske Srbije i Crne Gore. :lol: :lol:
Citat
direktnom uplatom na moj žiro račun u banci omogućili ste bi mi da više vremena provodim za kompijuterom, jer tako ne bih morao da radim svakojake poslove preko studentske zadruge i to za nikakve pare ! Unapred hvala na razumevanju i eventualnoj podršci softverskih mecena ! Covjeku tesko da radi,jadan on i njegova studentska zadruga :-D
eHost

Post by eHost »

dobar onaj screenshot od padobranca... tipa "zadnje rijeci vojnika 63. padobranske" = "srbija" :P vala da je barem napisao JERONIMOOOOOOOOOOOO :D hahaha.. bezze fakat.. al sta ces.. fanatika uvijek ima ... vazno je da sjedi za kompjuterom a ne sere negdje u lokalu ili na trgu ;)

Pozdrav

E.S.
eHost
Post Reply