Zar zaista misliš da je Srbima iu Like, sa Banije, Korduna i td. ugodniji život u Bosni (mislim da ih u Hercegovini uopće i nema) nego u Hrvatskoj. U čijim domovima ovdje žive, na čijoj zemlji. Na zemlji Hrvata i Muslimana, prognanih ratom, uglavnom.basta sljezove boje wrote:Nemoj me krivo shvatiti, ali situacija ti je ista i ovdje u Hrvatskoj. Srbi se ne mogu vratiti jer su njihove kuće zaposjele izbjeglice iz Bosne. Ja bih ipak volila da svatko dođe na svoje i da se ovo mučenje jadnog naroda zaustavi.
ona nema pojma po obicaju. Svi ucesnici tzv. traktorijade koji su zavrsili u RS-u su dobili bh. drzavljanstva. Neki imaju dvostruka i trostruka, a neki nisu ni trazili njima mrsko hr. drzavljanstvo, tako da oni vise veze sa Hrvatskom nemaju niti ih zanima povratak. Obzirom da imaju bh. drzavljanstva za koja se niko u ovoj drzavi ni ne pita kako su ih dobili, oni su problem RS-a i BiH a ne Hrvatske
Zar misliš da se svi Srbi, koji nisu uprljali ruke, ne bi vratili na svoj posjed u Hrvatskoj, samo da ne postoje mnogobrojne opstrukcije i izražene netrpeljivosti. Zar misliš da niko od njih ne bi rado preuzeo svoju hrvatsku Putovnicu, na koju, naravno, imaju pravo.
Postupak hrvatskog društva iz uvodnog teksta ovog podforuma je, svakako, za svaku pohvalu, ali ja ipak smatram da je izuzetak, i da je učinjen u cilju osvajanja glasova birača.