Povratak "arapskog" Yutela

Post Reply
Seffer

#1 Povratak "arapskog" Yutela

Post by Seffer »

ww
Last edited by Seffer on 09/05/2016 01:38, edited 1 time in total.
Seffer

#2 Re: Povratak "arapskog" Yutela

Post by Seffer »

ww
Last edited by Seffer on 09/05/2016 01:39, edited 1 time in total.
stiv33

#3 Re: Povratak "arapskog" Yutela

Post by stiv33 »

Ha, Yutel, propao kao i Yugoslavija, uglavnom koliko se sjećam bila je to hrpa besmislica o "podjednakoj krivnji" Srba i Hrvata i slične gluposti, mislim da se raspao kad je počeo rat u Bih, ali nisam siguran. Uglavnom teze o velikosrpskoj agresiji bile su tamo zabranjene i uglavnom se pričalo o nekakvom građanskom ratu i slične nebuloze.
Što se tiče Gorana Milića, kasnije je došao na HTV i ispričao se Hrvatima na svemu, priznao je da je bio indoktriniran (iako mi je to bilo malo čudno jer su ga najurili iz Beograda). Kasnije je napravio sijaset dobrih emisija i mislim da je to lik ipak pozitivan. O njegovom djelovanju na "arapskom" Yutelu ne mogu mogu govoriti, jer to ne gledam, niti me zanima. Čujem da je tamo i Mirjana Hrga, isto vrsna hrvatska novinarka.
dulekrele

#4 Re: Povratak "arapskog" Yutela

Post by dulekrele »

Al Jazzera ima odlicne dokumentarce.Da su neutralni sasvim je normalno s obzirom da zele gledanost i u BiH i u hrvatskoj i srbiji. bezvezna tema o tv kuci koja nije krenula sa emitovanjem jucer vec ima vec 3 godine pa si se sad ti sjetio da kenjas o njima :-) inace tv koja je potrebna medijskom prostoru ex yu
Last edited by dulekrele on 30/09/2014 10:14, edited 1 time in total.
Rizvan

#5 Re: Povratak "arapskog" Yutela

Post by Rizvan »

stiv33 wrote:. Kasnije je napravio sijaset
Kasnije je bio indoktriniran od strane HDZ-a i bio je klasični njihov novinar potrčko. U vrijeme Račanove vlasti, jedino su u emisji Brisani prostor koju je on vodio, HDZ-ovci iz BiH imali prostor.
Post Reply