Naravno da ima i toga, silovanja, iskoristavanja,.... al ne mora znaciti da je peder svako ko guzi frajera u zatvoru. Ja znam dvojicu koji su zesci krimosi i koji samo ganjaju zenske i to ko sirovine da budem iskren. A priznaju da su u zatvoru improvizovali. NAvodno nisu dali guze a jesu guzili frajere koji su se prodavali za pare, cigare,... Pitao sam pa kako im se mogao dici, ono erekcija. Kazu zamislis u glavi Selmu Bajrami, Seku Aleksic,.... zazmiris i vozi,...allem_77 wrote:Ovo da muškarci u zatvoru improvizuju nije tačno. Nego je istina da pederi u zatvoru, ako ne mogu naći partnera, siluju ili iskorištavaju druge, tako da ih zguze za kutiju cigareta.hAZNADAR wrote:
A u zatvorima nema zena i muski improvizuju - ono daj sta das. Sto ipak nije homoseksualizam.
Ovo mi pričao prijatelj koji radi u zatvoru.
U nekim djelovima svijeta je to masovna pojava kod muskih da u nedostatku zena(zena koje pristaju na sex) - praksaju i imrovizuju sa muskima. U Turskoj je to skroz normalno po zabitima da se muski prije zenidbe malo praksaju na muskima. U Pakistanu, Indiji isto tako. U Afganistanu jos i takoreci pedofilija kao tradicija gdje muski prije zenidbe(a i ozenjeni) konzumuraju mladjahne muske plesace. Mislim da svi oni nebi ni dotakeli musko da su seksualne slobode tu malo vece i zene malo slobodnije. Samo sumnjam da je to homoseksualizam. Nisam doduse ekspert za to ali vidim ociglednu razliku izmedju pedera i svih tih istocnjaka i domacih krimosa koji su samo u nedostatku zena improvizovali. Mozda Frojd i jeste u pravu, ko ce ga znati.