Vidimo po razvijenim drustvim danasnjice koliko su stete nanijele povorke i koliki se procent pedera povecao. Ustvari vidi ko vidi, zna ko zna,... Parada traje par sati i ima neke druge svoje poruke. U Sarajevu ima svoj znacaj upravo zbog tvojih zdravih vehabija i slicnih jer ovo treba da bude test ko gospodari na ulicama - policija ili vehabije, huligani, desnicari, radikali, jalija,....Ramzess Veliki wrote:O CEMU JA PISEM ?moonca wrote:Ako im je u Bosni dozvoljeno zakonsko sklapanje braka - onda, ne treba da paradiraju.Dinostula wrote:
Tangira me samo dio sto ce uskratiti nekom trecem pravo izbora.Da li neko dijete zeli zivjeti u takvoj porodici ? Ostalo me nije briga niti me zanima.Takodje da ti odgovorim i na ovo gore pitanje imaju pravo da paradiraju ako zele i meni licno ne smetaju problem je sto ce vecini smetati koji su vjerski orijentisani.Mada kazem jos jednom ne vidim poentu tog njihovog paradiranja jer imaju sva prava kao i drugi gradjani a to je da rade sta hoce.
Imaju sva prava koja su i vise nego sto su trebali dobiti, i hoce da paradiraju uprkos tome i i dalje izigravaju neke zrtve ???
Pun mi je klinac I njih I ovih koji ih podrzavaju a nisu u stanju vidjeti dalje od svog nosa, da ne govorim o dugorocnim posljedicama na drustvo.
Oni koje znam da ih podrzavaju od mojih prijatelja, niko nema djecu a nisu ni nesto bistri.
Podrska vehabijama, oni su zdravija komponenta naseg drustva.
Pederi ubijali Bosnjake bombama kao u Bugojnu, vrbovali omladinu za Siriju,.... ? Ocito ti to zdravije od neke hebene parade koja traje par sati u par ulica jednom u godini?