Ako ces ih ovako "braniti", bolje nemoj...hAZNADAR wrote:Razlika izmedju ekstremista je samo u pakovanju. Ko da je bitno sta oni misle da stite, brane,.... i navodno predstavljaju.arzuhal wrote:Ti si latentna/i musliman/ka, čim imaš takve predrasude i fobiju spram islama. Zamišljaš slike isto da je riječ o četničkom saboru u Draževini, jbt.._Scarlett_ wrote:Iskreno, vise me brine ovaj kontraskup ovih islamista.
Zamisli hrpu krezubih bradonja sa sve saudijskim zastavama, kakva ce slika biti poslata u svijet :/
I zbog takvih jedino parada pedera i ima svoj smisao. Desnicari, vjerski ekstremisti, jalija, huligani, radikali,...... i bilo ko drugi ko misli da je gazda u gradu ispred policije - mora nauciti da to nije i naviknuti se da okrene glavu od onoga sto mu se ne svidja na ljudima.
Povorka ponosa u Sarajevu
- Bloo
- Globalna šefica
#4901 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- sinuhe
#4902 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nova-na ... /190829009
Kako su se samo aktivirali nakon SFF-a. A i gayevima bi bilo bolje da su zakazali paradu na crvenom cilimu.
Kako su se samo aktivirali nakon SFF-a. A i gayevima bi bilo bolje da su zakazali paradu na crvenom cilimu.
- wewa
#4903 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ove ljude treba prevaspitavati u kakvoj ustanovi zatvorenog tipa - pokazivati im slike djecoubica, nasilja u porodici, ostavljene djece po domovima, price ljudi koji se godinama bore protiv neplodnosti. ne dati im da spavaju dok sami sebe ne demantuju i izvine se za ovaj atak na zdrav razum."Porodica obuhvata emocionalni sistem od najmanje tri generacije živih srodnika povezanih krvnim, zakonskim i historijskim vezama. U porodicu se ulazi rođenjem, a izlazi smrću. U nekim porodicama čak ni tada, jer učešće u psihodinamici porodičnog života nastavlja se i poslije smrti nekih članova, i zato se kaže da je porodica članstvo bez izbora i izlaza. Porodica ima strukturu, hijerarhijsku organiziranost, uloge i podsisteme – roditeljski subsistem i podsistem siblinga (djece). Značaj porodice ogleda se u njenoj nezamjenjivosti za razvoj pojedinca zato što nijedan drugi sistem nije u mogućnosti obezbijediti potrebnu ljubav i toplinu koju može pružiti biološka porodica", poručili su.
-
statixx
#4904 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sanin-m ... -WIffqKc_0
Kad bi azurirali Kuran ubacili bi i propast Bakirovog naroda:Ističe kako se u svetim knjigama islama i kršćanstva dosta pažnje posvećuje podsjećanju na propast Lutovog/Lotovog naroda te nam priča da ga ovaj skup možda ne bi ni zanimao da ga vjera ne obavezuje na reakciju.
"'Zašto vi, mimo sav svijet, u kladionice hodite, a svoje bogomolje koje je za vas Gospodar vaš stvorio - ostavljate? Vi ste ljudi koji svaku granicu zla prelazite."
- tranquil
#4905 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kakvo paljenje naroda
Neki fakat fantaziraju da će njihove mržnje, opsjednutosti i patetične nesigurnosti imati nekog uticaja u dugom roku
Neki fakat fantaziraju da će njihove mržnje, opsjednutosti i patetične nesigurnosti imati nekog uticaja u dugom roku
- tranquil
#4906 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
O hljebe dragi, Lot / Lut im je uzor. Odoh se baciti kroz prozor.statixx wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sanin-m ... -WIffqKc_0Ističe kako se u svetim knjigama islama i kršćanstva dosta pažnje posvećuje podsjećanju na propast Lutovog/Lotovog naroda te nam priča da ga ovaj skup možda ne bi ni zanimao da ga vjera ne obavezuje na reakciju.
Istina, to objašnjava nezdravu opsesiju dječijom seksualnošću, kao i brigu o seksualnoj kompatibilnosti djece sa ljudima različite seksualnosti u okolini.
Last edited by tranquil on 29/08/2019 08:51, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#4907 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sjecam se jednom me zovnu pedagogica na razgovor (tokom moje kratke nastavnicke karijere u srednjoj skoli).wewa wrote:ove ljude treba prevaspitavati u kakvoj ustanovi zatvorenog tipa - pokazivati im slike djecoubica, nasilja u porodici, ostavljene djece po domovima, price ljudi koji se godinama bore protiv neplodnosti. ne dati im da spavaju dok sami sebe ne demantuju i izvine se za ovaj atak na zdrav razum."Porodica obuhvata emocionalni sistem od najmanje tri generacije živih srodnika povezanih krvnim, zakonskim i historijskim vezama. U porodicu se ulazi rođenjem, a izlazi smrću. U nekim porodicama čak ni tada, jer učešće u psihodinamici porodičnog života nastavlja se i poslije smrti nekih članova, i zato se kaže da je porodica članstvo bez izbora i izlaza. Porodica ima strukturu, hijerarhijsku organiziranost, uloge i podsisteme – roditeljski subsistem i podsistem siblinga (djece). Značaj porodice ogleda se u njenoj nezamjenjivosti za razvoj pojedinca zato što nijedan drugi sistem nije u mogućnosti obezbijediti potrebnu ljubav i toplinu koju može pružiti biološka porodica", poručili su.
"Znas, mi smo odgojno-obrazovna ustanova. Mi i odgajamo tu djecu."
Ja je gledam i kontam...vidim ucenika/cu dva puta sedmicno po 45 min. Ja njemu/njoj jedno, babo i majka drugo. Ako ne nade potvrdu onog sto mu ja pokusavam utuviti odgojno u glavu kuci, dzabe ja pricam, 2x45 min sedmicno.
Odgojno zapustena djeca, djeca iz disfunkcionalnih porodica, razmazena djeca, djeca koja zahtijevaju strucnu pomoc, djeca sa raznim poteskocama koje se negiraju (jer sramota je dijete odvesti psihologu stacemahalareci)....
Nasa djeca su produkti porodica koje su produkti ovakvog drustva/drzave.
Cast divnim izuzecima.
- wewa
#4908 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
znam da se moja djeca vracaju kuci u stanju soka - jer se njihovi drugovi i drugarice ne okupljaju porodicno za stolom, ne svaki dan nego nikad, jer po cijele dane (i noci) roditelji ne znaju gdje su im djeca niti se trude da saznaju...Bloo wrote:Sjecam se jednom me zovnu pedagogica na razgovor (tokom moje kratke nastavnicke karijere u srednjoj skoli).wewa wrote:ove ljude treba prevaspitavati u kakvoj ustanovi zatvorenog tipa - pokazivati im slike djecoubica, nasilja u porodici, ostavljene djece po domovima, price ljudi koji se godinama bore protiv neplodnosti. ne dati im da spavaju dok sami sebe ne demantuju i izvine se za ovaj atak na zdrav razum."Porodica obuhvata emocionalni sistem od najmanje tri generacije živih srodnika povezanih krvnim, zakonskim i historijskim vezama. U porodicu se ulazi rođenjem, a izlazi smrću. U nekim porodicama čak ni tada, jer učešće u psihodinamici porodičnog života nastavlja se i poslije smrti nekih članova, i zato se kaže da je porodica članstvo bez izbora i izlaza. Porodica ima strukturu, hijerarhijsku organiziranost, uloge i podsisteme – roditeljski subsistem i podsistem siblinga (djece). Značaj porodice ogleda se u njenoj nezamjenjivosti za razvoj pojedinca zato što nijedan drugi sistem nije u mogućnosti obezbijediti potrebnu ljubav i toplinu koju može pružiti biološka porodica", poručili su.
"Znas, mi smo odgojno-obrazovna ustanova. Mi i odgajamo tu djecu."
Ja je gledam i kontam...vidim ucenika/cu dva puta sedmicno po 45 min. Ja njemu/njoj jedno, babo i majka drugo. Ako ne nade potvrdu onog sto mu ja pokusavam utuviti odgojno u glavu kuci, dzabe ja pricam, 2x45 min sedmicno.
Odgojno zapustena djeca, djeca iz disfunkcionalnih porodica, razmazena djeca, djeca koja zahtijevaju strucnu pomoc, djeca sa raznim poteskocama koje se negiraju (jer sramota je dijete odvesti psihologu stacemahalareci)....
Nasa djeca su produkti porodica koje su produkti ovakvog drustva/drzave.
Cast divnim izuzecima.
ali vele ovi proSvijetljeni iz citata da dvoje od moje troje djece meni zapravo nisu porodica, sta mi znamo.
-
allem_77
#4909 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ima lijeka. Njih treba samo restartovati na tvorničke postavke. Uzročnik je virus koji je ušao u njihov softver (mozak) jer je hardver (čovjek) nezaštićen nagazio na virus.problemnatravunu wrote:Nivelacija wrote:Strah me iskreno da se ova bolest ne pocne masovno siriti po Bosni. Ne vidim razliku izmedju HIV-a, Side, svinjske gripe i pederluka. Svim bolestima je jednako da ubijaju covjecanstvo. Ali svakako ovome nema lijeka niti se moze sprijeciti pa treba gledati zastititi svoju porodicu djecu i potomke od te teske bolesti.![]()
![]()
![]()
![]()
nema druge nego bježati u Njemačku
- Bloo
- Globalna šefica
#4910 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jel do mene ili ovaj implicira da su Srbi, Hrvati i drugi granatirali Sarajlije?Za kraj su poručili organizatorima prve bh. povorke ponosa da niko ne treba provjeravati toleranciju građana Sarajeva koje su granatirali do iznemoglosti i kojih su ubili više od 11.000 hiljada civila, od čega više od 1.600 djece.
"Ako i nakon svega toga sjednemo za isti sto da gradimo našu Bosnu i Hercegovinu sa sugrađanima Srbima, Hrvatima i drugima, zar zaista neko nakon toga može reći da smo netolerantni!? (Ne)vrijednosti koje propagirate, mi nikada nećemo podržati. Živjela tradicionalna porodica", saopćili su.
- Ramzess Veliki
#4911 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Hahahaha jao kako si duhovithAZNADAR wrote: Ta gej propaganda i reklama je najsmjesniji adut na temi inace. Pa bolan, djeca ti danas imaju internet na mobilu i mogu kad hoce da konzumiraju, gledaju,.... sta hoce. Jedino ako mislis ko Kina imati opcu cenzuru - da se neko nebi navukao.![]()
Najuspjesnije nacije danasnjice su i dalje uspjesne i Nakon parade, imaju veci natalitet od nas,... Seksualnost ne zavisi od reklame i odgoja - vec od licnih instinkta i predispozicija. Ko je siguran u svoju hetero opredjeljenost - mogu mu pederi kolo u kuci igrati - on je dalje sto jeste.
Parada nije reklama pederluka kako je to bolje , cool,.... vec nesto posve drugo sto je tesko objasniti nekome ko nece da vidi.
Jesi mi objasnio sigurno si ponosan na sebe.
Kojim je to najuspjesnijim nacijama gej parada omogucila da budu jos uspjesniji I kako hajde nam obrazlozi.
Parada jeste reklamiranje pederluka, pedofilije, voajerizma I egzibicionizma.
Kako to hajde objasni nakon parade u nekoj zemlji poraste natalitet ???
I ova ti je mudra - seksualnost ne zavisi od reklama I odgoja vec od licnih instinkta I … predispozicija ???
Kakve to trebas imati predispozicije da bi bio gej?
- wewa
#4912 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
nije do tebe, cijeli ovaj proglas je za sibice.Bloo wrote:Jel do mene ili ovaj implicira da su Srbi, Hrvati i drugi granatirali Sarajlije?Za kraj su poručili organizatorima prve bh. povorke ponosa da niko ne treba provjeravati toleranciju građana Sarajeva koje su granatirali do iznemoglosti i kojih su ubili više od 11.000 hiljada civila, od čega više od 1.600 djece.
"Ako i nakon svega toga sjednemo za isti sto da gradimo našu Bosnu i Hercegovinu sa sugrađanima Srbima, Hrvatima i drugima, zar zaista neko nakon toga može reći da smo netolerantni!? (Ne)vrijednosti koje propagirate, mi nikada nećemo podržati. Živjela tradicionalna porodica", saopćili su.
treba objasniti porodici Slavise Sucura da im treba biti cast sto 'mi' sjedimo za stolom s njima. jer se zna da je Sarajevu ustvari 'nase', nego smo 'mi' tolerantni.

-
sumirprimus
#4913 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
to su dublji problemi definitivno, mislim na ove anti gej raspolozene ...
- tranquil
#4914 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nekada mi se fakat čini da ima previše slučajeva kada neki lik gleda pedere, pa mu se, na njegovo opće iznenađenje, digne, i onda on jadan bjesni protiv pedera jer misli kako je pederluk zarazan (naravno prešućujući sitnu činjenicu da je to saznao jer je skontao da je i on "zaražen").sumirprimus wrote:to su dublji problemi definitivno, mislim na ove anti gej raspolozene ...
Nemam drugo objašenjenje za takav način razmišljanja.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4915 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ako se odrzi ovaj gej parada, treba u Njemacku bjezat, spasavat zivu glavu
-
sumirprimus
#4916 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ja mislio u njemacku se bjezi zbog sveukupne situacije, mita korupcije, posla, ekonomije, boljeg sutra za djecu jer u ovoj cantari rijetko jos ko vidi nadu u bolje sutra 
- Bloo
- Globalna šefica
#4917 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zasto se diskriminiraju u pljuvacini drugi pripadnici ove povorke?
Sta je sa lezbejkama? Transgender? Aseksualcima? Transrodni? Panseksualcima? Biseksualcima? Interseksualcima? Hetero ljudima koji ce isto setati?
Uhvatili se gayeva...gay pa gay...
Sarajte brate malo....nije zivot samo tudi cmar...
Sta je sa lezbejkama? Transgender? Aseksualcima? Transrodni? Panseksualcima? Biseksualcima? Interseksualcima? Hetero ljudima koji ce isto setati?
- plain vanilla
#4918 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sta ti je bolan, pa vidis da smo mi ostali jedina svijetla tacka Europesumirprimus wrote:ja mislio u njemacku se bjezi zbog sveukupne situacije, mita korupcije, posla, ekonomije, boljeg sutra za djecu jer u ovoj cantari rijetko jos ko vidi nadu u bolje sutra
sad kad nagrnu izbjeglice iz cijele jurop u Bosnu, jedino mjesto gdje se jos uvijek postuju sve moralne vrijednosti i seks more bit samo normalan
-
sumirprimus
#4919 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
znaci nema šaranja? 
samo obrazli i posteno pa ko koga ?
-
moet-perignon
#4920 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pisali vi kilometarske postove ili ne, povorke ce biti. 
jedino mislim da ce Udruzenje Svjetlost od sada pa na dalje i u buduce dobivati odobrenje za neke projekte iz nasih kantonalnih, federalnih, itd. fondova.
malo mi, istina, to smeta sto ce na osnovu ovog populizma da dobivaju lovu za, vjerovatno, notorno glupe projekte koje rade.
stvarno valja bjezat' u Izrael.
jedino mislim da ce Udruzenje Svjetlost od sada pa na dalje i u buduce dobivati odobrenje za neke projekte iz nasih kantonalnih, federalnih, itd. fondova.
malo mi, istina, to smeta sto ce na osnovu ovog populizma da dobivaju lovu za, vjerovatno, notorno glupe projekte koje rade.
Last edited by moet-perignon on 29/08/2019 09:20, edited 1 time in total.
- _Reds_
#4921 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Bolest na sto načina.Bloo wrote:Zasto se diskriminiraju u pljuvacini drugi pripadnici ove povorke?
- plain vanilla
#4922 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sace kaze kamenovat ko bude saro, pa etsumirprimus wrote:znaci nema šaranja?
- Bloo
- Globalna šefica
#4923 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Slazem se._Reds_ wrote:Bolest na sto načina.Bloo wrote:Zasto se diskriminiraju u pljuvacini drugi pripadnici ove povorke?
Na spisak dodati i ove sto prakticiraju predbracni seks i heteroseksualni analni seks. I oralni...fuj to.
I sto koriste kondome i kontracepciju.
- mirsek
#4924 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sto u cionisticku tvorevinu ? Pa tamo svake godine u tel avivu imaju paradu ponosa ?moet-perignon wrote:pisali vi kilometarske postove ili ne, povorke ce biti.
- SmokingMan
#4925 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nije da su baš glupi projekti u pitanju,pomaže se ljudima....moet-perignon wrote:pisali vi kilometarske postove ili ne, povorke ce biti.
Sada što su to uglavnom SDA glasači,e to je već druga strana priče...