mislim da je riječ o magristru ilim doktoruXavier1 wrote:Lijepo sve covjek rekao. Vidi se da je obrazovana licnost.kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sanin-m ... -WIffqKc_0
Povorka ponosa u Sarajevu
-
aerodinamika
#4876 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- S4mpion
#4877 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ima veze s onim što sam ti govorio.apsidejzi wrote:Ja zaista ne razumijem tvoju nit sada. Koliko ja razumijem lgbt populacija nema odredjena prava u tom zakonu i zele da ih dobiju. To je i razlog protesta. Ne zele tebi nametati da se ljubis sa muskarcima nego zele pravo da mogu stati pred maticara i onda nositi svu odgovornost i privilegije koje taj cin donosi kao na primjer naslijediti partnera kada on/ona umre (izmedju ostalog). To apsolutno nema veze ni sa seksom ni sa prirodom, ni sa genetikom ni sa cim ostalim o cemu se ovdje prica.S4mpion wrote:
O zakonu države BiH. Ili ćopkaš iz zakona ono što tebi odgovara?
Kad se LGBT povorka treba održati, svi se pozivaju na pravo mirnog okupljanja, koje je zakonom zagarantovano.
Međutim, kad spomenem da ne možeš krivično goniti čovjeka koji nije počinio krivično djelo, onda je to degutantni apsurd, a i jedno i drugo slijedi direktno iz zakona.
Zato sam spomenuo ćopanje zakona tamo gdje nam odgovara.
- Rugafet
#4878 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma kako da ne, nemam pametnija poslaJohn Cleese wrote:Gledaj snimak parade i placi, sta cesRugafet wrote:Ma samo da sam bliže... Pa da im ja malo neke stvari oko slobode objasnim specijalnim metodama iza ušiju.
-
Nivelacija
#4879 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Strah me iskreno da se ova bolest ne pocne masovno siriti po Bosni. Ne vidim razliku izmedju HIV-a, Side, svinjske gripe i pederluka. Svim bolestima je jednako da ubijaju covjecanstvo. Ali svakako ovome nema lijeka niti se moze sprijeciti pa treba gledati zastititi svoju porodicu djecu i potomke od te teske bolesti.
- apsidejzi
#4880 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zasto bi gonio covjeka koji nije ucinio krivicno djelo?S4mpion wrote:Ima veze s onim što sam ti govorio.apsidejzi wrote:Ja zaista ne razumijem tvoju nit sada. Koliko ja razumijem lgbt populacija nema odredjena prava u tom zakonu i zele da ih dobiju. To je i razlog protesta. Ne zele tebi nametati da se ljubis sa muskarcima nego zele pravo da mogu stati pred maticara i onda nositi svu odgovornost i privilegije koje taj cin donosi kao na primjer naslijediti partnera kada on/ona umre (izmedju ostalog). To apsolutno nema veze ni sa seksom ni sa prirodom, ni sa genetikom ni sa cim ostalim o cemu se ovdje prica.S4mpion wrote:
O zakonu države BiH. Ili ćopkaš iz zakona ono što tebi odgovara?
Kad se LGBT povorka treba održati, svi se pozivaju na pravo mirnog okupljanja, koje je zakonom zagarantovano.
Međutim, kad spomenem da ne možeš krivično goniti čovjeka koji nije počinio krivično djelo, onda je to degutantni apsurd, a i jedno i drugo slijedi direktno iz zakona.
Zato sam spomenuo ćopanje zakona tamo gdje nam odgovara.
- Rugafet
#4881 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa vjerojatno je mislio da je ovaj pedofil samo u glavi, nije konkretno ništa uradio da mu se sudi, ali je pedofil što je samo po sebi bolesno i nenormalno.
-
_Scarlett_
#4882 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Iskreno, vise me brine ovaj kontraskup ovih islamista.
Zamisli hrpu krezubih bradonja sa sve saudijskim zastavama, kakva ce slika biti poslata u svijet :/
Zamisli hrpu krezubih bradonja sa sve saudijskim zastavama, kakva ce slika biti poslata u svijet :/
-
_Scarlett_
#4883 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zato sto su nam pederi veca smetnja od cetnika smo i nastradali.Xavier1 wrote:
Gadniji su pederi vala. Nadam se da ce barem biti primjereno obuceni, a ne kao na onim slikama sto su postavljane na temi. Ne trebaju djeca traume da dozive.
Narod polupan u glavi. Ubij Bosnju, siluj mu sestru, nece ti nista jer je letargicna, lijena picketina.
Organiziraj paradu pedera - dici ce se na noge zbog Alllllaha
- Rugafet
#4884 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa šta ćemo ići opet ratovati? Sad imaš izbore pa zaokruži koga pametnog da ne dozvoli četama da naprave reprizu
-
John Cleese
#4885 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma ja to napisah onako, uzgred - naravno da imas pametnija posla, to je barem ocito: da pises po forumima sta bi radio da si blizeRugafet wrote:Ma kako da ne, nemam pametnija poslaJohn Cleese wrote:Gledaj snimak parade i placi, sta cesRugafet wrote:Ma samo da sam bliže... Pa da im ja malo neke stvari oko slobode objasnim specijalnim metodama iza ušiju.![]()
-
John Cleese
#4886 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma nije to nista, kakav je to genijedrag_gost wrote:On poredi homoseksualce sa pedofilima, zoofilima, nekrofilima...
Za jedno, kao i za heteroseksualce, potreban je consent, odnosno pristanak. Za drugo nije.
Svojedobno je, mrtav ozbiljan, ispricao "slucaj" iz "svoje mahale" - neko je tamo, valjda, usvojio dijete koje su na ovaj svijet donijeli Romi... i da skratim prepricavanje stupidarije i pored najboljeg odgoja i neizmjerne paznje koja mu je u usvojiteljskom domu pruzena, dijete je, spontano i nicim izazvano pocelo da prosi - dzaba i odgoj i uticaj sredine, krv nije voda, zakljucio je genijalni pripovjedac.
Genije je, dakle, uvjeren da je poriv da neko prosi urodjen i rezistentan na odgoj, a da se seksualna orijentacija formira odgojem te da je stoga nedopustivo da homoseksualni parovi odgajaju djecu, jer bi sigurno odgojili male homoseksualce. Neprocjenjivo
-
John Cleese
#4888 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zaista mi nije jasno kako vi (jer ti nisi ni prvi ni jedini) koji pisete takve stupidarije uspijete da ne zapazite da se "covjecanstvo" u posljednjih pedesetak godina doslovno udvostruciloNivelacija wrote:Strah me iskreno da se ova bolest ne pocne masovno siriti po Bosni. Ne vidim razliku izmedju HIV-a, Side, svinjske gripe i pederluka. Svim bolestima je jednako da ubijaju covjecanstvo. Ali svakako ovome nema lijeka niti se moze sprijeciti pa treba gledati zastititi svoju porodicu djecu i potomke od te teske bolesti.
Ne moze mu nista ni sida, ni svinjska gripa ni pederluk...
"Covjecanstvu" moze samo "covjecanstvo" dohakati, kad konacno dohaka ovoj planeti - zastiti porodicu, djecu i potomke od toga, ako mozes
-
John Cleese
#4889 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Tako jednostavno, a tako efikasno!plain vanilla wrote:Pa izvanbranim seksom se siri Aids. Kad bi svako usao u brak 'nevin' i ne bi se poslije svalerao, bio bi iskorijenjen aids u heteroseksualnom svijetu.
Mogli bismo kamenovati/spaljivati/kastrirati bludnike i svijetla buducnost nas ceka.
Kako se ja toga nisam sjetio...
-
John Cleese
#4890 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Meni je sad zao ovih iskreno zabrinutih, valja to izduratnosara wrote:Prejako.Hoćemo li sutra pustiti na ulice pedofile, zoofile, nekrofile i ubice da paradiraju i oni svojim uvjerenjima, jer i oni imaju ta neka svoja prava.
Jebi ga, profesore, ili zapad ili Putin. Nema sredine.![]()
A onda opet iduce godine i tako redom...
- arzuhal
#4891 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ti si latentna/i musliman/ka, čim imaš takve predrasude i fobiju spram islama. Zamišljaš slike isto da je riječ o četničkom saboru u Draževini, jbt.._Scarlett_ wrote:Iskreno, vise me brine ovaj kontraskup ovih islamista.
- problemnatravunu
#4892 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nivelacija wrote:Strah me iskreno da se ova bolest ne pocne masovno siriti po Bosni. Ne vidim razliku izmedju HIV-a, Side, svinjske gripe i pederluka. Svim bolestima je jednako da ubijaju covjecanstvo. Ali svakako ovome nema lijeka niti se moze sprijeciti pa treba gledati zastititi svoju porodicu djecu i potomke od te teske bolesti.
nema druge nego bježati u Njemačku
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4893 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Hoce da kaze da se covjecanstvo qrzom ubijaJohn Cleese wrote:Zaista mi nije jasno kako vi (jer ti nisi ni prvi ni jedini) koji pisete takve stupidarije uspijete da ne zapazite da se "covjecanstvo" u posljednjih pedesetak godina doslovno udvostruciloNivelacija wrote:Strah me iskreno da se ova bolest ne pocne masovno siriti po Bosni. Ne vidim razliku izmedju HIV-a, Side, svinjske gripe i pederluka. Svim bolestima je jednako da ubijaju covjecanstvo. Ali svakako ovome nema lijeka niti se moze sprijeciti pa treba gledati zastititi svoju porodicu djecu i potomke od te teske bolesti.
Ne moze mu nista ni sida, ni svinjska gripa ni pederluk...
"Covjecanstvu" moze samo "covjecanstvo" dohakati, kad konacno dohaka ovoj planeti - zastiti porodicu, djecu i potomke od toga, ako mozes
- mayab
- Ramzess Veliki
#4895 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jebanje u cmar te ne cini ni modernism ni boljim nego poremecenim.MarshalDodik wrote: Sta se iz prilozenog ovdje umijesalo u tvoj zivot i sta bi se moglo umijesati u tvoj zivot ?
Kada shvatis da zivis u sekularnoj drzavi koja postuje principe donesene u Opcoj deklaraciji o ljudskim pravima , postualtima koje izdaje WHO i koja nastoji da ispostuje sve ostale principe i deklaracije na kojima pociva citav zapadni svijet ( jer smo rodjeni u ovom vremenu, na ovoj tacki planete i kao drzava tamo tezimo ) onda ces spoznati kakva je nasa realnost, ali i sta mozemo ocekivati u buducnosti.
Uvijek mozes pronaci svoj kutak na ovoj planeti sa istomisljenicima u drzavi koja cijeni neke druge principe te zivjeti normalno za vas pojam.
Ili, na kraju krajeva, jednostavno vi se sa takvim stavom mozete boriti, pobijediti i odvratiti drzavu sa ovog puta kojim idemo i okrenuti nas na drugi put prema drzavama koji gaje normalne zivote standarde za vas pojam.
Mastanje o sirenju te bolesti na druge da bi sebe prikazao sebi kao normalnog nece promijeniti cinjenicu da NISI normalnog, prirodnog seksualnog nagona.
Pokusaj da tu bolest sirite na predskolsku djecu dovesce do toga da cete traziti drugu zemlju prema svojim standardima, a ovu vas saka jada NECETE krojiti kako vi zelite.
Sad si me ubijedio da stanem protiv parade seksualno bolesnih I izopacenih ludaka.
Last edited by Ramzess Veliki on 29/08/2019 07:10, edited 2 times in total.
- Ramzess Veliki
#4896 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa dobru u Tursku, Saudiju, Maleziju, Indoneziju … one zemlje sa poremecenim drustvenim vrijednostima gdje je porodica propala a velica se svaka seksualna izopacenost kao osnovna ljudska Sloboda bit ce malo razocarani, ponajprije jer se oni nisu toga sjetili na vrijeme._Scarlett_ wrote:Iskreno, vise me brine ovaj kontraskup ovih islamista.
Da ne bude zabune ne mrzim homoseksualce, podrzavam njihov brak I sve pravne posljedice istog, ne podrzavam paradu I ono sto slijedi Nakon parade. Za sirenje gej propagande u vrticima I osnovnim skolama bih predlagaca protjerao iz drzave na bilo koji nacin.
- _Reds_
#4897 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kazu peder, to je urođeno, jest eno i pedofil urođeno, i ubica urođeno, sve je urođeno.
- _Reds_
-
hAZNADAR
#4899 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Razlika izmedju ekstremista je samo u pakovanju. Ko da je bitno sta oni misle da stite, brane,.... i navodno predstavljaju.arzuhal wrote:Ti si latentna/i musliman/ka, čim imaš takve predrasude i fobiju spram islama. Zamišljaš slike isto da je riječ o četničkom saboru u Draževini, jbt.._Scarlett_ wrote:Iskreno, vise me brine ovaj kontraskup ovih islamista.
I zbog takvih jedino parada pedera i ima svoj smisao. Desnicari, vjerski ekstremisti, jalija, huligani, radikali,...... i bilo ko drugi ko misli da je gazda u gradu ispred policije - mora nauciti da to nije i naviknuti se da okrene glavu od onoga sto mu se ne svidja na ljudima.
-
hAZNADAR
#4900 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ta gej propaganda i reklama je najsmjesniji adut na temi inace. Pa bolan, djeca ti danas imaju internet na mobilu i mogu kad hoce da konzumiraju, gledaju,.... sta hoce. Jedino ako mislis ko Kina imati opcu cenzuru - da se neko nebi navukao.Ramzess Veliki wrote:Pa dobru u Tursku, Saudiju, Maleziju, Indoneziju … one zemlje sa poremecenim drustvenim vrijednostima gdje je porodica propala a velica se svaka seksualna izopacenost kao osnovna ljudska Sloboda bit ce malo razocarani, ponajprije jer se oni nisu toga sjetili na vrijeme._Scarlett_ wrote:Iskreno, vise me brine ovaj kontraskup ovih islamista.
Da ne bude zabune ne mrzim homoseksualce, podrzavam njihov brak I sve pravne posljedice istog, ne podrzavam paradu I ono sto slijedi Nakon parade. Za sirenje gej propagande u vrticima I osnovnim skolama bih predlagaca protjerao iz drzave na bilo koji nacin.
Najuspjesnije nacije danasnjice su i dalje uspjesne i Nakon parade, imaju veci natalitet od nas,... Seksualnost ne zavisi od reklame i odgoja - vec od licnih instinkta i predispozicija. Ko je siguran u svoju hetero opredjeljenost - mogu mu pederi kolo u kuci igrati - on je dalje sto jeste.
Parada nije reklama pederluka kako je to bolje , cool,.... vec nesto posve drugo sto je tesko objasniti nekome ko nece da vidi.