ustaj bane... mislim husejin kapetane bosnjani te zovu...

Nisi me razumio, ama baš nikako.mirsek wrote:Tema me zanima jer mi ide na neku stvar LBGT hipokrizija i kukumakanje o nekim nadripravima.tranquil wrote:Pa dobro što se odmah ljutiš, samo pitam. Ali eto ne mora biti da si iskusan, nego vidim samo da te baš zanima, da ne kažem "svrbi" ova tema, pa surfaš o tome, čitaš, tražiš, edukuješ se, eksperimentišeš. Nema ništa loše u tome.
Jedino si me razočarao kada si ubacio u priču moju djecu. Ne samo zato što je to prilično nisko, nego si se time i raskrinkao - cijelo vrijeme nam sviraš žalopojke o tome kako treba zaštititi djecu od "zlih pedera", a onda olako daješ prijedloge da se mojoj djeci uradi upravo ono od čega ih navodno štitiš. I to samo zato jer se oko nečega ne slažemo na javnom forumu. Niže od toga može, ali ne puno.
A vidii kad se okrenes kad treba za svoje, sta god da se kaze odmah ih ne bi izlagao riziku, oprezan do maximuma. Al bi zato neku tamo djecu dijelio ko bombone jer treba razmisljati o osjecajima i zeljama LGBT populacije. Vrlo hinjski pokusavas podvaliti da ja nesto "zelim" tvojoj djeci, ne, nego sam upravo htio da dokazem kako je lako tudjim k.... gloginje mlatiti, i ti si to svojim odgovorom i pokazao. Cestitam
Sta cemo s pravima djeteta da odlucuju kada, gdje i za koga ce biti rodjena?mirsek wrote:Tema me zanima jer mi ide na neku stvar LBGT hipokrizija i kukumakanje o nekim nadripravima.tranquil wrote:
Pa dobro što se odmah ljutiš, samo pitam. Ali eto ne mora biti da si iskusan, nego vidim samo da te baš zanima, da ne kažem "svrbi" ova tema, pa surfaš o tome, čitaš, tražiš, edukuješ se, eksperimentišeš. Nema ništa loše u tome.
Jedino si me razočarao kada si ubacio u priču moju djecu. Ne samo zato što je to prilično nisko, nego si se time i raskrinkao - cijelo vrijeme nam sviraš žalopojke o tome kako treba zaštititi djecu od "zlih pedera", a onda olako daješ prijedloge da se mojoj djeci uradi upravo ono od čega ih navodno štitiš. I to samo zato jer se oko nečega ne slažemo na javnom forumu. Niže od toga može, ali ne puno.
A vidii, kako se okrenes braniti/napadati kad treba za svoje, sta god da se kaze odmah ih ne bi izlagao riziku, oprezan do maximuma. Al bi zato neku tamo djecu dijelio ko bombone jer treba razmisljati o osjecajima i zeljama LGBT populacije. Vrlo hinjski pokusavas podvaliti da ja nesto "zelim" tvojoj djeci, ne, nego sam upravo htio da dokazem kako je lako tudjim k.... gloginje mlatiti, i ti si to svojim odgovorom i pokazao. Cestitam
Ali je ok htjeti da ga stavi curi sa ledja. A nije mrsko ni gledanje dvije cure. A tek utroje sto je dobro. Licemjer na zastavu da stavedetroit-mercy wrote:A kad babo malo popijemirsek wrote:Samo sto se ovdje radi o devijaciji u seksualnom nagonu koji je nastao pod raznoraznim uzrocima, izmedju ostalog traumama iz mladosti.
Ni blizu devijaciji u boji koze ,ociju, kose itd.
Big NOOO za usvajanje od strane nagonsko devijantnih sa vrlo zabrinjavajucim uzrocima i posljedicama te devijacije.
Ma pusti te price rekla kazala i nasu mahalu.dobar osjecaj wrote:Nadam se da si zabrinut i za traume djece hiljada homoseksualaca u ovom gradu koji su uredno uzorni roditelji djece rođene u tradicionalnim brakovima ali im to ne smeta da u slobodno vrijeme i s najvećim užitkom štemaju druge muškarce, često i dobi njihove djece.Xavier1 wrote: Gadniji su pederi vala. Nadam se da ce barem biti primjereno obuceni, a ne kao na onim slikama sto su postavljane na temi. Ne trebaju djeca traume da dozive.
A sta ako sami sebi rode, bez da im ti ista das, mislim kakvo imas misljenje kod takve solucije ?Xavier1 wrote:Ma pusti te price rekla kazala i nasu mahalu.dobar osjecaj wrote:Nadam se da si zabrinut i za traume djece hiljada homoseksualaca u ovom gradu koji su uredno uzorni roditelji djece rođene u tradicionalnim brakovima ali im to ne smeta da u slobodno vrijeme i s najvećim užitkom štemaju druge muškarce, često i dobi njihove djece.Xavier1 wrote: Gadniji su pederi vala. Nadam se da ce barem biti primjereno obuceni, a ne kao na onim slikama sto su postavljane na temi. Ne trebaju djeca traume da dozive.
Ja nemam nista protiv pedera dok ne uznemiravaju druge. Neka ih. Djecu im ne bi nikada dao da imaju. To je vec previse.
Ne odlucuju, zato im treba pruziti svu paznju i usmjeriti ihMarshalDodik wrote:Sta cemo s pravima djeteta da odlucuju kada, gdje i za koga ce biti rodjena?mirsek wrote:Tema me zanima jer mi ide na neku stvar LBGT hipokrizija i kukumakanje o nekim nadripravima.tranquil wrote:
Pa dobro što se odmah ljutiš, samo pitam. Ali eto ne mora biti da si iskusan, nego vidim samo da te baš zanima, da ne kažem "svrbi" ova tema, pa surfaš o tome, čitaš, tražiš, edukuješ se, eksperimentišeš. Nema ništa loše u tome.
A vidii, kako se okrenes braniti/napadati kad treba za svoje, sta god da se kaze odmah ih ne bi izlagao riziku, oprezan do maximuma. Al bi zato neku tamo djecu dijelio ko bombone jer treba razmisljati o osjecajima i zeljama LGBT populacije. Vrlo hinjski pokusavas podvaliti da ja nesto "zelim" tvojoj djeci, ne, nego sam upravo htio da dokazem kako je lako tudjim k.... gloginje mlatiti, i ti si to svojim odgovorom i pokazao. Cestitam
Samo udarati cinjenicama u glavu.S4mpion wrote:Je li moguće da svi ovi istraživački centri lažiraju istraživanja prema kojim homoseksualci, kojih je približno 2%, čine preko 60% oboljelih od HIV-a?
To pici, lijepo si to nasao. Potpisujem vecinu onih gore stvari. S tom razlikom da bi im dao da paradiraju, i da upraznjavaju seks sa sebi slicnim bez ikakvih problema.pici wrote:jesul spremni plakati... nista od hastahane dze se okupljamo i u kolko oKlok antiprotesti...
ustaj bane... mislim husejin kapetane bosnjani te zovu...
mirsek wrote: Ne odlucuju, zato im treba pruziti svu paznju i usmjeriti ih
u sto normalnijem razvoju. LGBT porodice to nisu.
Dakle, rjesavanje problema, saniranje stete, vs kreiranje problema.
I dalje insistiraš da uvlačiš tuđu djecu u razgovor, iako sam već naglasio da je to izrazito nisko i neukusno. Ako su te neke stvari koje su rečene na temi pogodile pa si se iznervirao, bolje je da se smiriš, i odgovoriš poslije kada popiješ tabletu, a ne da uvlačiš djecu forumaša u raspravu.mirsek wrote:@tranquil,
E super ako bi dao dijete nekom poznatom homoseksualnom paru isto kao i heteroseksualnom, zvuci principijelnije. Da li bi isto gledao na nepoznati homoseksualni i heteroseksualni par kad bi trebao dati dijete par mjeseci na cuvanje ?
Pa upravo sam ti naveo zasto sam to napisao za dijete, da se ti sam testiras, u glavi, u mislima, da li iskreno gledas LGBT kao na jednake drugima, ne da to stvarno uradis, mislim, ne znam sta ti nije tu jasno.
Nista je tebi ne zelim da uradis bukvalno, pogotovo ne djeci , nego samo da razmisljanjem o tom primjeru preispitas sebe.
Ako uspiju kako da dva muskarca dobiju dijete prirodnim putem samo naprijed.MarshalDodik wrote:
A sta ako sami sebi rode, bez da im ti ista das, mislim kakvo imas misljenje kod takve solucije ?
Šta misliš, lažu li nas svi ovi izvještaji čiji rezultati ukazuju na to da tako malobrojna homoseksualna populacija uspijeva činiti više od 60% zaraženih HIV-om?r_faruk wrote:ne radi se o poremecaju uopste...
a sto se tice statistike i matematike ne bih se dalje raspravljao, opet kazem ode tema u nekom drugom smijeru
Ja znam jednog pankera I tip spada u ovu grupu svakako. Trideset godina mu pokusavam objasniti da je punk mrtav, dzabe … lakse mu udje u dupe nego u glavu. Znaci I pankeri su gej.tranquil wrote:Čitam gornje plakate i ne vjerujem. Ne samo da su pederi loši, nego ima i gorih - između ostalog pankeri i gotičari. U ravni s pedofilima.
Vidi se da je u pitanju rad stručnjaka mirsekovog nivoa.
Vjestacka oplodnjaXavier1 wrote:Ako uspiju kako da dva muskarca dobiju dijete prirodnim putem samo naprijed.MarshalDodik wrote:
A sta ako sami sebi rode, bez da im ti ista das, mislim kakvo imas misljenje kod takve solucije ?
Moje misljenje je da nije dobro da dijete odrasta sa dva oca. Pogotovo u nasoj sredini. Razmisli samo kako bi bilo prihvaceno od strane vrsnjaka u skoli.MarshalDodik wrote:Vjestacka oplodnjaXavier1 wrote:Ako uspiju kako da dva muskarca dobiju dijete prirodnim putem samo naprijed.MarshalDodik wrote:
Jedan ce sigurno biti bioloski otac. Imat ce potomke. Kod drugog djeteta mozda drugi partner bude bioloski otac i tako.
Zabranio bi vjestacku oplodnju? Mozda ne svima, ali homoseksualcima da ?
Kako bi rodili dijete - na guzicu?MarshalDodik wrote:Vjestacka oplodnjaXavier1 wrote:Ako uspiju kako da dva muskarca dobiju dijete prirodnim putem samo naprijed.MarshalDodik wrote:
Jedan ce sigurno biti bioloski otac. Imat ce potomke. Kod drugog djeteta mozda drugi partner bude bioloski otac i tako.
Surogat majka ?Ramzess Veliki wrote:Kako bi rodili dijete - na guzicu?MarshalDodik wrote:Vjestacka oplodnjaXavier1 wrote:
Ako uspiju kako da dva muskarca dobiju dijete prirodnim putem samo naprijed.