Bake ce viknut, mogul ja, meni se ruke tresuJThomas wrote:hoćete li sami obaviti malu nuždu ili ćete da vam neko od nas pridrži...
Povorka ponosa u Sarajevu
-
detroit-mercy
#201 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
-
detroit-mercy
#202 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
po ulicibreuer wrote:kuda će se šetati?
- sadie_forever
#203 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
ko je veleposlanik usa?Kolinda wrote:Kako nije, parada ponosa je uvijek direktno povezana sa politikom i bez podrške iste se ne može dogoditi. Također je mjerilo političke zrelosti jedne države. Nije slučajno veleposlanik USA gay i nije slučajno upravo sad došla na red.mO k3 wrote:Biseru , ova tema nije za podforum politika
I da za paradu ponosa sam ... ne vidim razlog zašto bi zabranili
- spreca
#204 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
crveno bjelihAZNADAR wrote:Politika? Jesul' pederi crveni ili zeleni?
- spreca
#205 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
jedan iz amerike...neznas ga tisadie_forever wrote:ko je veleposlanik usa?Kolinda wrote:Kako nije, parada ponosa je uvijek direktno povezana sa politikom i bez podrške iste se ne može dogoditi. Također je mjerilo političke zrelosti jedne države. Nije slučajno veleposlanik USA gay i nije slučajno upravo sad došla na red.mO k3 wrote:Biseru , ova tema nije za podforum politika
I da za paradu ponosa sam ... ne vidim razlog zašto bi zabranili
- mO k3
#206 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
AhhahajajajajhAZNADAR wrote:Politika? Jesul' pederi crveni ili zeleni?
-
breuer
#207 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
po mahalama neće sigurnodetroit-mercy wrote:po ulicibreuer wrote:kuda će se šetati?
-
detroit-mercy
#208 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vidili smo skoro u Visegradu kolike su budaleOmmadawn wrote:Baš zato što su budale - ne treba ih ni potcjenjivati.Seyfo wrote:Ovima sto misle da ce vehabije nekog prebiti i da parada nece biti odrzana: Precjenjujete vehabije. To je hrpa placenika bez ikakve snage i koordinacije. Pola su totalne budale i muhe bez glave. Naravno da ce parada biti odrzana i naravno da ce se skupiti i bradonje. I naravno da ce ih kordon policije fizicki neutralisati i onemoguciti da ikome i cvoku opale.
Dok je must pare od Arapa ,vodat curice i vozikat se okolo onda su mudonje, inace
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#209 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa vuukooov spooomeniiiikJThomas wrote:ako su oni koji namiruju razliku između onoga što realno zarađujemo i onoga što isplaćujemo kroz budžete odlučili da to bude, biće. kritične grupacije će još pitati i treba li se lagano nageti. kad u srbiji mogu isti koji su bacali trolejbuse niz slaviju trpiti gej premijerku i obezbjeđivati inauguraciju onoga ko ju je postavio, ovdje će biti još puno lakše
- Irsar
#210 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Kolinda wrote:Osobno se zalažem za pravi svih seksualnih skupina ali bez zadiranja u ključnu mogućnost koju imaju heteroseksualne obitelji a to je usvajanje djece.
Draga KolindaProtiv gay osoba apsolutno ništa protiv, s tim da nakon što par puta izparadiraju i zakonski se riješe njihova osnovna ljudska prava nek si uđu u svoje domove i uživaju u ljubavi.
Prva tvoja izjava je sama po sebi kontradiktorna, a i u kontradikciji je sa tvojom drugom izjavom. Nemoj misliti da će se "gay osobama" moći zabraniti išta što drugi mogu činiti, bez obzira na argumente koje bilo ko ima. Ovo je pitanje gdje ide ili sve ili ništa. Baš kao i u "naprednim sekularnim zapadnim" državama. Zapravo, ako ćemo već o tome, "gay osobe" svakako mogu da rade šta rade bez da se to smatra kriminalnim djelom, što npr. nekada nije bio slučaj.
Samo sam to htio da kažem. U zabludi ste draga Kolinda
-
kakavdanakneiskustvu
#211 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naslovnica wrote:Imam djecu, da mi sutra dođu i kažu da su nešto od "LGBTQ+", ne bi mi bilo drago, ali ih ne bi volio ništa manje nego ih sada volim.
Jesam li za ili protiv parade? Nemam neko određeno mišljenje. Meni svejedno, ne vjerujem da ću izaći i mahati zastavicama, jednostavno "not my cup of tea".
pa samo bi budala svoje dijete prestala manje voliti zato što je lezbejka
- tuzlanski_pilsner
#212 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sarajevo je glavni grad ove države, zašto živite tamo ako vam se ne sviđa otvorenost vašeg grada. Ko nije spreman na otvorenost Sarajeva, kao najbogatijeg i najvećeg grada, nek ide u neku prikladnu pripizdinu.
- sadie_forever
#213 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kraljica katarina se odrekla djece radi prelaska na islam,to je recimo puno manji bauk od biti peder..znaci ima dosta koji bi se odrekli radi pederlukakakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Imam djecu, da mi sutra dođu i kažu da su nešto od "LGBTQ+", ne bi mi bilo drago, ali ih ne bi volio ništa manje nego ih sada volim.
Jesam li za ili protiv parade? Nemam neko određeno mišljenje. Meni svejedno, ne vjerujem da ću izaći i mahati zastavicama, jednostavno "not my cup of tea".
- insomnia78
#214 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naravno da ima. Ljudi se odricu radi raznih sranja
-
kakavdanakneiskustvu
#215 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sadie_forever wrote:kraljica katarina se odrekla djece radi prelaska na islam,to je recimo puno manji bauk od biti peder..znaci ima dosta koji bi se odrekli radi pederlukakakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Imam djecu, da mi sutra dođu i kažu da su nešto od "LGBTQ+", ne bi mi bilo drago, ali ih ne bi volio ništa manje nego ih sada volim.
budale,tačka
- Bosanski_kralj
#216 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Al najjače mi je ovo kad se ta fino kazano gay populacija glorifikuje kako je to sve fina, uglađena, dobrodušna raja.
Mislim da je ona srbijanska premijerka uspješno razbila i taj mit.
- Krokodajl
#217 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Nemam ništa protiv, al neću ić.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#218 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Irsar wrote:Kolinda wrote:Osobno se zalažem za pravi svih seksualnih skupina ali bez zadiranja u ključnu mogućnost koju imaju heteroseksualne obitelji a to je usvajanje djece.Draga KolindaProtiv gay osoba apsolutno ništa protiv, s tim da nakon što par puta izparadiraju i zakonski se riješe njihova osnovna ljudska prava nek si uđu u svoje domove i uživaju u ljubavi.![]()
Prva tvoja izjava je sama po sebi kontradiktorna, a i u kontradikciji je sa tvojom drugom izjavom. Nemoj misliti da će se "gay osobama" moći zabraniti išta što drugi mogu činiti, bez obzira na argumente koje bilo ko ima. Ovo je pitanje gdje ide ili sve ili ništa. Baš kao i u "naprednim sekularnim zapadnim" državama. Zapravo, ako ćemo već o tome, "gay osobe" svakako mogu da rade šta rade bez da se to smatra kriminalnim djelom, što npr. nekada nije bio slučaj.
Samo sam to htio da kažem. U zabludi ste draga Kolinda
to je kad se ovca i dijalektika sudare...
- mO k3
#219 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Ma nema @ Kolinda ništa ni protiv bosnjaka , ali dok mu nisu u dvorištu ....
voli Kolinda seruckati, izmišljati , slagati
voli Kolinda seruckati, izmišljati , slagati
-
kakavdanakneiskustvu
#220 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ovo je fakat najveci problem u drzavi,otvorena jos jhedna tema o ovome na pdf politikla
- MarlboroGold
#221 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nisu oni prešli, već su bili zarobljeni od strane osmanlija i asimilirani dok je ona uspjela pobjeći u Dubrovnik. Nikad ih se nije odrekla, već ih je pozivala da se opet okrenu krščanstvu i tad bi naslijedili od nje sve čime je raspolagala.sadie_forever wrote:kraljica katarina se odrekla djece radi prelaska na islam,to je recimo puno manji bauk od biti peder..znaci ima dosta koji bi se odrekli radi pederlukakakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Imam djecu, da mi sutra dođu i kažu da su nešto od "LGBTQ+", ne bi mi bilo drago, ali ih ne bi volio ništa manje nego ih sada volim.
Last edited by MarlboroGold on 01/04/2019 20:00, edited 2 times in total.
-
detroit-mercy
#222 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sve su to ljudi sa istim slabostima i manama a vlast je jedna od vecih ljudskih slabostiBosanski_kralj wrote:Al najjače mi je ovo kad se ta fino kazano gay populacija glorifikuje kako je to sve fina, uglađena, dobrodušna raja.
-
detroit-mercy
#223 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jedna tema je za ove za a jedna za ove protiv, da se dzabe ne sukobljavajukakavdanakneiskustvu wrote:ovo je fakat najveci problem u drzavi,otvorena jos jhedna tema o ovome na pdf politikla
- Nadzornik
#224 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Ako su Kurdi za onda ni Kiki nema nista protiv... 
- Bosanski_kralj
#225 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma normalno. Samo et nemali broj puta se moglo pročitati gore navedeno.detroit-mercy wrote:Sve su to ljudi sa istim slabostima i manama a vlast je jedna od vecih ljudskih slabostiBosanski_kralj wrote:Al najjače mi je ovo kad se ta fino kazano gay populacija glorifikuje kako je to sve fina, uglađena, dobrodušna raja.