Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
detroit-mercy

#201 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by detroit-mercy »

JThomas wrote:hoćete li sami obaviti malu nuždu ili ćete da vam neko od nas pridrži...
Bake ce viknut, mogul ja, meni se ruke tresu :D
detroit-mercy

#202 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by detroit-mercy »

breuer wrote:kuda će se šetati?
po ulici :D
sadie_forever

#203 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by sadie_forever »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:Biseru , ova tema nije za podforum politika

I da za paradu ponosa sam ... ne vidim razlog zašto bi zabranili
Kako nije, parada ponosa je uvijek direktno povezana sa politikom i bez podrške iste se ne može dogoditi. Također je mjerilo političke zrelosti jedne države. Nije slučajno veleposlanik USA gay i nije slučajno upravo sad došla na red.
ko je veleposlanik usa?
spreca

#204 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by spreca »

hAZNADAR wrote:Politika? Jesul' pederi crveni ili zeleni?
crveno bjeli :mrgreen:
spreca

#205 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by spreca »

sadie_forever wrote:
Kolinda wrote:
mO k3 wrote:Biseru , ova tema nije za podforum politika

I da za paradu ponosa sam ... ne vidim razlog zašto bi zabranili
Kako nije, parada ponosa je uvijek direktno povezana sa politikom i bez podrške iste se ne može dogoditi. Također je mjerilo političke zrelosti jedne države. Nije slučajno veleposlanik USA gay i nije slučajno upravo sad došla na red.
ko je veleposlanik usa?
jedan iz amerike...neznas ga ti
mO k3

#206 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by mO k3 »

hAZNADAR wrote:Politika? Jesul' pederi crveni ili zeleni?
Ahhahajajajaj
breuer

#207 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by breuer »

detroit-mercy wrote:
breuer wrote:kuda će se šetati?
po ulici :D
po mahalama neće sigurno :D
detroit-mercy

#208 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by detroit-mercy »

Ommadawn wrote:
Seyfo wrote:Ovima sto misle da ce vehabije nekog prebiti i da parada nece biti odrzana: Precjenjujete vehabije. To je hrpa placenika bez ikakve snage i koordinacije. Pola su totalne budale i muhe bez glave. Naravno da ce parada biti odrzana i naravno da ce se skupiti i bradonje. I naravno da ce ih kordon policije fizicki neutralisati i onemoguciti da ikome i cvoku opale.
Baš zato što su budale - ne treba ih ni potcjenjivati.
Vidili smo skoro u Visegradu kolike su budale :mrgreen:.
Dok je must pare od Arapa ,vodat curice i vozikat se okolo onda su mudonje, inace :gunjastajl:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#209 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by _BataZiv_0809 »

JThomas wrote:ako su oni koji namiruju razliku između onoga što realno zarađujemo i onoga što isplaćujemo kroz budžete odlučili da to bude, biće. kritične grupacije će još pitati i treba li se lagano nageti. kad u srbiji mogu isti koji su bacali trolejbuse niz slaviju trpiti gej premijerku i obezbjeđivati inauguraciju onoga ko ju je postavio, ovdje će biti još puno lakše :-D
Pa vuukooov spooomeniiiik :serbo:
Irsar

#210 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by Irsar »

Kolinda wrote:Osobno se zalažem za pravi svih seksualnih skupina ali bez zadiranja u ključnu mogućnost koju imaju heteroseksualne obitelji a to je usvajanje djece.
Protiv gay osoba apsolutno ništa protiv, s tim da nakon što par puta izparadiraju i zakonski se riješe njihova osnovna ljudska prava nek si uđu u svoje domove i uživaju u ljubavi.
Draga Kolinda :D

Prva tvoja izjava je sama po sebi kontradiktorna, a i u kontradikciji je sa tvojom drugom izjavom. Nemoj misliti da će se "gay osobama" moći zabraniti išta što drugi mogu činiti, bez obzira na argumente koje bilo ko ima. Ovo je pitanje gdje ide ili sve ili ništa. Baš kao i u "naprednim sekularnim zapadnim" državama. Zapravo, ako ćemo već o tome, "gay osobe" svakako mogu da rade šta rade bez da se to smatra kriminalnim djelom, što npr. nekada nije bio slučaj.

Samo sam to htio da kažem. U zabludi ste draga Kolinda :lol:
kakavdanakneiskustvu

#211 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

Naslovnica wrote:Imam djecu, da mi sutra dođu i kažu da su nešto od "LGBTQ+", ne bi mi bilo drago, ali ih ne bi volio ništa manje nego ih sada volim.
Jesam li za ili protiv parade? Nemam neko određeno mišljenje. Meni svejedno, ne vjerujem da ću izaći i mahati zastavicama, jednostavno "not my cup of tea".

pa samo bi budala svoje dijete prestala manje voliti zato što je lezbejka
tuzlanski_pilsner

#212 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by tuzlanski_pilsner »

Sarajevo je glavni grad ove države, zašto živite tamo ako vam se ne sviđa otvorenost vašeg grada. Ko nije spreman na otvorenost Sarajeva, kao najbogatijeg i najvećeg grada, nek ide u neku prikladnu pripizdinu.
sadie_forever

#213 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sadie_forever »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Naslovnica wrote:Imam djecu, da mi sutra dođu i kažu da su nešto od "LGBTQ+", ne bi mi bilo drago, ali ih ne bi volio ništa manje nego ih sada volim.
Jesam li za ili protiv parade? Nemam neko određeno mišljenje. Meni svejedno, ne vjerujem da ću izaći i mahati zastavicama, jednostavno "not my cup of tea".

kraljica katarina se odrekla djece radi prelaska na islam,to je recimo puno manji bauk od biti peder..znaci ima dosta koji bi se odrekli radi pederluka
insomnia78

#214 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Naravno da ima. Ljudi se odricu radi raznih sranja
kakavdanakneiskustvu

#215 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

sadie_forever wrote:

kraljica katarina se odrekla djece radi prelaska na islam,to je recimo puno manji bauk od biti peder..znaci ima dosta koji bi se odrekli radi pederluka

budale,tačka
Bosanski_kralj

#216 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Bosanski_kralj »

Al najjače mi je ovo kad se ta fino kazano gay populacija glorifikuje kako je to sve fina, uglađena, dobrodušna raja.

Mislim da je ona srbijanska premijerka uspješno razbila i taj mit.
Krokodajl

#217 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by Krokodajl »

Nemam ništa protiv, al neću ić.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#218 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by pici »

Irsar wrote:
Kolinda wrote:Osobno se zalažem za pravi svih seksualnih skupina ali bez zadiranja u ključnu mogućnost koju imaju heteroseksualne obitelji a to je usvajanje djece.
Protiv gay osoba apsolutno ništa protiv, s tim da nakon što par puta izparadiraju i zakonski se riješe njihova osnovna ljudska prava nek si uđu u svoje domove i uživaju u ljubavi.
Draga Kolinda :D

Prva tvoja izjava je sama po sebi kontradiktorna, a i u kontradikciji je sa tvojom drugom izjavom. Nemoj misliti da će se "gay osobama" moći zabraniti išta što drugi mogu činiti, bez obzira na argumente koje bilo ko ima. Ovo je pitanje gdje ide ili sve ili ništa. Baš kao i u "naprednim sekularnim zapadnim" državama. Zapravo, ako ćemo već o tome, "gay osobe" svakako mogu da rade šta rade bez da se to smatra kriminalnim djelom, što npr. nekada nije bio slučaj.

Samo sam to htio da kažem. U zabludi ste draga Kolinda :lol:

to je kad se ovca i dijalektika sudare...
mO k3

#219 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by mO k3 »

Ma nema @ Kolinda ništa ni protiv bosnjaka , ali dok mu nisu u dvorištu ....
voli Kolinda seruckati, izmišljati , slagati
kakavdanakneiskustvu

#220 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

ovo je fakat najveci problem u drzavi,otvorena jos jhedna tema o ovome na pdf politikla
MarlboroGold

#221 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MarlboroGold »

sadie_forever wrote:

Nisu oni prešli, već su bili zarobljeni od strane osmanlija i asimilirani dok je ona uspjela pobjeći u Dubrovnik. Nikad ih se nije odrekla, već ih je pozivala da se opet okrenu krščanstvu i tad bi naslijedili od nje sve čime je raspolagala.
Last edited by MarlboroGold on 01/04/2019 20:00, edited 2 times in total.
detroit-mercy

#222 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by detroit-mercy »

Bosanski_kralj wrote:Al najjače mi je ovo kad se ta fino kazano gay populacija glorifikuje kako je to sve fina, uglađena, dobrodušna raja.

Sve su to ljudi sa istim slabostima i manama a vlast je jedna od vecih ljudskih slabosti :mrgreen:
detroit-mercy

#223 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by detroit-mercy »

kakavdanakneiskustvu wrote:ovo je fakat najveci problem u drzavi,otvorena jos jhedna tema o ovome na pdf politikla
Jedna tema je za ove za a jedna za ove protiv, da se dzabe ne sukobljavaju :mrgreen:
Nadzornik

#224 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by Nadzornik »

Ako su Kurdi za onda ni Kiki nema nista protiv... :D
Bosanski_kralj

#225 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Bosanski_kralj »

detroit-mercy wrote:
Bosanski_kralj wrote:Al najjače mi je ovo kad se ta fino kazano gay populacija glorifikuje kako je to sve fina, uglađena, dobrodušna raja.

Sve su to ljudi sa istim slabostima i manama a vlast je jedna od vecih ljudskih slabosti :mrgreen:
Ma normalno. Samo et nemali broj puta se moglo pročitati gore navedeno.
Locked