Baš zato što su budale - ne treba ih ni potcjenjivati.Seyfo wrote:Ovima sto misle da ce vehabije nekog prebiti i da parada nece biti odrzana: Precjenjujete vehabije. To je hrpa placenika bez ikakve snage i koordinacije. Pola su totalne budale i muhe bez glave. Naravno da ce parada biti odrzana i naravno da ce se skupiti i bradonje. I naravno da ce ih kordon policije fizicki neutralisati i onemoguciti da ikome i cvoku opale.
Povorka ponosa u Sarajevu
- Ommadawn
#176 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- MarlboroGold
#177 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
De vi prvo redovno plaćajte dozvole za pecanjeDogoljubac wrote:Na robiji još bi se i mogao zamisliti al da me neko naguzi nikako.tr wrote:Također, fuj, što ne bi prvoaprilska šala ovo sranje...xoklix wrote:Kriminal mi je normalniji od ove bolesti.
Uskoro ja organizujem paradu ribolovaca,sve redom cu jebavat u mozak da je ribolov super,blokirat cu ulice da mogu ribari setati sa udicama,potrosit cu drzavne pare da me obezbjedjuje policija-mozda bi ribolovce napali šahisti,ko zna.
- JThomas
#178 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
svaka grupa koja može napraviti sranje je ili na pinki režima, ili sa orasima u džepu, ili oboje. ako postoji volja, njima će se naprosto lijepo reći da to ne rade i oni će (morati) poslušati.
- sadie_forever
#179 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
KAD moze Istanbul sto nebi i Sarajevo ,ovo je bilo nezamisljivo prije 10 godina ali svijet ide u PM brzim tokom
- MarlboroGold
#180 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pročitao komentar na FB...
"Parada je trojanski konj spremljen od strane Hrvatskog HDZ-a kako bi opravdao Kolindine navode i da se sahrani afera "selefije"! Bošnjaci, ne budite budale!"

"Parada je trojanski konj spremljen od strane Hrvatskog HDZ-a kako bi opravdao Kolindine navode i da se sahrani afera "selefije"! Bošnjaci, ne budite budale!"
- sadie_forever
#181 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kad moze istanbul moze i sarajevo,u istanbulu 10 godina svake godine hiljade pedera setaju prolaze i pored dzamija niko im nista ne smijestrong69 wrote:Bio neko za ili protiv oni ce setati. Kad setaju u Beogradu, Splitu i Podgorici setace i u Sarajevu. Bice uskoro sklapani i istospolni brakovi i oni ce usvajati djecu. Sve je to obaveza koju moramo ispuniti na putu ka pretpristupanju i pristupanju u EU.
Licno sam protiv bilo koje vrste paradiranja osim parade maturanata.
gay lobi je jak
Last edited by sadie_forever on 01/04/2019 18:53, edited 1 time in total.
-
Korisničkoime
#182 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Niko vam ne brani, ima zakon i propisi u skladu s njima prijavite povorku pickoljubaca (ako moze i ja cu ucestovati) i ribolovaca (za to imam dva jarane poslat cu njih) ili sta vam se vec prohtije. Grad vam odobri i vi se prosetate.Dogoljubac wrote:Na robiji još bi se i mogao zamisliti al da me neko naguzi nikako.tr wrote:Također, fuj, što ne bi prvoaprilska šala ovo sranje...xoklix wrote:Kriminal mi je normalniji od ove bolesti.
Uskoro ja organizujem paradu ribolovaca,sve redom cu jebavat u mozak da je ribolov super,blokirat cu ulice da mogu ribari setati sa udicama,potrosit cu drzavne pare da me obezbjedjuje policija-mozda bi ribolovce napali šahisti,ko zna.
Bez problema.
Eh ovi likovi zele isto to, kao sto vi mozete tako zele i oni, razlika je da vi mozete ali necete oni hoce, to je cjela prica.
To se pusti da prodje, kad vide da je niko ne reaguje to sve ispuse i izlapi. Dokle god ima neko nesto protiv, zeli da zabrani oni ce istrajavati na svom pravu kao sto bi i vi ili kao sto bi i ja da mi neko nesto brani a drugom dopusta.
- insomnia78
#183 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Hoces ti to preuzeti na sebe?MarlboroGold wrote:Ako ih policija ne uspije spriječiti i ako krenu u fizički obračun onda ih treba dobro izdegenečiti da ih jedva matere, žene i sestre mogu prepoznati... a možda i muški partneri
Tako ponavljati sve dok ne dođu pameti. Ovo ne važi samo za vehabije, već i za ostale koji bi pravili sranja.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#184 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Smijes li se pobit? Ako ne smijes nisi upravu.
-
Korisničkoime
#185 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Gdje nadje Istambul koji je spram Sarajave i svakog drugog balkanskog grada svjetska metropola.sadie_forever wrote:kad moze istanbul moze i sarajevo,u istanbulu 10 godina svake godine hiljade pedera setaju prolaze i pored dzamija niko im nista ne smijestrong69 wrote:Bio neko za ili protiv oni ce setati. Kad setaju u Beogradu, Splitu i Podgorici setace i u Sarajevu. Bice uskoro sklapani i istospolni brakovi i oni ce usvajati djecu. Sve je to obaveza koju moramo ispuniti na putu ka pretpristupanju i pristupanju u EU.
Licno sam protiv bilo koje vrste paradiranja osim parade maturanata.
gay lobi je jak
Nije Turska ono sto se pokazuje u sapunicama pogotove ne Stambol
- MarlboroGold
#186 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Što ću? Imaju specijalci ako obični policajci zakažu. Pendrekom izdegenečiti.insomnia78 wrote:Hoces ti to preuzeti na sebe?MarlboroGold wrote:Ako ih policija ne uspije spriječiti i ako krenu u fizički obračun onda ih treba dobro izdegenečiti da ih jedva matere, žene i sestre mogu prepoznati... a možda i muški partneri
Tako ponavljati sve dok ne dođu pameti. Ovo ne važi samo za vehabije, već i za ostale koji bi pravili sranja.
- rajv0sa
#187 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Skup SDA 2024 godine
- sadie_forever
#188 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
kad ce biti parada svih nas heterosexualnih zena koje smo protiv toga da se muskarci metroseksualiziraju?
- commendatore
#189 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
sise na suncesadie_forever wrote:kad ce biti parada svih nas heterosexualnih zena koje smo protiv toga da se muskarci metroseksualiziraju?
- insomnia78
#190 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
De bgt jos koju temu otvorite o ovom zivotno vaznom pitanju
-
Rizvan
#191 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ako Pride bude organizovan kao što je organizovan u zemljama regiona posljednih godina, uz podršku i prisustvo stranih ambasada, EU i međunarodnih organizacija, povorka će biti top obezbjeđena i teško da će se vehabije usuditi bahatiti, kako su se bahatili prije deset godina, u Kriterionu i ovo zadnje u Tuzli.
Nego, šta mislite ko će od domaćih političara imati muda da se pojavi na Pride-u?
Meni samo Peđa djeluje kao sigurna opklada. Bit će zanimljivo posmatrati ostale NS-ovce, kao i vladu KS (ako bude u ovom sastavu), koliko im je zaista stalo do liberalnih principa, a koliko je sve šuplja.
Nego, šta mislite ko će od domaćih političara imati muda da se pojavi na Pride-u?
Meni samo Peđa djeluje kao sigurna opklada. Bit će zanimljivo posmatrati ostale NS-ovce, kao i vladu KS (ako bude u ovom sastavu), koliko im je zaista stalo do liberalnih principa, a koliko je sve šuplja.
Last edited by Rizvan on 01/04/2019 19:22, edited 1 time in total.
- Kolinda
#192 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Kako nije, parada ponosa je uvijek direktno povezana sa politikom i bez podrške iste se ne može dogoditi. Također je mjerilo političke zrelosti jedne države. Nije slučajno veleposlanik USA gay i nije slučajno upravo sad došla na red.mO k3 wrote:Biseru , ova tema nije za podforum politika
I da za paradu ponosa sam ... ne vidim razlog zašto bi zabranili
-
detroit-mercy
#193 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zapamti da ces imati Baketa u prvom saffuRizvan wrote:Ako Pride bude organizovan kao što je organizovan u zemljama regiona posljednih godina, uz podršku i prisustvo stranih ambasada, EU i međunarodnih organizacija, povorka će biti top obezbjeđena i teško da će se vehabije usuditi bahatiti, kako su se bahatili prije deset godina, u Kriterionu i ovo zadnje u Tuzli.
Nego, šta mislite ko će od domaćih političara imati muda da se pojavi na Pride-u?![]()
Meni samo Peđa djeluje kao sigurna opklada. Bit će zanimljivo posmatrati ostale NS-ovce, kao i vladu KS, koliko im je zaista stalo do liberalnih principa, a koliko je sve šuplja.
Cuj, ko od politicara, imaju svi da se nacrtaju i jos da se guraju za mjesto do americkog amabasadora
-
detroit-mercy
#194 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sjo kad izbace banner "Bakire geyevi su uz tebe"tr wrote:rajv0sa wrote:
Skup SDA 2024 godine![]()
- JThomas
#195 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sve će pitati ekselencijo treba l' pričuvat...
-
detroit-mercy
#196 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
hos rec, trebal ti cuvat pozadinuJThomas wrote:sve će pitati ekselencijo treba l' pričuvat...
- JThomas
#197 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
hoćete li sami obaviti malu nuždu ili ćete da vam neko od nas pridrži...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#198 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
ovo je uzas... otvorite temu ovu na podforumu, zdravlje, medicina, sex, film, muzika... ovo je za svaku osudu, jesu politicari pederi al de da ih dostojansveno pljujemo na poliKiti... 
-
hAZNADAR
#199 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Politika? Jesul' pederi crveni ili zeleni?
-
breuer
#200 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kuda će se šetati?