POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

TVRTKO_Bosanski

#1 POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA

Post by TVRTKO_Bosanski »

Ne bih bas da sad redam listu nikova sa po par hiljada poruka al i pored malog broja komentara vec duze vrijeme redovno iscitavam teme na forumu posebno sa podforuma politika i ne mogu da se otrgnem od osjecaja da ovdje vlada nekako cudna povlastenost nekih nikova cije se misljenje uvijek pika, nekih forumskih 'gurua' koji misle da su najpametniji na svijetu samo zato sto su dali par stotina komentara vise od drugih, nikova koji se smatraju uzvisenim na neki nacin, koji imaju pravo da vas pojedu samo jednom recenicom, da ismijavaju teme i postove jer zaboga oni su tu vec godinama a mi jadne male nistice koje su se pojavile prije pet dana i nasle pametovat tu nesto.
bez da ikog vrijedam al to sto je neko napisao 1000 a neko 50 komentara nema ama bas nikakve veze sa onim sto ljudi pisu u tim komentarima.
tako da mislim da bi bilo ako nista posteno da se prestane sa folom 'ti si novi hajde sta ti znas' omalovazavanjem dosljaka.

a mozda je ovo sve ipak samo u masti jednog leptira. :D :D :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

a sto ne navede nickove svega ti?
TVRTKO_Bosanski

prepoznat ce se oni, evo vec su poceli :D :oops:
fantom slobode

#4 Re: POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA

Post by fantom slobode »

TVRTKO_Bosanski wrote:Ne bih bas da sad redam listu nikova sa po par hiljada poruka al i pored malog broja komentara vec duze vrijeme redovno iscitavam teme na forumu posebno sa podforuma politika i ne mogu da se otrgnem od osjecaja da ovdje vlada nekako cudna povlastenost nekih nikova cije se misljenje uvijek pika, nekih forumskih 'gurua' koji misle da su najpametniji na svijetu samo zato sto su dali par stotina komentara vise od drugih, nikova koji se smatraju uzvisenim na neki nacin, koji imaju pravo da vas pojedu samo jednom recenicom, da ismijavaju teme i postove jer zaboga oni su tu vec godinama a mi jadne male nistice koje su se pojavile prije pet dana i nasle pametovat tu nesto.
bez da ikog vrijedam al to sto je neko napisao 1000 a neko 50 komentara nema ama bas nikakve veze sa onim sto ljudi pisu u tim komentarima.
tako da mislim da bi bilo ako nista posteno da se prestane sa folom 'ti si novi hajde sta ti znas' omalovazavanjem dosljaka.

Osjecaj te nimalo ne vara, ovo ti je prava slilka bosanskog drustva!!!!Dodo i Hare vladaju, a tu su i rodbina, prijatelji, ljubavnice i djeca, pa ti sada vidi, kako je, treba sve to drzati na nivou.Nije lako, nije lako...
sulesavic

Post by sulesavic »

Meni nije jasno kako se mo¾e tolerisati onaj ¹to umjesto j pi¹e y...
karanana

Post by karanana »

sulesavic wrote:Meni nije jasno kako se može tolerisati onaj što umjesto j piše y...

hahaha. slazem se. admir karic, najpovlasteniji nick foruma.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

TVRTKO_Bosanski wrote:prepoznat ce se oni, evo vec su poceli :D :oops:
e pa buraz ko ti je kriv

forum je do te mjere slobodan da mozes biti i prepotentan i agresivan i arogantan i ufuran koliko god hoces sve dok nikoga ne vrijedjas ni na kojoj osnovi

ako ti se to svidja probaj i ti
TVRTKO_Bosanski

a ja samo cekam da me uhvate u masinu.... :D :D
vidim kolo se polako zaigrava....
a jos nesto.
ako se ne znam ponasati u skladu sa pravilima foruma koje sam naravno kao i svaki pocetnik procitao od A do Z :oops: , i ako imam greske u pravopisu ja se stvarno izvinjavam i obecavam da se to vise nikad nece dogoditi so help me god. :D :D
TVRTKO_Bosanski

DaysleepeR wrote:
e pa buraz ko ti je kriv

forum je do te mjere slobodan da mozes biti i prepotentan i agresivan i arogantan i ufuran koliko god hoces sve dok nikoga ne vrijedjas ni na kojoj osnovi

neka hvala meni ne treba da na forumu pokazujem svoju 'stvarnu snagu i umjece' i da se pravim da sam neki autoritet. :oops: :D
za to postoji stvarni zivot gdje je to mnogo teze.
HiBreeD

Post by HiBreeD »

Minnela wrote:k'o da gledam,tema samo sto nije nestala :oops: :D

:faraon1: :faraon1: :kravata:
karanana

Post by karanana »

TVRTKO_Bosanski wrote:a ja samo cekam da me uhvate u masinu.... :D :D
a jos nesto.
ako se ne znam ponasati u skladu sa pravilima foruma koje sam naravno kao i svaki pocetnik procitao od A do Z :oops: , i ako imam greske u pravopisu ja se stvarno izvinjavam i obecavam da se to vise nikad nece dogoditi so help me god. :D :D
Ok, sta je poenta svega ovoga sto ti pises? Drago mi je da si clan ovog foruma i da ces doprinositi ovome forumu kroz tvoja misljenja i informacije.

Mislim ne kontam zasto nam imas davati bilo kakva obecanja. zamisli kad bi svako to uradio.

Off-topic: Sta je sa mimom?
Skyfox

Post by Skyfox »

Pa izbori se da te uvaze ako ti je stalo do toga, vecini ovdje nije stalo :-? :D
HiBreeD

Post by HiBreeD »

Tvrtko, mozda si ti ovaj forum samo preozbiljno shvatio :-) nemoj mi samo reci da te ovdje mogu uvrijediti izrecene stvari pojedinog forumskog puka :roll: :roll:
TVRTKO_Bosanski

karanana wrote:
TVRTKO_Bosanski wrote:a ja samo cekam da me uhvate u masinu.... :D :D
a jos nesto.
Ok, sta je poenta svega ovoga sto ti pises? Drago mi je da si clan ovog foruma i da ces doprinositi ovome forumu kroz tvoja misljenja i informacije.

Mislim ne kontam zasto nam imas davati bilo kakva obecanja. zamisli kad bi svako to uradio.

Off-topic: Sta je sa mimom?
nisi ti to burazeru skontao.
nexo

Post by nexo »

DaysleepeR wrote:
e pa buraz ko ti je kriv

Ne bih se ja slozio sa tobom Daysleeper. Ovaj forum je, kao sto neko rece prava slika bosanskoh drustva. A iskreno, meni ne smeta, jer me licno ne dotice, a davno sam naucio da ignorisem nepravde koje mene direktno ne ugrozavaju. Ipak, kad semotkratski opredjeljen gradjanin nase jedine planete nalazim da je uredu solidarisati se sa sve vecim brojem forumasa koji ovo primjecuju.
TVRTKO_Bosanski

HiBreeD wrote:Tvrtko, mozda si ti ovaj forum samo preozbiljno shvatio :-) nemoj mi samo reci da te ovdje mogu uvrijediti izrecene stvari pojedinog forumskog puka :roll: :roll:
ne ne mogu me uvrijediti al me mogu itekako izivcirati i ubiti zelju u covjeku da ponekad skokne ovamo i nesto procita il sta napise.

moje je misljenje da je se ovaj forum poprilicno 'privatizirao' od strane nekih ljudi i da bas nije toliko rad za primanje novih clanova, naravno osim povremeno kad se doticni pocnu ismijavat.

i nemoj majke ti samo onog 'ako ti se ne svida razguli' jer taj argument je bjedan.
BHG

Post by BHG »

e ba tvrtko razguli ako ti se ne svidja :oops: :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

TVRTKO_Bosanski wrote:
HiBreeD wrote:Tvrtko, mozda si ti ovaj forum samo preozbiljno shvatio :-) nemoj mi samo reci da te ovdje mogu uvrijediti izrecene stvari pojedinog forumskog puka :roll: :roll:
ne ne mogu me uvrijediti al me mogu itekako izivcirati i ubiti zelju u covjeku da ponekad skokne ovamo i nesto procita il sta napise.

moje je misljenje da je se ovaj forum poprilicno 'privatizirao' od strane nekih ljudi i da bas nije toliko rad za primanje novih clanova, naravno osim povremeno kad se doticni pocnu ismijavat.

i nemoj majke ti samo onog 'ako ti se ne svida razguli' jer taj argument je bjedan.
imeeenaaa ! :D
karanana

Post by karanana »

BHG wrote:e ba tvrtko razguli ako ti se ne svidja :oops: :D
hehehe. znao sam da ce ovakav post ici.
Saian

#20 Re: POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA

Post by Saian »

TVRTKO_Bosanski wrote: ovdje vlada nekako cudna povlastenost nekih nikova cije se misljenje uvijek pika, nekih forumskih 'gurua' koji misle da su najpametniji na svijetu samo zato sto su dali par stotina komentara vise od drugih, nikova koji se smatraju uzvisenim na neki nacin, koji imaju pravo da vas pojedu samo jednom recenicom, da ismijavaju teme i postove jer zaboga oni su tu vec godinama a mi jadne male nistice koje su se pojavile prije pet dana i nasle pametovat tu nesto.

neko s vishe postova od mene :D bi reko da je ovo mozda osjecaj manje vrijednosti koji sezhe dalje od okvira foruma i forumanja, ja se recimo ni u jednom trenutku nisam tako osjecao dok sam korespondirao s ljudima sa po par hiljada postova(Horns, Lace, manijak, Angela...) a ja imao tek dva, tri te bih zato prije bio sklon ovom italic dijelu tvog posta i dodao jednog paranoichnog leptira, nisam citao nista sto si pisao no postoji mogucnost da te ne diskreditira toliko broj koliko sadrzhaj tvojih postova, svashta bi moglo biti, haj sad znaj :D :D :D
BHG

Post by BHG »

karanana wrote:
BHG wrote:e ba tvrtko razguli ako ti se ne svidja :oops: :D
hehehe. znao sam da ce ovakav post ici.
predvidivi smo :D
randooom

Post by randooom »

Vrlo malo je dobrih foruma, pogotovo bosanskih.

Evo recimo na ovom Sa-x forumu, moze se naletit na koji software za download (piraterija) i mozda na pokoju dobru temu...

Sve ostalo, je uglavnom trac, presipanje iz supljeg u prazno, itd itd....

Stvarno mi je zao ali tako je.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

HiBreeD wrote:
Minnela wrote:k'o da gledam,tema samo sto nije nestala :oops: :D

:faraon1: :faraon1: :kravata:
:-) :-D :-) :thumbup: :bih: :thumbup: :-) :-D :-)

i samo da dodam da us za ovo Vehabije krive...
Last edited by fantom slobode on 10/01/2008 13:33, edited 1 time in total.
karanana

Post by karanana »

randooom wrote:Vrlo malo je dobrih foruma, pogotovo bosanskih.

Evo recimo na ovom Sa-x forumu, moze se naletit na koji software za download (piraterija) i mozda na pokoju dobru temu...

Sve ostalo, je uglavnom trac, presipanje iz supljeg u prazno, itd itd....

Stvarno mi je zao ali tako je.
jarane sta si mi ti sa 7 postova nasao pametovat. haj razligu :D :D :D

p.s.: sa ovakvim besmislenim postovima pumpam broj postova.
BHG

Post by BHG »

karanana wrote: p.s.: sa ovakvim besmislenim postovima pumpam broj postova.
to svi znamo...i jos si privilegovan :roll: :D
Locked